Кърмене и 90-дневна диета - тема 3

• 67 397
  • 882
  •   1
Отговори
# 810
Здравейте мамчета,

ето отчета ми след края на диетата (общо 91 дни)
Начало 79 кг - 72,5 (- 6,5 след първи воден)
             72,5 - 68,5 (- 4 след втори воден)
             68,5 - 67,5 (- 1 след трети воден)
Общо - 11,5, надявах се до края да ги направя 15, но и на това съм повече от доволна за три месеца, и никаква стриктност от моя страна, така че вероятно ще се повтаря.
Най-много греших с шоколада вечер, по никое време, като накърмя юнака и такъв глад за сладко ме подгонва, че не се сдържам.
Приключих на 07.04. и вече повече от 20 дни съм все нагоре надолу едни 2 кг. Сега спазвам принципите на захранването, като обядите ми са предимно протеинови, всеки вторник правя плодов, и на 07.05. ще направя и един воден.  Започнах и работа, която е страшно динамична и по цял ден съм на бегом, но проблем с кърмата нямаме.

Пожелавам успех на всички.

# 811
  • Пловдив
При мен хич не вървят нещата. Само 3 кг за първите 30 дни. Не е моята диета това. Но докато кърмя с друга ме е страх да започвам.  Confused

# 812
Защо не опиташ разделно хранене?

# 813
  • UK
Petia, колко имаш да смъкваш? Според мен си я завърши, не я прекъсвай, знаеш, че колкото по-бавно се смъква толкова по-добре. Също така, колкото по-стриктна си, толкова по-бързо ще  смъкваш. Отделно, че това може да повлияе не много добре на кърменето. 

Относно водата. Яжте  по-сочни ястия, наблягайте на супи и яхнии, не само на сухо. А салатите са си задължителни в тази диета, не ги пропускайте, една салата 250 г домати и краставици няма как да не утоли нуждата от течности. 

# 814
  • София
anastasiya_84, страхотен резултат.

На мен нещо не ми върви, наруших я около Великден (преди него имахме други празници) и сега не мога да се върна в режим. Трудно ми е съчетаването на дните с готвенето за домочадието Sad А и пусто сладко, не знам какво да правя. Искма да си взема хром да пия, но с това кърмене не смея, въпреки че сме само на вечерно-нощно кърмене само.

# 815
Момичета, относно сладкото, включвам се с една идея, която пробвах вчера и стана супер Simple Smile

Най-смешното е, че става и за плодов Simple Smile)) ако не се прекали количествено, разбира се.
И така:

Една чаша обезкостени фурми,
една чаша сурови бадеми/лешници/кашу
една чаша стафиди/сушени череши (натурални без захар)/боровинки, кайсии
така де Simple Smile което ви е по на вкус Simple Smile

В кухненски робот или блендер първо смилате ядките на едро,
добавяте сушените плодове, мелите около половин минута,
добавяте обезкостените фурми и мелите, докато заприлича на тесто и започне да обикаля робота като топка.

Слагате тестото върху прозрачно фолио и разстилате с пръсти.
Постилате отгоре още едно парче прозрачно фолио и го размесвате с точилка да стане около половин сантиметър някъде.

Оставяте в хладилник за няколко часа. Като се втвърди, премествате върху хартия за печене и режете на квадратчета. Става много приятно и вкусно, дъвкателно от фурмите. В зависимост кои сушени плодове изберете и колко са сочни фурмите, става от мега сладко до по-ядково на вкус.

Това е много добър вариант за укротяване на сладков глад Simple Smile

Hug

# 816
  • Пловдив
Ами аз съм 100 кг на 156 см. Имам доста да свалям. Не си поставям недостижими цели. Искам 15 кг да сваля. Много момичета са ги сваляли. С раждането си свалих бременните кг, но с честите си терзания има ли кърма, няма ли, си похапвах повечко май. Не знам и аз вече какво става. За няма и два месеца качих 10 кг. Омръзна ми да гледам как край мен всички ядат и не качват нищо. Направо съм отчаяна.

# 817
  • София
-Petia-, разбирам те напълно. Добре правиш, че си поставяш постижима цел. И аз така процедирам, но ми е трудно, както написах и по-горе. Но всеки кг. надолу е файда.

Leonarons, хубава идея. Ще я пробвам скоро.

# 818
Хм ще го пробвам това нящичко и аз, както все ми се хапва сладичко  Hug

# 819
Разделното хранене работи, баланса, ако се набляга на плодове и зеленчуци. Но и тази диета работи за много хора, въпроса е баланса след това. Аз се храня балансирано, но си взимам и редовно Лактофлор, за сега успявам да задържа килограмите, които искам

# 820
Здравейте!

Айде и аз при вас. Няколко пъти се чудех да започна от страх за кърмата все се дърпам. Накрая не издържах и днес ми е първи ден - Белтъчен.Имам да сваля едни гадни 6 кила отпреди бременността и ако сваля още 3-4 ще е супер. Малчо е само на кърма, така че ще си позволявам тук - там по някое прегрешение.

Успех на всички със борбата с килограмите. Simple Smile

# 821
Искам и аз да започна диетата, провокирана от една майка, с която се запознах и поговорихме в парка - с перфектна фигура беше момичето и е кърмила доскоро 2 годишния си син. Оказа се, че е започнала тази диета скоро след раждането му и е пропускала само водния ден. Първия месец е свалила 12 кг от общо 30 в повече от преди бременността....
Когато аз забременях бях между 57 и 59 кг, а сега се движа между 75 и 77 кг. Ден преди раждането  бях 95 кг. Embarassed
 Искрено се надявам да не ми спре кърмата заради диетата, но тя така или иначе вече не достига на детето и в най - скоро време ще започвам да го дохранвам с АМ.
 Някакви основни напътствия можете ли да ми дадете за тази диета?
Сега се връщам да чета темата отначало....

# 822
Момичета, относно сладкото, включвам се с една идея, която пробвах вчера и стана супер Simple Smile

Най-смешното е, че става и за плодов Simple Smile)) ако не се прекали количествено, разбира се.
И така:

Една чаша обезкостени фурми,
една чаша сурови бадеми/лешници/кашу
една чаша стафиди/сушени череши (натурални без захар)/боровинки, кайсии
така де Simple Smile което ви е по на вкус Simple Smile

В кухненски робот или блендер първо смилате ядките на едро,
добавяте сушените плодове, мелите около половин минута,
добавяте обезкостените фурми и мелите, докато заприлича на тесто и започне да обикаля робота като топка.

Слагате тестото върху прозрачно фолио и разстилате с пръсти.
Постилате отгоре още едно парче прозрачно фолио и го размесвате с точилка да стане около половин сантиметър някъде.

Оставяте в хладилник за няколко часа. Като се втвърди, премествате върху хартия за печене и режете на квадратчета. Става много приятно и вкусно, дъвкателно от фурмите. В зависимост кои сушени плодове изберете и колко са сочни фурмите, става от мега сладко до по-ядково на вкус.

Това е много добър вариант за укротяване на сладков глад Simple Smile

Hug
Блендера ми едва оцеля, но пък е чудно.

# 823
  • Някъде там...
Записвам се и аз тук  Stop

# 824
  • # супернатурална #
Здравейте, възнамерявам да се присъединя към вас. Непушенето поради кърмене се отразява прекрасно на апетита ми  Mr. Green След раждането дори качих. Бебока вече е на 7м. и половина, а аз тежа 70. Имам да свалям 15 килограма, иде лято... Надявам се тук да получа подкрепа, че ми е много слаб ангела  Laughing Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт