Лято, хайде идвай вече, за да зарадваш октомврийското човече!

• 65 930
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на Елиза! Да е здравичка та да й се радвате на малката звездичка. Изглежда много голяма и какъв уверен поглед - издава много силно характерче Simple Smile

Аз днес открих, че са ни откраднали детските колелца. Пуки-то на Косара и колелцето без педали на Сузи. Бяха заключени с верига за парното на етажа, но явно някой външен, влязъл инцидентно или не, си ги е набелязал... А вече ги бяхме разпределили за дечицата из фамилията, но уви. Толкова мъчно ми стана, че някой краде от моите дечица, че си отпуснах сълзите. Косарето ме погледна много озадачено и първо каза "кака плаче, мамо", после взе че се поправи на мама и накрай каза -  "поплачи си" и се настани като котенце до мен. Еййй - направо ми изгря дъга у сълзливата душа.

хубава вечер!
Да сте здрави!

# 631
  • Варна
Честит рожден ден на малката Елиза!  Да расте здрава и щастлива, да е все така красива и да радва всички около себе си!  
анбибиан много хубава рокля- ще бъде като принцеса с нея.
Смуси не се притеснявай, че е дребничко твоето момиченце, важното е че е здрава, а като се престраши и се пусне да ходи сама много бързо ще настигне по умения останалите.[/left]
Нурии много неприятна случка, но за съжаление такава е действителността, в която живеем.
Вече остана по малко от месец и до нашия рожден ден, а аз още нямам идея нито как, нито с кого, нито къде ще го празнуваме...   И един въпрос към майките на момиченца- мислите ли да им оставяте от сега дълги коси? Аз докато и вържа опашките се гоним из цялата стая и  си мисля след рожденния ден да я пострижа.
Лека вечер, момичета! И пишете ако можете по-честичко, защото обичам да ви чета (и вероятно не само аз)!

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 23:06 от olly

# 632
Nuriii- много неприятна случка наистина, честно да ти кажа, чак на мен ми стана мъчно, защо пък точно от деца да крадат, абе хора всякакви, луда работа, ама важното е да сте живи и здрави пък другото ще се нареди Hug Hug Hug
Анбибиан- много готина рокля си избрала на Яна, ще е като принцеса с нея Hug
Оли- да , аз ще оставям от сега дълга коса на Кали, не обичам момиченце с къса коса. И аз я гоня докъто и вържа кукуригото, ама справяме се някак си. Много, много обичам момиченце с дълга коса.
Аз днес съм на автопилот, да ви кажа Sad Моето диване спа супер неспокойно, по едно време към 6 сутритна ревна да идва да спи при нас на спалнята, хубаво взехме я, ама тя се върти като пумпал, не мога да мръдна, абе луда работа. Сега, както несъм спала почти, и няма и за 5 минути на кого да я оставя, че ММ работи, тя ми надува главата с една музикална играчка, пък аз пия кафе, гледам да се осфестя малко и в същото време записвам тук едни дискове, че да помогна на ММ за работата. По принцип не и поръчвам ДК за събота и неделя, ама добре, че вчера ми хрумна да я запиша за уикенда, че поне да има ядене за нея, защото както не съм спала и да мисля тя какво ще яде, съвсем ще ми дойде много.
Смуси- сега вече можеш да си отдъхнеш. Важното е, че Миа е здрава. С килограмите също е напреднала, браво на нея. Наистина като се престраши да ти пусне пръста, много, много бързо ще напредне във всякакви умения, пожелавам ти скоро да се похвалиш с това Hug Hug Hug
И аз обичам да ви чета, така че ще се радвам да се раздвижи темичката Hug
Казали сме на Кали, че щеси имаме бебе и то сега е в корема на мама, но като излезе ще си играят с него. Тя мног осе впечатли, не очаквах такава реакция. От време на време сама се присеща за бебето и ми гали корема и вика наще бебе, а вчера ме целуна по корема, че да целунала бебето, много се трогнах Simple Smile Каза си на бебешки, че е босо, аз и обещах да му купим чорапки, тя показа  с ръчички колко ще са малки и се разбрахме като се роди двете заедно да му ги обуем Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 Хубав ден на всички Hug

# 633
  • Варна
Първо да честитя рожденните дни на всички! Да са живи и здрави всички дечица, да растат весели и безгрижни!   bouquet

Честит празник и на първолаците! Сигурно има и други освен Зори! Прелестна е!  Heart Eyes  А това, че има такова желание за учене и толкова приятели в класа, може само да те радва, ЗвездичковаHug

Toni77 много сладко това с чорапките и целувките за бебето. Супер! Ние наскоро обяснявахме на Даниел как моя приятелка има бебе в корема и той заключи само "ам-ам". Оттогава само повтаря "ани, бебе".  Laughing Да се похвалиш за пола задължително!

Смуси страхотно е, че са ви успокоили по прегледите, които сте минали. Не съм се съмнявала, че си отглеждате едно прекрасно, здраво момиченце. Сигурна съм, че скоро ще загърбите и диетата, и всякакви притеснения. Гледах снимки във фейса, прекрасни сте.   Hug

Nuriii смотана работа! Как може да ви откраднат колелцата! Еййй хората по улиците си ги оставят, ние във входа, че и с вериги и пак.. А момичетата ти са страхотни! Сега ги видях в снимка.бг.  Heart Eyes

Hariela искам и снимки от партито. То на такива прелести кой не би искал снимки.

Анбибиян и от теб снимки задължително! С такава разкошна рокля ще е Яна, че чак ми се прииска момиче.  Laughing

Ние се върнахме от Тетевен. Бяхме там 5 дни. Ходихме до колкото е възможно по екопътеки, красоти, природи, пещери, манастири и ферми. Именно във фермата(за щрауси) се впечатли най-много Даниел. Не можахме да си тръгнем. От вчера пера ли пера, но смятам днес и утре да си почина, че от понеделник ММ е на работа. Свикнах да си е вкъщи(2 седмици беше отпуск) и в понеделник ще ми се стъжни.  Crazy
Трябва да помисля и да реша окончателно как ще празнуваме РД-то и къде, за да се заема и с организацията.

# 634
  • Нейде из лудите гори...
Нури, много разочароваща история... как може да има такива хора, главата ми не го побира  Cry

Анбибиан, разкошна рокля, аз съм фен на Карнивал Кидс  Peace

че чак ми се прииска момиче.  Laughing
Това много често го "чувам" от устата ти напоследък...  Wink

Елиза колко много е пораснала  Heart Eyes Много прилича на теб , Хариелка  Heart Eyes

Тони... много е сладка Кали, ще бъде супер внимателна кака  Heart Eyes

Събуди се, ще дописвам после   bouquet

Да си продължа, косата няма да я режа, защото е доста къса, още раменете не е стигала... та нека стане първо дълга после ще му мисля  Mr. Green

Дописвам, ама всичко ми избяга от главата и няма да се получи...другия път повече  Mr. Green

Съни дали имаш време да ни драснеш 2 реда? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 16:33 от Marsy Rose

# 635
  • Варна

че чак ми се прииска момиче.  Laughing
Това много често го "чувам" от устата ти напоследък...  Wink

Ами не е лъжа, ама ще си почакам.   Mr. Green

# 636
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Успешна седмица и много усмивки на всички. Честит праник на тези, които съм пропуснала!   bouquet
Нури, много съжалявам за неприятното преживяване. И аз бих се чувствала така зле. Ние затова не смеем да си оставим количката на общия коридор и се гъчкаме у нас. Няма да мога да я прежаля.  Close
Тони, много мило ми стана от прочетеното. Кали е чудесно дете и ще бъде страшно внимателна и обичлива кака. И на мен ми се иска да направим братче или сестриче на Пепчо, но той май няма много да го иска.

И нашият РД наближава. Вече ми едно празнично, като се сетя. Отсега давам малки подаръци на Пепчо. Вчера му подарих една мишка, която повтаря това, което й кажеш. Много й се радва и дори днес я помъкна със себе си към баба му.
Ние мислим да празнуваме с бабите и дядо, както миналата година, защото м исе струва, че още не е готов да празнува на детски център. Още иска все да съм до него, а така няма да си видя гостите. Пък ще е радост и за възрастните. Нататък като расте вече няма да иска да празнува с нас пенсиите  Laughing

Да ви се похваля, получихме си подаръка от памперсите - детски образователен таблет.  Grinning
Но малчо още не е дорасъл за него - само го "малтретира" и го прибрах, за да не му види сметката.

# 637
Здраве желая!

Благодаря ви момичета за съпричастноста. Аз вече ги прежалих колелата. Мъжът ми като се върна от командировка каза, че сигурно са в багажника на колата и бях затаила дъх докато проверим, но уви... След това даже ги сънувах, че са ни ги върнали на същото място някакви недоволни съседи, че им спъват движението по стълбите. Като се събудих вече бях умиротворена (ама и дума) Grinning Grinning Grinning по тоя въпрос...

Сега съм на вълна да подарим на Косарче за рождения ден тротинетка. Гледах, че сте обсъждали, но пак да подпитам за въпросните. Доволни ли сте от микротата? Здрави ли са, т.е. дали ще издържат близо три деца (че и кака обезателно ще я яха)? Simple Smile И виждали ли сте ги на промоции някъде из сайтовете?
Аз като казах за тези си планове на таткото и той много бързо ме попари, че тротинетките му се стрували "голяма тъпня" Grinning Grinning Grinning ама ако видя някоя на промоция хич и няма да се колебая, та навъпреки неговата умна глава ще я взема.

Мира Много ще ти тича момиченце. Направо ще ти просветне Wink, че с характерче като на Дани хич не ти е лесно.

Косари напоследък много се запали да бута количка. С бебе, с прасчо, със симба - важно е да тика. И експериментира, да минава през всякакви терени, да я вдига - тряска обратно на земята след това. А аз й се чудя кога ще и види сметката.
Малко да си го похваля Simple Smile Милата ми рошава главица, напук на името си косата й е такава перушинеста, че мъчно минава за момиченце. Аз пък поправям само от време на време. Вече е започнала да разсъждава на едно доста високо бебешко ниво Grinning И дяволее хитрушата, и прави физиономийки и ме изпробва от всяка гледна точка. Все такъв медунчо ми е, мине не мине и си иска лъжичка с мед - ако стане. Grinning
Пея песнички за приспиване. Следобед, вечер - "мила моя мамо". Много й е любима и все нея си иска. Минахме вариациите и за тати, после през баба и дядо, а последно, си я припяваше и за мила моя кааако. Докарва го на мелодия, ама текста си седи от край време на "мила моя мааамо, мамо мила маааамо" и някакво подобие на сладка и добричка, но много замазано Simple Smile

Kaк ги приспивате дребосите? Още ли ви искат нон-стоп в стаята? Вечерно време докато я чакам да заспи обикновено се унасям и аз и край с вечерната ми програма...

хайде до нови срещи бай-бай

# 638
Мили момичета,
Не съм писала от сто години. Влизам да се похваля, че вече имам дъщеричка - Елисавета, наричаме я Лиза. Утре се навършват 40 дни от нейното раждане - роди ни се на 16 Август (почти две седмици закъсня, с мерки 3180 г. и 51 см.) И двете сме добре, отново се наложи секцио, но това постепенно губи за мен вече значение...
Много съм щастлива, първите дни не можех да й се нагледам и я гушках с една блажена усмивка с часове... Тя е много по-спокойно бебе от батко си, спи по цяла нощ, наддава много добре и засега ми е доста лесно с нея. Естествено, времето ми е доста по-малко, но пък се чувствам в добра форма. Альошек я прие много добре, нарича я бебе, милва я и я целува по главичката, като заплаче й дава биберона, за да я успокои и т.н. Не забелязвам и капка ревност, за мое голямо учудване, като му знам характера. През първия месец след раждането мъжът ми си взе бащинство да ми помага, че няма кой друг, миналия четвъртък се върна на работа и сега се гледаме тримката. Засега върви добре, дано да продължава така...

Качих малко снимки на Лизка и на Альошек в албумчето, за първи път и аз да покажа моите дечица Simple Smile

Жалко че не ми остава време да пиша повече - в тази групичка атмосферата е особено уютна и доброжелателна, с удоволствие чета от време на време но все не успявам и аз да пиша Sad
Много ми се иска да ми остане време да пиша за Альошек повечко - как се развиваме и докъде сме я докарали, дано да успея скоро...

Поздрави и прегръдки от мен за всички  Hug

# 639
Здравейте, момичета!
Hedgehog- Честита дъщеричка Hug Да са ви живи и здрави с баткото и много радост да ви носят HugЧудесно е, че той не ревнува, много се надявам и прин ас да е така след някой- друг месец Wink Praynig Току що видях снимките- Лиза и Альошек са прекрасни малки съкровища Hug А ти изгелждаш велилколепно селд раждането Hug Hug Hug  А как се справяш с двамата сама- шапка ти свалям, или може би като не ти се бърка никой в домакинството и разчиташ само на себе си е по-лесно ooooh!
Нури- аз мнение за Микро не мога да дам, че нямаме, ама Ендира, беше казвала, че нейните момченца имат- нека тя да се включи и други дечица май имат. Хубав подарък си измислила Hug
За приспиването - Кали от както се е родила сме я свикнали да я приготвим за сън и да я оставим в легълцето да заспива сама, не я приспиваме, но напоследък е станала голяма хитруша, след като си играем тримата на спалнята ( трябва и мама и тти да а там), пусне една нощна лампичка на стената и угаси голямата-това отдавна ни е ритуал) я слагаме в леглото и тя почва да рев и да вика татииии, или земииии ( вземи ме), гледма да не отстъпваме, защото искам да си запази навика да заспива сама. На обяд съм сама с нея и след като я сложа на гърне и облека пижамката и давам книжка, или и грачка в леглото и тя си заспива, когато и се доспи.
Мира - ама, разбира се, че много ще ти ходи момиченце HugЩе се радвам скоро да се похвалиш, айде, че си търся компания Wink
Хубава вечер от нас с Кали Hug

# 640
  • Варна
Добро утро, момичета!
Неdgеhоg честита дъщеричка! Много хубаво име сте и избрали. Да са ви здрави и двете дечица и много да се обичат.
Тони явно Кали също ще приеме бебето лесно и няма да ревнува. Щом от сега е загрижена...
Мира, Стасита щом вече си мислите за по още едно детенце, то дано ви изненада скоро тест с две чертички.
3а микротата ние нямаме, няма и да купуваме. В парка се е случвало някое дете да има, качвала се е и слиза почти веднага, не и е интересно, а и сякаш вече са големи дечицата ни за Микро- може би трябва да се купуват от средните по размер тротинетки.
Кукленска количка и моето момиче много обича да бута. Винаги носим една мъничка в парка, по-голямата ми тежи и заема повече място в количката, така че си стои вкъщи. Аз гледам да нося на разходките играчки за различни ситуации, така че в количката ми задължително има буталка, две топки, тебешири, кофичка, лопатка и търмъче, чантичка за да събираме кестени, шишарки и други неща, количка за кукли, едно бебе, някоя плюшка, постелки за сядане на земята, книжка и разни дреболии, които тя си вземе преди да тръгнем за да си играе в количката. Не правя планове преди да излезем какво ще правим и къде ще ходим- всеки ден е различен.
За пеенето за сега мелодията е доста монотонна и еднообразна, но текста всеки път е различен- обикновено започва с "малко бебе", преминава през "мамо, мамо" и продължава с изброяването на нещата, които вижда наоколо.
За преспиването ние все още спим заедно. ММ работи в чужбина и си идва за десетина дена по Нова година и за един месец през лятото, така че на мен ми е по-лесно и по-приятно да сме си двете в едно легло. А когато тати си е вкъщи спим тримата заедно. А иначе за самото заспиване - обличам и пижамата, давам и една възглавничка, която тя прегръща, лягам до нея и за няма и 5минути е заспала. А вече слагате ли възглавници на децата си? Аз си мисля вече да и купя, но ще изчакам да мине консултацията другия месец за да се консултирам с педи каква да е.
Хайде стига толкова, че аз докато си лежа в леглото и я чакам да се събуди може и цяла страница да изпиша. Лек ден, момичета!

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 07:13 от olly

# 641
  • Нейде из лудите гори...
Добро утро  Coffee  food010

Тия дни е адски ветровито , на мен постоянно ми е студено, да видим колко ще ми отнеме да се адаптирам с новия сезон. Нещо не мога да си намеря дрехите от цялото местене и май за това занзикам, тия дни ще се пусна на един есенен шопинг, че така не бива  Whistling
Таралежче,   bouquet Бъдете здрави! Честита рожба! Альоша как я прие?
Нури, ние имаме Микро от миналия рожден ден , кара го, доволна съм. Не знам къде може да ги има намалени, мисля, че дори са с 10лв по-скъпи от миналата година  ooooh! За сега издържа, но като гледам скутера на Ники (Зелда), сега го кара Стела - ами здрав е , не изглежда като нов, но върши същата работа, която е вършил, когато са го купили  Peace
За преспиването... лягаме заедно на леглото, в повечето случаи тя ме избутва на игра и заспива..баща й също я преспива, както и не ми се буди вечер, мисля на пролет да я местя в нейна стая.

За рдто имам няколко варианта, ще решавам в движение...ако е готова къщата ще направя парти в нея, ако не е ще си идем до Варна, но дали ще е на деня или уикенда не знам, обичам да се празнува на деня, но понякога има и други обстоятелства, които влияят. Иначе с подаръците сме така - баба и дядо - колело, другата баба кухня за игра, от мен и баща й не знам, стаята й няма да е готова, та ще измислим нещо друго...

Хубав ден!

# 642
Благодаря за милите пожелания за Зори, момичета!  Hug
Покрай свикването с новия режим, подвързването на разните неща и разните задачки не ми остава много време, та рядко се вясвам и тук. Но ече влизаме в ритъм, та се надявам да имам повечко време из а темичката.
Смуси, браво на вас. Много се радвам, че всичко е наред с Миа. Пък и тегло гледам сте добавили. Дано диетата да й се отрази добре, да понавакса с килцата и като хукне да ходи и да се катери....ще има да тичаш по нея. От сърце ти го пожелавам! Hug
Хариелка, много сладки госпижици си имаш.  Grinning
анбибиан, роклята е страхотна. После ще чакаме снимки да я видим малката чаровница с нея. Сигурна съм, че ще е прелестна.  Grinning
Нуриии  Hug Много тъпо ми стана като прочетох как са взели точно на децата колелата. Но пък виж Кокарчето как хубаво е намерила начин да ти сгрее душата. Миличката тя.  Hug
Тони, сигурна съм, че Кали ще е страхотна кака. Щом от сега се е загрижила за бебето едва и е има някакви проблеми. Хайде пък идната седмица, ако ремето е хубаво може да си спретнем някоя срещичка.  Grinning
Мира, браво за хубавото пътешесвие. Тетевен е много приятно градче. Абе изобщо Балканът си е нещо много хубаво. Момиченце викаш, а?  Mr. Green Ами ха дано дядо Боже да ви зарадва с една девойка като решите, че е дошъл момента за второ детенце.  Grinning
Стасита, бразо за подаръка. Със сигурност ще му е интересен, но малко по-нататък. И аз някои неща съм ги прибала, че иначе "поразяващата ръка" ще ги превърне в дроб сърма за отрицателно време.
Таралежче, радвам се да прочета толкова хубави новини и от вас. Не го мисли секциото. Важното е,ч е сте живи и здрави. Страхотно име сте избрали за девойката. Да е жива и здрава и много да ви радва! Браво и на Альошек, че е такъв пекрасен батко. Погледнах снимките, много са ти сладки съкровищата! Пу-пу-пу! Много да ви радват и двамата!
Марси, временцето го дават да се пооправи за няколко дни, но после пак да си захладнее та щом не можеш да си изнамериш дрехите идеята за есенен пазар не е лоша. и мен ме чака такова чудо за Зори, но пък аз хиииич не обичам да пазарувам.  Sick Освен това имам лош окомер и все трябва да я мъкна с мен за да пробваме дрехите, особено панталоните. На  нея пък й е досадно. Естествено каквото харесам аз на нея в повечето случаи не й харесва и предпочита разни ужасни или пък непрактични неща. Абе...Но пък ми направи впечатление, че ако й взема нещо без да е с мен винаги се радва и е доволна, но заедно ли сме все няккави други неща си харесва. Та мисля тези дни да понапазарувам сама.  Mr. Green
Сънииии, когато имаш реме драсни два реда, миличка. Поне да знаем, че сте добре, че така като си в затишие и ми става притеснително.
Хайде хубав ден от нас!

# 643
Добро утро  Grinning
Яна е в детската градина.
Ние отидохме само да разгледаме и да уточним някои неща, пък тя отказа да си ходи  Shocked
И я оставихме там. Директорката ми звънна да ме информира, че не плаче за мен  Mr. Green
Ще ходя да си я прибера след час-два и от другата седмица я пускаме целодневно.
Макар, че се чудя дали първата седмица да не си я вземам по обяд  newsm78

# 644
Здравейте, момичета!
Звездичке- много ще се радвам да се видим и който иска да се присъедини към нас, айде тия дн ида се стопли и е организираме Peace
Марси- и аз и Кали и ММ имаме нужда от есенен шопинг. Скро ще го направим.
Звездичке- за разлика от теб, обожааааавам да ходя по магазините, почивам си по този начин, ММ адски много се изнервя, като обикаля с мен.
Анбибиан- пу-пу, да не и е уроки на Яна, все така да продължава, Дано и аз да мога да сепохваля със същото на7 октомври, тогава съм решила да пускам Кали на ясла. Praynig Praynig Praynig Вие в коя градина я записахте, щом и е харесало от първия ден, това е много добре, явно и за напред ще се чувства добре там Hug

Общи условия

Активация на акаунт