Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
лении, тъкмо пешех същото  Heart Eyes
отивам да си слагам портмонето и камъните на прозореца, малко ръми, ама карай - ще ми върви като по вода

# 46
Привет! Току що завърших и моята първа карта на желанията. Странно, бях подготвила няколко картинки, които си направих труда да изкарам на снимки. И седнах и първите няколко минути гледах белия картон и......блокирах. Но после залепих едната снимка и от там като я подхванах, без много да я обмислям я запълних цялата. Стана много хубава и съм много доволна. Пожелавам си на мен и изобщо на всички нас всичко да се сбъдне!
Написах си и списък с желания-21 Peace, не можах да ги направя 25, но някак си не ми допада да се насилвам да ги мисля.
Най-отдолу на картата си нарисувах един сладолед и сега ще си го изям с удоволствие за да я активизирам!
 Hug Hug Hug

# 47
Lenny_Pld ॐ (With love) - Много се радвам да те видя отново тук Simple Smile Често те посещавам и във дриймленд. Страхотен пост за Ключове - пароли.   bouquet

Phil - как ги акетивирате тези карти? Hug Hug Hug И какво стана с работата, нали ходи на интервю ....нещо съм пропуснала Simple Smile newsm78

И нещо полезно за всички, които спазват кога луната е без курс Simple Smile

През месец Април Луната ще е без курс на следните дати:

Скрит текст:
1 Април – 07:59 – 24:00 – в Стрелец
2 Април – 00:00 – 08:35 – в Стрелец(в Козирог от 08:35)
3 Април – 13:34 – 24:00 – в Козирог
4 Април – 00:00 – 11:41 – в Козирог(във Водолей от 11:41)
5 Април – 20:21 – 24:00 – във Водолей
6 Април – 00:00 – 16:00 – във Водолей(в Риби от 16:00)
8 Април – 07:09 – 22:02 – в Риби(в Овен от 22:02)
10 Април – 19:24 – 24:00 – в Овен
11 Април – 00:00 – 06:21 – в Овен(в Телец от 06:21)
13 Април – 15:30 – 17:12 – в Телец(в Близнаци от 17:12)
15 Април – 22:41 – 24:00 – в Близнаци
16 Април – 00:00 – 05:49 – в Близнаци(в Рак от 05:49)
18 Април – 15:30 – 18:13 – в Рак(в Лъв от 18:13)
20 Април – 00:05 – 24:00 – в Лъв
21 Април – 00:00 – 04:08 – в Лъв(в Дева от 04:08)
22 Април – 09:02 – 24:00 – в Дева
23 Април – 00:00 – 10:24 – в Дева(във Везни от 10:24)
24 Април – 15:11 – 24:00 – във Везни
25 Април – 00:00 – 13:25 – във Везни(в Скорпион от 13:25)
26 Април – 11:56 – 24:00 – в Скорпион
27 Април – 00:00 – 14:31 – в Скорпион(в Стрелец от 14:31)
29 Април – 07:36 – 15:21 – в Стрелец(в Козирог от 15:21)

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 08:31 от dea 555

# 48
  • Бургас

phil,благодаря ти   bouquet
аз обаче пропуснах деня за картата  Sad
днес дали мога да я направя  newsm78

# 49
Lenny_Pld ॐ (With love) - Много се радвам да те видя отново тук Simple Smile Често те посещавам и във дриймленд. Страхотен пост за Ключове - пароли.   bouquet

Съвсем същото си мислех!  Hug

И аз направих мойта карта, като я погледнах накрая ми изпълни душата  Heart Eyes макар че нещо не можах да си принтна картинките тези дни, накрая си изрязах от разни списания.

Вълшебни сте всички! Нека най-съкровените ви мечти ви сгреят живота още тази година!

# 50
  • Costa Rica
Привет, Богини Hug

Карта не правих. Изрових един списък от 2008-ма, установих, че голяма част от желанията ми още са актуални и му наредих да се осъществи. Изобщо, занимавам се повече с осъществяване, отколкото с искане.

# 51
И аз карта не правих - имам едно желание и го държа в ума си постоянно. Вярвам, че това е достатъчно за да се осъществи успешно.  Hug

# 52
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата   bouquet

Ето това ,ако го разберат повече хора ще бъде добре:

"Възмутена госпожа се скарала на един мъдрец:
- Защо дадохте милостиня на онзи просяк! Джобовете му са пълни с пари!
- Мила госпожо, нищо не сте разбрали! Аз дадох милостиня не на него, а на себе си!."
 Скоро ми стана странно в една тема ,точно нещо подобно обясняваше една госпожа. Че като даваш помощ на нуждаещ се щяла да отиде в Рая  Shocked и затова призоваваше да се дарява на болният човек Sick

А истината е че го правиш защото искаш, а не за да получиш нещо. Peace Поне моята гледна точка е такава. Давам защото искам и в момента мога и не очаквам нищо.   

# 53
Водопад от сбъднати желания на всички Вълшебници желая!!!!   bouquet Аз моята карта си я направих на февруарското новолуние - тогава стартираше най-силният ми личен период+китайската нова година.....и отвътре ми дойде да си я направя! Сега си я гледам и много й се радвам. На това Новолуние направих ритуала от първа страница "поръчка на съпруг/любим" - лист хартия (моят е розов) се разделя на 4 сектора. в единият пишем "моят мъж е...." и изброяваме качествата, които искаме в него. Втората графа е "готова съм да се примиря с..", третата: "категорично отхвърлям...", а четвъртата - "готова съм да дам..."...... Залепих го точно на гърба на картата на желанията ми....нека взаимно си дават сила и се активизират  Hug Отвътре ми дойде да правя ритуали за любов, още повече че съм Овен, а сега и Марс и Венера и Слънцето и Луната са в знака ми.... Написах си и желания на лист и по моя си традиция го изгорих! Още веднъж желая успех на всички Вас и Ви благодаря, че сте тук и носите толкова положителни емоции на всички!

# 54
а тези, които ги правят на компютъра с коя програма работите ?
Сигурно е късно за отговор , но все пак да си кажа . Правя картата със пикаса  - правя си колаж.

Благодаря за темичката   bouquet  bouquet  bouquetОтново е подредена със мнооого любов. Hug

# 55
  • Варна
Привет сияйни!  Heart Eyes
Благодаря за новата темичка   bouquet Първата страница става все по-дълга и интересна!

А пък аз съм писала няколко пъти желания по новолуние, но сега вие ме запалихте да си направя и карта! Толкова се забавлявах! Party Предния ден до 3 часа сутринта съм търсила картинки.... Днес мисля да я активирам вече Wink
mis_val - може до 48 часа след новолунието! Даже вече мина и Луна без курс, така че силите все още са много силни!  Peace

Дано ни се сбъднат всички желания по най-най-хубавия за нас начин!

# 56
Момичета,пиша за да вдъхна още положитилна вибрация в темата.Моето първо желание от списъка е от две части.И преди един час се сбъдна първата част от желанието,до няколко дни ще имам яснота и за втората,защото зависи изцяло от други хора.Толкова ми стана спокойно и приятно и синчето беше свидетел и казва ех искам и моето първо желание да се сбъдне толкова скоро.Е за някой от желанията ще ми трябва по дълго време за да разбера,дали ще станат.
Искам да благодара на Господ,Вселената и на всички вас.
Обичам ви  Hug

# 57
  • Varna
а тези, които ги правят на компютъра с коя програма работите ?
Сигурно е късно за отговор , но все пак да си кажа . Правя картата със пикаса  - правя си колаж.

Благодаря за темичката   bouquet  bouquet  bouquetОтново е подредена със мнооого любов. Hug

не, не е късно - и аз я правих на пикаса, но малко ме затрудни - после в пейнт за текст .. и така Simple Smile

rosikosefi , Зареди ме с много позитивизъм. много приятна новина и се радвам, че толкова бързо се е изпилнило желанието ти   bouquet

# 58
  • на последния етаж
И на мен все още не ми е ясно как да си активи(зи)рам карто-списъка (даже до днес, когато прочетох тук, не знаех, че трябва да правя това...  Embarassed). Помогнете, мили момичета.  Simple Smile

# 59
  • София
Аз го активирах като се почерпих с един шоколад, любим сандвич и пържени картофки и разбира - се една чаша бира. Simple Smile Пожелах си: така, като ми се услаждат тези любими неща, така да ми се усладят и успехите с изпълненията на моите желания.
Дано не съм сбъркала...Sad

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 19:20 от nikolinanik

Общи условия

Активация на акаунт