Кърмене и 90-дневна диета - тема 3

• 67 381
  • 882
  •   1
Отговори
# 855
skycheto здравей! Благодаря ти че си писала. Онзи ден не успях да започна но от вчера съм на режима. Закуската пропуснах че се събудихме късно с детенце и направо обядвах пилешка каварма с филийка пълнозърнест хляб и за вечеря хапнах същото. Вода изпих 2 литра и днес кантара показа -1 кг. обаче сутринта като се събудих всичко ми трепереше. Май кръвната захар ми беше паднала доста. Изядох 3 малки банана и 3 сурови бадема изпих чаша чай и малко се свестих. За обяд си направих варен ориз с подправки салата и боб по манастирски. За вечеря ще е същото. Явно първия ден малко ядох защото се чувствах изтощена и постоянно гладна затова вече ще хапвам повече. Дано удържа всички 90 дни  Grinning

Здравей,браво на теб!
Явно организма ти се е "стресирал" ,но щом си издържала е супер. След няколко врътки на дните ще свикнеш с режима и няма да ти прави впечетление! Ядки може само в плодов, и то 80-100гр за целия ден , след 12 на обяд , ноо не се притеснявай ! Много минуси ти желая Simple Smile

# 856
Здравейте,момичета!Вече не кърмя,но търсих някакъв по-олекотен вариант на 90-дневната диета и за това съм тук.Преди около година и половина направих една врътка+почивката на 90ДД(между другото тогава кърмих),спазвах я по правилата,единствено не съм правила водните дни.Тогава за 90 дни свалих 12 кг.,след почивката свалих още 3кг.-общо 15 кг.От 62кг. станах 47 кг. и останах много доволна от резултата.  Mr. Green В момента искам да сваля само 3 кг,за това и искам да го направя с по-олекотен вариант на 90ДД.Исках да попитам някой пробвал ли е да върти дните без плодов ден и позволявате ли си кафе с мляко всеки ден,и по този начин дали ще има някакъв ефект?Благодаря!  Hug

# 857
Здравейте,момичета!Вече не кърмя,но търсих някакъв по-олекотен вариант на 90-дневната диета и за това съм тук.Преди около година и половина направих една врътка+почивката на 90ДД(между другото тогава кърмих),спазвах я по правилата,единствено не съм правила водните дни.Тогава за 90 дни свалих 12 кг.,след почивката свалих още 3кг.-общо 15 кг.От 62кг. станах 47 кг. и останах много доволна от резултата.  Mr. Green В момента искам да сваля само 3 кг,за това и искам да го направя с по-олекотен вариант на 90ДД.Исках да попитам някой пробвал ли е да върти дните без плодов ден и позволявате ли си кафе с мляко всеки ден,и по този начин дали ще има някакъв ефект?Благодаря!  Hug

виж няколко поста назад съм писала как я правя аз,мисля,че е по -олекотен вариант,но без плодов или какъвто и да е разтоварващ ден след въглехидратния,не мисля ,че ще има ефект успех Simple Smile

# 858
А защо не пробваш с един плодов ден в седмицата и вечерите да ги замениш с салата, като междувременно се храниш по правилата на почивката?

# 859
Аз не обичам плодове, а ако карам само на салата съм си вечно гладна. За това го минавам без плодов ден, в смисъл в плодовия ден си правя една зеленчукова супа, без застройка и без фиде. Слагам в нея зеле, моркови, чушки, лук, карфиол и гъби и си я ям цял ден нея. ами да ви кажа дори и така има ефект. Започнах диетата преди седмица и за 2 пъти по 4 дни съм свалила 1.5кг newsm78. Като мина единия цикъл поне, ще споделя как вървя без плодов ден

# 860
Аз не обичам плодове, а ако карам само на салата съм си вечно гладна. За това го минавам без плодов ден, в смисъл в плодовия ден си правя една зеленчукова супа, без застройка и без фиде. Слагам в нея зеле, моркови, чушки, лук, карфиол и гъби и си я ям цял ден нея. ами да ви кажа дори и така има ефект. Започнах диетата преди седмица и за 2 пъти по 4 дни съм свалила 1.5кг newsm78. Като мина единия цикъл поне, ще споделя как вървя без плодов ден

ами аз точно това има предвид и аз си правя зеленчукови супи-зелева например и пак има ефект Simple Smile)

# 861
Благодаря за съветите,момичета.Обмислих ги и в крайна сметка реших,че ще си карам по правилата.Единствено ще прегрешавам с кафето с мляко.  Embarassed Надявам се на да не е фатална грешка.За плодовият ден и аз мога да кажа,че ми беше най-неприятния ден.Цял ден си стоях гладна и на следващата сутрин почти никога не съм имала минус.Обаче и аз си "позволявах" да хапвам повече зеленчуци ,салати и др.,от колкото плодове в плодов ден.Например салата,но без мазнина,а с авокадо и изстискан лимон+семена.Аз също съм си правила печени чушки в плодов ден,както и печен патладжан,след което го пасирам,изтисквам лимон и добавям чесън и магданоз.Разни зеленчукови супи,приготвени без мазнина и застройка,също са режимни.Изобщо всички тези неща също стават за плодов и са си напълно режимни,ако в тях не се добавя мазнина и допълнителни нережимни съставки.Все пак целта ми е да сваля само 3 кг.За да тръгнат килограмите надолу,обаче взех крайното решение,че за сега ще правя и плодовите дни,както си му е реда,а когато паднат килограмите ще му мисля как да продължа.Отново благодаря за отговорите ви.Успех на всички!  Hug

# 862
Здравейте,до сега само ви следях,а сега мога и аз да си запиша. На 17.10 родих момиченце.Второ дете ми е и съответно притесненията за килограмите са повече. Имам да свалям около 10/12 кг. Исках да попитам някой започвал ли е 90 дневната толкова рано,съответно може ли да се жтрази на кърмата. Много искам да я започна,но само за това се притеснявам. Ще се радвам да споделите опит  Peace

# 863
Цитат
bubamara9
Вмъкни Цитат
Здравейте,до сега само ви следях,а сега мога и аз да си запиша. На 17.10 родих момиченце.Второ дете ми е и съответно притесненията за килограмите са повече. Имам да свалям около 10/12 кг. Исках да попитам някой започвал ли е 90 дневната толкова рано,съответно може ли да се жтрази на кърмата. Много искам да я започна,но само за това се притеснявам. Ще се радвам да споделите опит  Peace
Здравей!
Първия път , когато правих диетата, Беба беше на 2.5 месеца. Сутрин задължително хапвах овесени ядки и много ядки - орехи, бадеми, кашу. Пиех и чай за лактация и Слава Богу не съм имала проблеми с кърменето. Hug

# 864
Цитат
bubamara9
Вмъкни Цитат
Здравей!
Първия път , когато правих диетата, Беба беше на 2.5 месеца. Сутрин задължително хапвах овесени ядки и много ядки - орехи, бадеми, кашу. Пиех и чай за лактация и Слава Богу не съм имала проблеми с кърменето. Hug
Благодаря ти много! А правеше ли плодовия ден?

# 865
Да правех и плодов ден, но хапвах мноооого ядки.

# 866
Да правех и плодов ден, но хапвах мноооого ядки.
  bouquet

# 867
  • Edinburgh-UK
Здравейте !За много години живи и здрави !Аз я почнах диетата днеска ми е 2 рият ден ,моята момиченце е голямо вече на 20 месеца но все още се кърмим и ме е страх да не ми спре кърмата но за сега всичко е ок.Тя сучи само следобед,вечер и през нощта си посуква когато се събуди .Сутрин си хапвам само плодове и не огладням,пия доста вода и други ден ми е плодовият ден мисля да си похапна доста ядки и дори вечерта може да изям една филийка пълнозърнест хляб.Водният ден мисля да го пропусна .И дано с новият режим на хранене дано смъкна 5 килограма аз за толкова се боря  Hug

# 868
За много години и от мен. И аз я започнах на 05.01, бебка е на два месеца и половина. На плодовия ден ядох печена тиква без захар,орехи и плодове,а вечерта си направих една голяма зелена салата. А що се отнася до кърменето не съм забелязала промени в количеството и малката е спокойна,значи не се отразява на кърмата. Аз имам да свалям мнооого килограми,така че дано започне по-бързо ефекта.  Praynig

# 869
  • Edinburgh-UK
bubamara9успех ,аз до сега съм -1.5кг искам да сваля 5 килограма ,почнах 57 ако стана 52 ще викам ураа  Grinning
Днеска съм на леща с картофи и  зелена салатка

Общи условия

Активация на акаунт