Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 255

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 22:20 от *Tetida*

# 256
Момичета всеки ден ви чета, но не пиша, искам само да споделя един великденски ритуал на който попаднах и ако някой разбира руски да направи преводче за което благодаря предварително. Не ви изпускам чета постоянно какво пишете и споделята тук и в другата тема на Лени. Забравих да пейстна ритулачето  Embarassed
http://www.magicwish.ru/publ/paskhalnyj_ritual_na_privlechenie_k … rtiry/11-1-0-2310

# 257
Богини, не мога да ви смогна на темпото  animal037
Лили Роуз, мила моя, отдавна не очаквам нищо от майка ми, приех факта, че на 33 съм сираче при жива майка, като не се забелязваме с нея е много добре, ако имаш нужда от добра дума пиши ми....
Прегръщам вииии Hug

# 258
това е ритуал за закупуване на апартамент. Трябвало яйцата предвидени за осветяване да се поставят в гнездо. Ама аз нямам идея да съм носила яйца за осветяване. Тя е избрала пъдпъдъчи и ги поставила в гнездо от спагети. Осветила ги и след това ги изяли вкъщи. След празниците са си взели апартамент.

# 259
svedd...нямаш и на представа колко съм плакала на една от техниките ти.
Благодаря ти!

# 260
За ритуала с яйцата - по-долу пише че се осветяват след съботната литургия, хората носели яйца, курабии, хляб и след литургията  освещават храната и после си ги взимат в къщи. А гнездата ги правят кой както прецени - има сплетени от клонки, поставени в панерчета и кошнички, от разноцветни хартиени ленти или даже печени от тесто. Някои казват, че това се прави и за задомяване на момите - да си свият гнездо.
Не знам обаче в тук има ли го същия обичай да се носят яйца и курабии в събота на литургията и да се освещават след това.

# 261
  • Пловдив
Привет, феи!
Имам нужда от вашата помощ търся някакъв ритуал, с които да дам едно помещение под наем.
От 2 месеца идват хора гледат и харесват, но до сделка не може да се стигне.
За моето семейство е много важно да се под наем, защото с наема си плащаме ипотеката на банката.

Моля ви за съдействие!
Много сбъднати мечти и желания пожелавам на всички.

Обичам ви мили феи!
 Hug Hug Hug

# 262
svedd...нямаш и на представа колко съм плакала на една от техниките ти.
Благодаря ти!

Това е много добре, ще се радвам ако успееш изцяло да се изчистиш от негативите, които са в теб, това ще накара и мен да работя по усърдно върху себе си, че мързела ми надделява  Simple Smileпродължавай
Коя точно техника така ти подейства?

Делфи Аз все още чакам втората част на симоронското ритуалче  Wink

# 263
  • София
Здравейте момичета,
не пиша напоследък, но пък редовно ви чета.
Усъвършенствам се все повече и повече в различните ни практики, напоследък са ме погълнали кодовете на подсъзнанието, установих, че наистина работят.

Утре обаче имам голямо предизвикателство сутринта, та ще мога вече в детайли да си проявя уменията, за които всички ние си говорим и споделяме.
Ще се чувствам много сигурна и силна, обаче ако и вие сте с мене (енергийно). Имам нужда от рамо и подкрепа  smile3518, трудно ми идва нещо на моменти, иначе не си го показвам де.

Благодаря, Обичам ви  Hug Hug Hug

# 264
wild flower ,  Hug

# 265
wild flower  Two HeartsPraynig
За ритуала с яйцата - по-долу пише че се осветяват след съботната литургия, хората носели яйца, курабии, хляб и след литургията  освещават храната и после си ги взимат в къщи. А гнездата ги правят кой както прецени - има сплетени от клонки, поставени в панерчета и кошнички, от разноцветни хартиени ленти или даже печени от тесто. Някои казват, че това се прави и за задомяване на момите - да си свият гнездо.
Не знам обаче в тук има ли го същия обичай да се носят яйца и курабии в събота на литургията и да се освещават след това.

Ето за кой точно ден става въпрос:
Вечернята на Велика събота се служи заедно с Литургията на св. Василий Велики. Свещенослужителите сменят тъмните си великопостни одежди с бели пасхални. Сменя се и завесата на Царските двери, покровите на престола, жертвеника, аналоите и т.н. Тези промени и преобличания символизират триумфа на Христос над греха, дявола и смъртта.

На края на Литургията се благославя хляба и виното, а в много храмове се освещават козунаците, житото и яйцата

# 266
Здравейте момичета!
Тази седмица не ми е от най-добрите във всякакво отношение. Моля Ви за положителна енергия, за да ми се случат нещата, че чакането ме изнервя още повече и непрекъснато се притеснявам. Имам усещането, че нещата ще ми се получат, но дълбоко в себе си  усещам и напрежение.
Успех и сбъдвате на желанията

# 267
Момичета, и аз моля за малко положителна енергия, днес или тези няколко дни ще се реши съдбата на работата, за която мечтая от около година.  Praynig

# 268
  • София
wild flower, s_sugareva, peperuda333, пращам Hug  Nature Sunny

# 269
Здравейте  Hug Whistling
Редовно чета темичката и искам да ви покажа една техника, която ми помогна много. Наистина резултата е бърз и за кратко, но пък все пак има резултат. Надявам се на много от вас да бъде полезна тази техника bouquet

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3317.15       babydust7

и да споделяте после  smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт