Кърмене и 90-дневна диета - тема 3

• 67 392
  • 882
  •   1
Отговори
# 825
Не съм се отчитала от сума време  Embarassed
Моята диета свърши още на 17 април и резултата беше -9 кг. Водни дни не съм правила,а плодовите са ми били винаги с поне 100гр ядки. Не съм спазвала много и правилото да се яде до осем. Все пак съм доволна от резултата. По празниците върнах малко килца,но сега упорито се стремя да видя петицата на мястото на първата цифра. Като цяло диетата е подходяща за хора,които не могат да стоят гладни и определено за мен е приложима. Пожелавам успех на всички,които са в началото-три месеца са,преживяват се,а резултатите си струват Peace

# 826
  • На десетия....
Момичета, колко големи бяха бебчетата, когато започнахте диетата. Малката е на 6 м и 14 дни, захранвам от както стана на 6 месеца и сме почти изцяло на кърма. Много ли е рисковано да започна сега диетата?  Имам да свалям 10-12кг , които качих заради кърменето. Дори да не ги сваля всички ми се иска да започна от някъде.

# 827
  • # супернатурална #
Аз съм писала, на 7 и половина. За сега не забелязвам да намалява кърмата. Но съм заместила изцяло едно хранене,а две са с дохранване.
За 6 дни се чувствам и изглеждам поотслабнала, но пък съм надолу само с килограм. Надявам се да започна да свалям, та да се мотивирам още повече. Първите два дни ми бяха най-трудни, ядях по зелка на ден  Shocked Може ли да се ядат зеленчуци между храненетата? Съгрешавам и със страгали. Дали заради тях не свалям?

# 828
  • на последния етаж
Момичета, колко големи бяха бебчетата, когато започнахте диетата.
И двата пъти децата бяха на около 9 месеца.

# 829
  • # супернатурална #
Момичета, хайде да пораздвижим темата   261uu Ясно е, че тези, които са се захванали вече са отслабнали, но няма ли нови желаещи да са слаби и с големи гърди на морето  Laughing
Аз съм с - 2 кг. Вчера малко се поотпуснах с мръвките, днес ще погладувам с бобовите. Спортувате ли нещо? Ходех на тае-бо 3 месеца преди диетата, безрезултатно  Tired Сега съм спряла спорта, поне докато не стана 65 за да ми е по-леко, но мисля да се ориентирам към фитнес.

# 830
Храня се според правилата на почивката в момента, когато мога си играя каланетика вкъщи и имам много търчане по диването Grinning

# 831
Привет, момичета!
Докато изчета трите теми и тази тотално замря Sad  Хайде да я раздвижим. Като цяло при мен ефекта е доста плавен изглежда, но аз и не бързам. Започнах от 10.06 и до тук съм само -1кг. Старая се да съм стриктна, но откъм количества ми е трудно Simple Smile) лакома си падам. Днес ми е плодов ден. Да видим утре кантара какво ще покаже.

# 832
Здравейте мами Simple Smile
Нямам търпение да ми свърши почивката на 07.07. и да започвам още една врътка на 08.07.
Давайте смело и стриктно, за да имаме самочувствие през лятото Simple Smile
То не, че едно лято де, с тези дъждове. Моят юнак е вече на 1г и 9м и от месец мислим за отбиване. За сега обаче не се получава.
Как върви режима, хайде да пораздвижим тази тема тук, или направо вчече  е време май за нова, може би тя ще върви повече Simple Smile

# 833
Определено е време за нова тема, но аз си нямам на идея как се прави, та ако някой знае как и има желание ще бъде добре Simple Smile
Моето бебче е още мъничко, но засега нямам проблем с режима, поне не друг освен волеви. Дано не се предам без време. Другото, което обмислям е евентуално да мина на правилата за почивката, а като пораснем повечко да започна самият режим пак, но за момента се държа.

# 834
Хайде и аз се включвам от утре ! Правила съм диетата преди да забременея - 12 кг за целия период , сега кърмя и започвам от утре ! Има ли други ? ? ?

# 835
На колко месеца е бебчето? Аз също искам да започна, но малко ме е страх, защото моята дъщеричка е на 2 месеца и половина, а първия месец беше голяма драма със кърмата...

# 836
Вече е на 3 месеца и 12 дни , имам достатъчно кърма ( пу-пу да не ми е уроки ) и мисля , че няма да е проблем . Имам и чай за кърмачки , който мисля да пия за всеки случай !

# 837
  • София
Проблемът не е само в това, че може да намалее кърмата, а и в това, че при отслабване се отделят токсини,които отиват в кърмата. Защото не изчакате поне до 6-7 месец?

# 838
  • на последния етаж
Защото не изчакате поне до 6-7 месец?
И аз това се питам...  ooooh!

# 839
Здравейте,

Аз съм писала в началото на диетата и ето ме сега. Бебето ми тогава беше на 3м и половина. Не спазвах строго диетата, не правих водните дни и ядях доста ядки. Е, вярно е че не устисках до самия край, а имах и доста прегрешения, но резултатът е налице: минус 6,5 кг съм и съм доволна. Кърма имам предоволно. Детето ми е само на кърма, а и от скоро започнах със захранването. Върнах си теглото от преди бременността. Така че смело мога да препоръчам този режим за кърмещите, ако не се чувстват добре в кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт