Кърмене и 90-дневна диета - тема 3

• 67 412
  • 882
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Много ми е трудоно да повярвам, че за месец си свалила 25 килограма!
Това е адски драстично. Гледам по TLC едно предаване за отслабване на наистина пълни хора (200 кг.+) и те за 3 месеца свалят по 40 кила.

# 796
Знам,че е трудно да се повярва,но това е истината. Blush
Аз винаги съм сваляла бързо и съм си ги качвала бързо  килограмите.Обаче никога не успях да си върна, тези които бях преди изобщо да забременея. Naughty
Искам си старите килограми вече,но ще има да чакам много.Всичко е до организъм,но най-важен е спорта,може и за това да съм успяла да ги сваля толкова много. Thinking
Все пак успех на всички.

# 797
Здравейте Simple Smile Днес и аз започнах с 90 дневната.Надявам се да имам воля и да постигна резултат и най вече да не се отрази на кърмата,защото бебка е на 4 месеца и искам да продължа да си я кърмя. Simple Smile

# 798
Има ли нова тема?

# 799
Ама аз не мога да не пия вода или някаква друга течност по време на яденето, как се справяте с това?

# 800
  • София
Ама аз не мога да не пия вода или някаква друга течност по време на яденето, как се справяте с това?

Аз също не мога и пия вода по време на хранене.

# 801
Привет мамчета, искам да попитам по-опитните, кога според вас е възможно най-скоро след раждане да се почне диетата, в смисъл влияе ли на кърмата по някакъв начин? Две седмици след раждане може ли или е хубаво да се изчака няколко месеца?

# 802
  • на последния етаж
Аз бих изчакала бебето да стане на 8-9 месеца преди да започна диетата.

# 803
  • София
Аз бих изчакала бебето да стане на 8-9 месеца преди да започна диетата.

Подкрепям.
2 седмици след раждане една диета е всичко друго, но не и подходяща. Кърмата все още не е регулирана най-малкото.

# 804
Здравейте Simple Smile 2 седмици мисля,че е прекалено рано.Аз я започнах,но малката вече е на 4 месеца..за сега не съм забелязала да ми е намаляла кърмата. Simple Smile

# 805
Зачаках до 8 ми месец.

# 806
Здравейте! Колко я търсих тая тема, а тя под носа ми  Grinning
С моята се кърмим и се чудех как да сваля оставащите 4 килограма. Надявам се да успея с този метод на хранене  Praynig   Аз от една седмица все почвам де  Embarassed   Воля ми трябва, воля...

# 807
Две седмици са малко, според мен трябва да се изчака поне три месеца и тогава. И все пак никой не отговори за водата по време на хранене?

# 808
Цвети, аз не пия по време на хранене, а след това. Опитвам се да поизчакам малко, защото ми става тежко.

# 809
  • София

Аз също не мога и пия вода по време на хранене.

Аз никой ли съм?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт