Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 994
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте милички, съвсем набързичко минавам, но таз хубава новина не можех да я пропусна.  Grinning Тониииии, честито, мила! Много лека и приятна бременност ти пожелавам и прекрасно здраво бебче, родено на термин.  Hug Нагушкай и Кали от нас с коколинчо.  Hug
Нямам време да пиша повече, че трябва да приготвям багаж. Утре отиваме на палатки, да видим дали времето ще ни пожали.  Grinning А пък Зори се преби в парка от една греда, издра се и си натърти ребрата и сега си чака арниката и гуши-гуши-то. Та ще ме разберете сигурна съм защо не мога да пиша повече. Но пък ще гледам след палатките наистина да кача някоя и друга снимка, а не само да обещавам.
Много прегръдки за всички ви и спокойна нощ от нас!

# 391
  • Нейде из лудите гори...
Привет, днес поспах с малката на обед и сега съм кукуряк.

Тони, честито , мила! Безпроблемна бременност ти желая от сърце  Heart Eyes

Ия, дано с Дарето всичко да е наред. Ние още излизахме с космонавта , когато ни се лепна кърлеж... поради ред причини не сложих ваксина, месец след това правихме кръвни и всичко е наред, пожелавам с Дарето също да е така.  Hug

Звездичке, как само е пострадала Зори...дано й мине скоро, няма ли да имате път към Варна това лято?  Rolling Eyes Весели палатки  newsm41

Ние сме добре, Айчето става все по-голям дивак - юнак!
Коленете й ожулени, ходи боса навън, сандалите се обуват само като е в количката и в мноооого редки други случаи  Whistling Кара си тротинетката и прави поразии. Утре ще я качвам пак на влака, а уикенда ще я водим на планинка малко, има един фест на Узана, много съм щастлива, че успях на навия ММ да идем  Party

Тия дни съм се присетила и за Смехоранка... някой има ли вести от нея?

# 392
  • Варна
Здравейте момичета!   Тони честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност!
    Един комар не ме оставя да спя, ама така е като малката по цял ден отваря комарниците към терасата. В тази връзка как се справяте с комарите? Имам една машинка на Чико, но въобще не върши работа, а не искам да слагам изпарителите с отрови, защото с малката спим заедно.
Марси, Звездичкова , приятно изкарване сред природата!
  Лека нощ от мен, момичета! Ще пробвам да заспя въпреки жужащия комар, а на сутринта ще го търся.

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 02:25 от olly

# 393
  • Sofia
Лелеееее днес на това мокро време какво ще ги правя моите момичета не знам...  Thinking Дано поне да поспре, че да отидем до някой магазин, да се разходим малко.

Тони, ти май ще ги докараш почти с разлика, като нашата. Само с два месеца ще са отгоре.  Grinning

Звездичке, весело изкарване на палатките и дано наистина времето да ви пожали. Какво е това дъждовно лято..., то не се спря. Аз съм запланувала да празнуваме на Софи рождения ден в парка с мами и дечица и ако ни провали нещата ...  Twisted Evil  Twisted Evil На кака Зори бързо да й минава ожуленото и натъртеното, много гадничко.  Close  Hug

Оли, при нас комари няма, ние сме на 6-ия етаж, не знам дали е заради това, но пък от време на време влиза по някоя оса, още по-гадно.

Марси, да си изкарате хубаво в планината.

Ия, нали и на Елиза й извадихме кърлеж. Аз така и не пуснах изследвания, а пък за ваксина не съм си и помисляла. Преди няколко дни беше болна и ходихме при хомеопатичката, попитах я да й пускам ли кръвни, тя каза че според нея нямало смисъл, защото до сега щяло да има проява, ако имало нещо. Дано да е права!  Praynig

И аз се присещам за Смехоранка, но тя май за нас не. И много други мами за съжаление.  Sad

# 394
Здравейте, душици! Аз съвсем на бързо  tiptoe Ние всички сме добре, но мен ми е вече тежко, нищо не ми се прави...

Тони, честито-о-о-о!!! Просълзих се, всеки път много се разчувствам, като разбера, че на този свят е започнало да тупти още едно мъничко сърчице. Пожелавам бременността да минава леко, с много положителни емоции и с здравичко и сладичко бебче на финала Hug

Оли в нашия регион имаше големи наводнения преди месец-два. После имаше големи жеги, съответно тук стана като на тропиците и сега - след 17 часа вечерта комари на ята, някакъв кошмар направо ooooh! А си отворил прозореца за малко - а няколко десетки комари са нахлули... И ние не можем да ползваме препарати заради малкия и заради мен и - ами ловим ги. Имам един медицински дезинфекциращ спрей - пръскаме по комарите, те се упояват, после ги обираме с една салфетка и ги хвърляме... Работи засега.
Но след всяка вечерна разходка малкият и аз сме като болни от шарка  Whistling

# 395
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за пожеланията за лека  бременност- много мило ми стана наистина Hug
Хариелка- разликата им трябва да е поне две години пет месеца и отгоре. Кали е родена на 1 септември, пък сега терминът ми е на 24 февруари, ама да -долу горе колкото вашата разлика е Hug Много добра идея за рожденния ден на Софи, дано времето не ви провали плановете Praynig Измисли ли подаръка вече, аз от сега се чудя на Кали какво да купим за рожденния ден ooooh!
Сега по обед като излизахме съвсем случайно видяхме Дария и мама Seawish. Те ни познаха и аз много се зарадвах, Дария е станала  страхотна малка госпожица, мнооого е порастнала, а е и доста височка.
Ох, ей сега преди малко на мойто диване му рязах ноктите на краката и то на всеки кокът викаше- баба Mr. Green Пък сега реве в леглото и не ще да спи, ние излизахме и тя дремна в колата, много мразя така да и се разваля режимът, защото аз на времето когато спи разчитам да си почина малко, ил ида свърша нещо.
Звездичке- бързо да и минават на Зори ожуленото, ама юнак без рана не може-нали знаеш Grinning Хубаво да си изкарате на палатките Hug
Марси- и на вас приятно изкрване , хубав уикенд си замислила, браво на теб Hug
Това е за сега от мен, хубав ден на всички Hug

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 13:40 от Toni77

# 396
Привет от вилата ни край Русе Hug
Комари ли казахте? Оооо, аз за комари мога да пиша до утре, но файда няма да има. Ползвам за Юлия лепенки с цитронела, а за Лили лепенки и гривна с цитронела, но.....май няма особен резултата и фенистила го мажем наедро като лосион за тяло, та поне да облекчим сърбежите. За първи път изкарваме една седмица тук това лято и няма да повторим Naughty

Анбибиан, извън майтапа и чувството за хумор, с които чета постовете ти, мисля,че Яна нещо ти протестира,че я оставяш дълго време самичка, докато работиш-забелязала е,че играта с акитата и ти привлича вниманието безотказно Mr. Green Всъщност, за нея акито изобщо не е нещо мръсно и гнусно, но аз бих и купила пластилин, от онзи в кутийки, който е Peace Малко ме притеснява как я оставяш самичка в банята, но ти си знаеш Peace

Хариелка, на твоята адашка РД мина много помпозно-имаше предварително парти в Пловдив с родата, на самият ден имаше малко, смутено от сестра си и братовчед, си набързо скалъпено парти в сестра ми, а на 1ви юли с децата от нейната група в ДГ беше луд-ни-ца Party Ние също и купихме голям велосипед за РД, без помощни колела, а сестра ми съответно и купи каска Mr. Green Лека и безаварийна да си пожелаем,че са като фурии с тези колелета Praynig

Зелда, Тития бая си е пострадала от осите  ooooh! Мен много ме е страх и все съм нащрек,понеже свекър ми реди едни бидони с материал за ракия точно на двора, където в близост играят децата #Cussing out Иначе, като четох как пътувате с децата в колата, се сетих,че след нашите летни пътешествия с деца ММ винаги казва,че едно семейство катерици спокойно могат да изкарат зимата в колата ни Grinning

Юлия вече е добре. Толкова беше отслабнала от това неядене,че сменихме размера на памперса с по-малък Sad Но вече хапва и наваксва, а като седне на масата да вечеря, баба и дядо и така се прехласват по нея,че забравят да си гледат турския сериал hahaha

Ия, много неприятно е това с кърлежите ooooh! В парковете в Търново като че ли напръскаха веднъж, но то пък толкова често вали,че направо го измива и гадинките се множат Confused

Звездичкова, много се радвам аз на прохладното лято и ви стискам палци да нямате дъжд, докато лагерувате,че ще ви развали почивката Praynig

Марси, аз Узана ще я прескоча, че да се завъртя малко вкъщи. А щеше да ми е приятно да се запознаем най-накрая! Мисля,че добре ще ви се отрази, а аз междувременно ще планирам едни Родопи в началото на август Wink

Тони, голямо вълнение около теб! Надявам се да изкараш лека бременност, въпреки грижите около Кали, а тя да се закрепи на ясла и да не боледува, че да си гледаш спокойно и бебчето! Пожелавам ти също съпругът ти да работи по-малко, да те глези повече, да помага много! Понеже от постовете ти долавях някаква криза в отношенията ви, се надявам тя да е преминала и двамата да сте сигурни един в друг,че щом можете да отгледате едно дете, ще се справите и с още едно и даже това ще ви сплоти още повече Praynig  Hug

Кърмещи майки, останаха ли такива? Нас нещо ни е хванало цицоманченето с това боледуване! Вярно,че ни спаси от дехидратация и системи, но вече сме здрави, 16 зъба сме наредили,засега другите не са тръгнали да излизат, а като реши Юлия да цока, небето ще се продъни, но тя няма да се откаже ooooh! Мислех,че покрай баба си и дядо си тук ще се разсее, ама не NaughtyВзе да ми става досадно вече, честно казано, и не му виждам края! Мислех постепенно да намалям кърменията,но някой ден просто ще я отрежа от раз Crossing Arms Има ли други като нас? И много се промени това дете-все ме преследва и вика "Таде(къде) е мама?" Сутрин спим до към 10 часа и тя като се събуди,започва да търси кака си и баба си, но и дума не може да става да я оставя на двора при тях, ами по спешност трябва да стана и да се облека, иначе почва да реве ooooh! Беше много свободолюбива и самостоятелна, а сега сме закачени една за друга не само по време на кърмене. На това отгоре, да не повярваш, е приета на ясла и не знам как ще се разделяме на есен. Понеже ще работя по едни проекти почасово, работното ми време ще е накъсано, но до ранния следобед ще съм приключила. В Търново има родителски кооператив и са пуснали обява,че събират дечица, но чух че нещо много са си повярвали там. Аз не съм маниак на тема здравословно хранене и жертвоготовност за детето и не знам как бих се разбрала с някакви родителки, които са. Опасявам се,че няма да мога да се разбера с тях и ще ме гледат на кръв всеки път щом извадя пакетче солети или нещо друго или пък ще ми сложат някоя зверска такса, ако не мога да отделям време да се грижа за децата в групата толкова често,колкото останалите. Да не говорим,че тук Юлия най-редовно ходи подсладена и развеселена, понеже все има кой да я почерпи Blush Та какво мислите за включване в родителски кооператив с напълно непознати мами ?

Много стана и ви досадих вече,ама напоследък редовно ви чета и реших да си споделя и аз размислите за живота Sunglasses

# 397
Тони, честито, голяма изненада! Наслаждавай се на бременността, да е лека и прекрасна Hug

Благодаря ви, Тити е добре, може да вземе оса с два пръста. В невидими дупчици в стените имаме много мравки в бойна готовност, не им се налага да чакат дълго - ежедневно се разсипва много хляб общо казано по земята и тя си играе с тях, много обича да ги взема с два пръста и да си ги носи някъде, дори в колата за из път - тогава беше взела една голяма, някакъв подвид с дължина 1 см, изпусна я, докато и слагам коланите и започна да си я търси "бака, бака"  Mr. Green

анбибиан, на мен не ми беше смешно, само си представях какво чистене пада. Обаче съм чувала подобни разкази от дуги майки и може би затова го приемам нормално. Дано не стане за вас, все пак. С цикъла и аз съм така, увеличи се, а първите два-три е наистина както ти казваш и със страх излизам от вкъщи. И освен това ПМС много яко ме тормози, мъжът ми вече знае кога да се пази от мен. Обаче на мен ми е много трудно, днес щях да тръгна да бия един тип, дето гледаше лошо Ники, щото можеше да го опръска с вода, а той още не беше свикнал с днешното студено течение. Направо ми падна пердето - на няколко пъти го гледа лошо, нещо говори на приятелката си и после двамата го гледаха - а той така и не ги опръска  Twisted Evil На съвсем малко бях да отида и да му вкарам един. Трябва да ми дойде до няколко дни  Mr. Green

Деси, и аз ги мислих много кооперативите, но се отказах. По мои наблюдения, разбира се за Варна и съвсем случайни, стигнах до следните зключения относно това, което казват (казваме) майките с "няма да пусна детето си на ясла" и кооперативите.
1. Надменност - ясно е, нормално също предполагам, че всяка майка смята детето си за уникално, най-най във всичко  и съотвенто иска най-доброто за него. Като казва, че няма да пусне детето си на ясла, майката заявява открито, че смята детето си за нещо повече от другите - т.е. тази иначе предполагаема, скрита надменност е вече назована, активна и на нея ще бъде отговорено.
2. Агресивност - въпреки че кооперативите се създават от "различни" родители, такива с модерно виждане за родителството - привързано, всеотдайно и т.н. и с идеята да създадат една много близка до семейната среда, децата в тях също са агресивни. Сигурно и това е нормално, естествена емоция си е, но дори отношението на родителите и възпитателите в кооператива да е спокойно, адекватно на новите тенденции и препоръки, те все пак възпитават агресия и нетолерантност у децата заради собствената си агресия и нетолерантност към другите майки - тези с обикновените деца, които се задоволяват с яслата. Чувала съм и съм чела какви ли не остри реакции на реплики на "яслени" майки и хора за това, че не толерират и не признават другостта на "различните", кооперативни майки . Но това е съвсем същата липса на толерантност и забележителна, а за мен и съвсем неочаквана агресия. Ако мога да го обясня с аналогов пример, това ще е кърменето. Така и не мога да разбера какво им пречи на част от кърмещите майки другостта на другите, на тези, които не приемат да си извадиш гърдата в заведение. Аз също не го приемем, кърмя, но не очаквам съвременното общество да се промени заради мен, не искам да навирам зърната си в очите на никого, не искам да променя другите, те си имат право - та дори и в началото на миналия век се е кърмело първата година, сега - ако може, до първи клас. Ама и аз им се връзвам и ей ме на, още кърмя, стискам зъби, щото и Стела стиска зъби, и заради малодушието си през по-голямата част от месеца, заради нейното злоядство, не знам как да изляза от задънената лица. Както и да е. За толкова много време - 5 години кърмене - не ми се е случило да не намеря място за достатъчно усамотение, така, че да не се натрапвам и да не карам другите да се чустват неудобно. Защото другото си е агресия.
3. Като цяло опита им да бъдат извън системата ги поставя вътре в нея, те са просто друго уравнение - естествени цветове, материи и женски форми, задължителна усмивка, галеща цопкащо в локва дете, умалителни нечленувани - "детенце има температурка", био, рисайкъл, работилнички за деца, сироп от сварени шишарки, никакъв сладолед и т.н. и т.н. На мен са ми скучни.
4. Това е най-важното - аз съм неспособна да се кооперирам. За съжаление или не, съм достатъчно асоциална, не съм убедена, че ще мога да бъда еднаква към моите и другите деца, не знам колко ще ми издържи търпението, колко ще издържа на скуката и кога ще ме заболи ченето да се хиля задължително. Може би бих пробвала с такива точно майки, с подсладени деца, които вадят солети и нямат време за превземки.  Party
Опа, отдавна не се бях разливала така.

# 398
  • Варна
Привет, мами!
Докато си пийвам кафенце, реших да ви навестя. Събота следобед и неделя изкарахме на село. Досега малкия не беше стъпвал, но е възхитен. Два дни ходи гол, бос, мръсен и ухилен.  Mr. Green  Heart Eyes То това да полива цветята - с една чашка взима вода от един леген, който му бяхме напълнили и полива ли, полива. После поля овошките с маркуча и там голям кеф. Игра с една лъжица и кутийка от бира в "пясъчника" и както коментирахме с ММ сигурно е по-чист от истинския пясъчник.  Много се радваше на доматите в градината, бра човека, помага, а колко изяде...  ooooh! Като ябълки ги гризкаше.  Laughing Та сливи обира, кокошките гони, а е кеф.
Деси не бой се, не си сама.. И ние така се кърмим и сакън мама да не изчезне. Това сутрин да поцокне е задължително, после след закуска пак, после гледам да излезем, че да пропуснем малко, но понякога и навън не мога да го отклоня. След това на се приспиваме на гърда, дори и ако заспи в колата навръщане, като го качвам ме усеща и си търси. Следобеда, ако сме у дома може и през 5 мин  да иска. Въобще...  ooooh! Единствения ми успех е, че вечер заспиваме гушнати и без ц*ца. Някъде от месец така. Определено ми се иска да поприключваме, особено след нощите, в които се буди през час...  Crazy
За кооператива обмисляла съм го като идея. Може би съм склонна да опитам, но едва ли с непознати майки. Виж с мамите, с които сме всеки ден заедно в парка, на драго сърце. От друга страна работата ми е такава, че пък изобщо не бих могла да се включа в дейността на кооператива през седмицата.. Отделно, че с това наше меню ми е много трудно да доверя детенце на някой друг... Макар че както сте засегнали въпроса със Зелда, те и другите мами имат претенции към менюто, макар и не поради здравословни проблеми.. Друг е въпроса, че понякога изпадат в крайности, а аз предпочитам златната среда. Честно казано много разчитах на програмата "Отново на работа", която се оказа, че май септември приключва. Хич не ми е ясно какво ще правим, ако тръгнем на ясла. Някак с това, че е нон стоп до мен и не ме изпуска от поглед, не мога да си представя що за адаптация бихме имали... Въобще голям хаус е в главата ми по въпроса.  Confused
Звездичке чакаме снимки.  Laughing

# 399
Здравейте и от мен  Hug
Тони честито! Толкова много се радвам за вас  Hug Hug Hug Толкова е хубаво да си имаш бебе в къщи  Heart Eyes

Ние си имаме вече и опикана история - цели две  Crazy
Една сутрин ставаме, аз тичам да взема гърнето, връщам се в спалнята, Яна я нямаааа. Ясно е къде се е скрила - в гардероба влиза и се затваря и пред гардероба мокро петно на килима. Отварям гардероба и я виждам в локва пишано по корем и маже, маже! Като плувец в локвата мята ръце и крака и се кефи  ooooh! Пък памперса й сух, явно не сме го сложили добре и не е дочакала гърнето.
След още някой ден се пробвах след акане да я мия права с душа, ама не можах, още се мием на мивката и тя много се ядоса като я вадих от банята, понеже обича да се плацика и като нададе един вой, а аз я оставих по гръб на тезгяха и тичам да взема млякото да я подкупя и се връщам бързо, давам млякото и осъзнавам, че чорапите са ми мокри, гледам си в краката тя се изпишала както си леже по гръб и хоп локва на паркета и аз в средата на локвата  Tired

Малко множко ми дойдоха тия лайняни-опикани истории, а и толкова работа имам напоследък, че все съм супер изморена и изнервена. Имах и гости, ходихме на Снуп Дог и въобще супер бизи бизи. Затова много се радвам, че ММ се съгласи да се приберат с Яна на село само двамата. От събота съм сама у дома и днес ги чакам да се приберат. Не съм мърдала от вкъщи, имах нужда да си поседя сама. Не съм и почивала - работих, чистих, сега ще готвя, но от самото седене самичка като че ли се чувствам по-добре - психически разтоварена  Party
dessy encheva пластелин! О, не! Такива поразии ще направи с него, че оаканата работа ряпа да яде и съм убедена, че и ще си го хапне пластелина  ooooh! Иначе, да мисля, че седенето сама хем й се отразява добре, хем понякога й идва повечко, хубавото е че обикновено има 1 седмица от месеца, когато това се налага като ежедневие, иначе през повечето време сме си все двете.
Много обича музика моето дете, тананика си, ходи пред огледалото да танцува и да се гледа и подскача на леглото, много е сладка  Heart Eyes
zellda за проблемите с цикъла да ти кажа какво направих. Този месец си взех противозачатъчни. Още не съм минала цялата опаковка, но на първо време забелязвам, че лицето ми се изчисти от пъпките, то беше някакъв ад - като някой пубер. Останали са ми 3-4 хапчета, ще видим какво ще стане като свършат. Преди съм пила, пак с цел регулиране на цикъла, но тогава проблема беше не просто, че ми течеше много, а че не ми спираше въобще, затова доктора ми ги изписва няколко месеца да ги пия, но това беше преди да забременея. Като цяло съм против тия истории с лекарствата, пия си само витамините против остеопороза, ама вече не се трае  Sad

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 14:32 от anbibian

# 400
  • Vaudreuil Canada
Кърмещи майки, останаха ли такива?
И ние още се кърмим - същата картинка сме - няма не искам.. Heart Eyes

# 401
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Добре се движим иначе - това лято дали ще изпишем тази тема?? Как мислите?  Rolling Eyes

Деси, и аз като Зелда не съм много ЗА кооперативите. На първо място няма да имам свободното време, за да отделя необходимото внимание на кооператива. Пък и аз гледам да се пръдържам към златната среда - въпреки че редовно готвя на децата си овес, елда, пшеничени/ръжени/ечемичени ядки, булгур, просо, киноа, амарант, така и редовно им давам сладолед, солети и разни други гризини, от време на време по малко шоколад/желирани бонбонки/шоколадова бисквитка/сокчета/близалки. Ами това са деца, не мога да ги лиша от тези неполезни, но изкушаващи неща. Не ги тъпча постоянно с това, но не мога да ги лиша напълно, мисля че не трябва и не е правилно. Няма детето ми да стои отстрани и да гледа жално как другите ядат. Имаме една майка в парка, която като се извадят солети и си дръпва детето да го прибира. То чак се разплаква милото, много тъжно ми става. Сякаш отрова ще му дадем. Чак пък такива крайности мисля, че не са нужни. Но всеки си решава, никого не съдя и всеки има право на избор. Ето аз съм повече за ясла, други пък харесват кооперативите. Затова хората сме различни. Каквото и да избереш, важното е да си спокойна и детето да е доволно.

Зелда, радвам ти се на прямотата! Не всеки така смело би се изправил и да си каже мнението по даден въпрос, особено ако знае че е коренно различно от това на другите. Говоря по принцип за начина, по който се изказваш по много въпроси, засегнати тук, не само сега. Уважавам те заради това и ме кефиш.   Grinning Hug

Анбибиян, при вас сагата продължава. Не ти е лесно с тази малка хитруша. А представи си още едно такова, като нея, ще се съюзяват срещу теб.  Laughing

# 402

Анбибиян, при вас сагата продължава. Не ти е лесно с тази малка хитруша. А представи си още едно такова, като нея, ще се съюзяват срещу теб.  Laughing

Joy
Ама аз искам още едно и надеждата ми е да се занимават едно с друго и да ме оставят намира, макар че да си призная криво ми беше, че докато беше на село Яна не е питала за мама и като се прибра ми се метна отгоре да ме гушка, ама после отдели повече време на огледалото, явно много й е липсвало друсането на дупето пред огледалото и скачането на леглото, пак пред огледалото  Mr. Green
Ама толкова беше щастлива като се прибраааа, явно на село много й е харесало, а сега се радва и че е пак у дома. ММ каза, че не го е оставяла да мръдне без нея, явно си разбира, че ме няма и кой знае какво си е казала - ама сега и ако тати изчезне, аз какво ще правя.
ММ твърди, че казвала уникален,, ама аз мисля че ме будалка, тя още тати не казва пък къде ти такава дълга сложна дума като уникален  Crazy

# 403
  • Sofia
Ами тогава спирай ги тези противозачатъчни.  Grinning

# 404
Здравейте, момичета!
 Днес влизам с едно въпросче към по=опитните мами. Аз първата бременност не я усетих,ама сега май няма да е точно така Sad Мнооого ми се подува корема от газове, от това ми се гади и основното , което ме тормози е това, 4е изхожданията ми са нередовни,има дни без и дни с по=много, то от там идва и гаденето, Не знам как да се справя с това, спя по4ти седнала, има дн ив които няма никакви проблеми, но предимно нощем, ето с нощи цяла нощ не мигнах, днес ми е блудкаво в устата, правя си ориз с моркови и тикви4ки, но не знам с какво да се храня ooooh! Това е от около 10 дни насам. Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете със съвети, 4е не съм се сблъсквала с подобен проблем и сега не знам какво да правя Hug
Анбибиан=Кали днес сутринта се напика на чаршафа и баща и се ужаси, веднага му разказах за Яна, мина му ужасът, надявам се да не се сърдиш, аз не го направих с лошо чувство към вас, просто искам да му кажа, 4е са много малки и такива неща се слу4ват понякога Hug А на теб ти пожелавам скоро да се похвалиш с две 4ерти4ки Hug

Общи условия

Активация на акаунт