Кърмене и 90-дневна диета - тема 3

• 67 398
  • 882
  •   1
Отговори
# 840
Аз нямаше да се захвана с режима , ако преди това не бях опитвала ! Предния път се чувствах много добре , въпреки че не съм кърмила и т.н. Сега ако усетя , че нещо не е по реда си , спирам . И за отчет - за  закуска 1 нектарина ,  за обяд -  пил. филе + салата + 1 ф. пълнозърнест хляб , следобед 2 нектарини , вечерях в 7"30 - филе със салата и май доста вода изпих Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 841
Браво!  bouquet

# 842
  • Edinburgh-UK
Здравейте.Нова съм тука.Чудя се дали да почна 90 дневната диета.Имам 2 деца ,баткото се отби на 20 месеца сам и след това веднага забременях и почнах пак да пълнея.С баткото не можах да си върна килцата 155см съм и като спрях да кърмя баткото бях 56 кила,а забременях на 52 кг.С малката като отидох да раждам бях 70 кг ,сега съм на 60 кг и не мърдам надолу.Вече 15 месеца се кърмим с нея,не мисля че скоро ще се отбие,пристрастена е ,а вече не ми се седи дебела .Не мисля че съм много дебела проблема ми е корема ,много е голям изглеждам като бременна в 5-6 ят месец.И със баткото си ми остана корема и сега е същият.Какво бихте ме посъветвали.Почнах да бягам в парка но ми е много трудно ,краката не ми издържат на наприжението.Моля ви за съвет.

# 843
здравейте момичета да ви попитам дали мога да започна режима предвид че бебка е на 2 месеца и 1 седмица>?

# 844
  • на последния етаж
Поне една страница назад да беше прочела, щеше да си отговориш на въпроса.  Tired

# 845
Здравейте мами, днес съм на плодове, утре втори воден, стискайте ми палци Wink

# 846
За последният месец, след втори воден, имам само -1 кг и не знам до края дали ще сваля нещо. Чудя се дали да не се отказвам?

# 847
Довърши си диетата, в основната тема често дискутират, че има периоди на задържане, както и освен килограмите да се следят мерките, в т.нар. почивка ако се спазва принципа също се сваля тегло. Успех!

# 848
Благодаря ти много за мотивацията Simple Smile

# 849
Здравейте.Нова съм тука.Чудя се дали да почна 90 дневната диета.Имам 2 деца ,баткото се отби на 20 месеца сам и след това веднага забременях и почнах пак да пълнея.С баткото не можах да си върна килцата 155см съм и като спрях да кърмя баткото бях 56 кила,а забременях на 52 кг.С малката като отидох да раждам бях 70 кг ,сега съм на 60 кг и не мърдам надолу.Вече 15 месеца се кърмим с нея,не мисля че скоро ще се отбие,пристрастена е ,а вече не ми се седи дебела .Не мисля че съм много дебела проблема ми е корема ,много е голям изглеждам като бременна в 5-6 ят месец.И със баткото си ми остана корема и сега е същият.Какво бихте ме посъветвали.Почнах да бягам в парка но ми е много трудно ,краката не ми издържат на наприжението.Моля ви за съвет.

Ако си много мотивирана може да пробваш и веганска или сурова диета, със сигурност се отслабва, но се иска воля и мотивация. Може да пробваш и с пробиотици малко за очистване - лактофлор например. Гледай да не ядеш нищо в опаковка. Ще отслабнеш! Успех! Ако имаш нужда от повече насоки и желание, на среща съм

# 850
Здравейте,прочетох изчерпателно всички теми назад  Grinning Аз вече съм в 9-ти месец и скоро след вълненията ще дойде и моята борба с килограмите. Това ми е втора бременност и искам по-бързо да взема мерки,защото мисля,че вторият път ще е малко по-трудно влизането във форма  newsm78 За сега ще ви следя с интерес и ще трупам опит, а после ще споделям и своя собствен. Успех на всички  Peace

# 851
Здравейте и от мен! И аз от днес съм на диетата имам да свалям 15 кг ....Преди съм я правила и имаше ефект за 3 месеца 12 кг...но аз да ви кажа не я спазвам точно така.Значи наблягам просто на разделното хранене т.е 1 2 и 3 ден си ям ,както е посочено,не спазвам часове,гледам да не ям след 7 вечерта,но най-важното 4 ден плодовия никога не съм можела да го изкарам и аз го правя зеленчуков.т.е салатки,печени чусхки ,гъби и т.н понякога дори шопска салата и винаги си е имало ефект и мисля ,че така не е толкова драстично ...воден ден също никога не съм правила...Така не мисля,че има и как да се отрази на кърмата ми.Само че след последния път си се нахвърлих на яденето след диетата и г/д си върнах кг ..сега мисля след това да си карам просто на разделно..Успех на всички Simple Smile

# 852
Здравейте на всички  Grinning Казвам се Калина на 28г. с дъщеричка на 1г.4м. и все още кърмя. Искам да сваля 5 кг. и реших да започна 90 дневната диета. Четох информацията за режима и от утре мисля да започвам  Grinning Направих си меню за първите 4 дни и ще съм благодарна ако го коментирате:

Белтъчен ден:
Закуска - 2 ябълки
Обяд - салата от домати и краставици + пилешко филе на скара + филийка пълнозърнест хляб
Вечеря - като обяда но без хляб

Бобов ден:
Закуска - 2 круши
Обяд - варен ориз с подправки + салата от домати и краставици и евентуално хляб

Въглехидратен ден:
Закуска - 2 банана
Обяд - пица със зеленчуци
Вечеря - пица със зеленчуци + шоколад

Плодово-зеленчуков ден: плодове + сурови ядки

# 853
Здравейте на всички  Grinning Казвам се Калина на 28г. с дъщеричка на 1г.4м. и все още кърмя. Искам да сваля 5 кг. и реших да започна 90 дневната диета. Четох информацията за режима и от утре мисля да започвам  Grinning Направих си меню за първите 4 дни и ще съм благодарна ако го коментирате:

Белтъчен ден:
Закуска - 2 ябълки
Обяд - салата от домати и краставици + пилешко филе на скара + филийка пълнозърнест хляб

Бобов ден:
Закуска - 2 круши
Обяд - варен ориз с подправки + салата от домати и краставици и евентуално хляб

Въглехидратен ден:
Закуска - 2 банана
Обяд - пица със зеленчуци
Вечеря - пица със зеленчуци + шоколад

Плодово-зеленчуков ден: плодове + сурови ядки

Супер е менюто ти , вечеряй преди 20:00ч и пий повече вода между храненията , за да не огладняваш и ако можеш спазвай интервалите ! Пиши как вървиш в дните и аз съм с теб ! Simple Smile успех 

# 854
skycheto здравей! Благодаря ти че си писала. Онзи ден не успях да започна но от вчера съм на режима. Закуската пропуснах че се събудихме късно с детенце и направо обядвах пилешка каварма с филийка пълнозърнест хляб и за вечеря хапнах същото. Вода изпих 2 литра и днес кантара показа -1 кг. обаче сутринта като се събудих всичко ми трепереше. Май кръвната захар ми беше паднала доста. Изядох 3 малки банана и 3 сурови бадема изпих чаша чай и малко се свестих. За обяд си направих варен ориз с подправки салата и боб по манастирски. За вечеря ще е същото. Явно първия ден малко ядох защото се чувствах изтощена и постоянно гладна затова вече ще хапвам повече. Дано удържа всички 90 дни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт