Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 385
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
а тези, които ги правят на компютъра с коя програма работите ?
Сигурно е късно за отговор , но все пак да си кажа . Правя картата със пикаса  - правя си колаж.

Благодаря за темичката   bouquet  bouquet  bouquetОтново е подредена със мнооого любов. Hug

не, не е късно - и аз я правих на пикаса, но малко ме затрудни - после в пейнт за текст .. и така Simple Smile

На моята пикаса си има всичко - качвам си снимките - правя колаж , има и за текст..Става лесно , явно има различни програми пикаса.
Важното е че сме се справили , а по- важното е да вложим труд , старание , емоция . Например в курсовете на Норбеков ни караха да ги правим на ръка - ще рисуваш ли , ще рожеш картинки ли ....твоя си работа. Аз моята я правих от цветни блокчета - като във втори клас ......и се сбъдна. Grinning
Този път се изкалпазаних на компа , стартирах я със сладко чак ми натръшна  Sick

Вярвам че нещата се получават вече и Вселената се нарежда спрямо поръчките ни......

Много интересна тема за кодовете . Даже си написах кода за пари , здраве и обръщане на нещата във своя полза и го сложих в портмонето. Така честичко ще си ги гледам и ще ти наизустя а в последствие ще си ги казвам и без помощ.
Аз го актовирах като се почерпих с един шоколад, любим сандвич и пържени картофки и разбира - се една чаша бира. Simple Smile Пожелах си: така, като ми се услаждат тези любими неща, така да ми се усладят и успехите с изпълненията на моите желания.
Дано не съм сбъркала...Sad
И аз така .....

# 61
  • София
klem4e, би ли споделила за този код?!
Благодаря! Simple Smile   bouquet

# 62
Чак сега написах желанията дано не е късно Praynig

# 63
  • София
Момичета, не зная дали сте запознати с кодовете на подсъзнанието (ключове-пароли) - напоследък се пристрастих към тях  Peace

О, как не съм ги открила тези ключове досега   bouquet Много хитро. И доста по-кратко от изреченията, които си повтарям.

Phil - как ги акетивирате тези карти? Hug Hug Hug И какво стана с работата, нали ходи на интервю ....нещо съм пропуснала Simple Smile newsm78

Девойкоо  Laughing Та ти дори ми честити  Joy В понеделник почнах, да видим докъде ще я докараме  Grinning
Пишеш/лепваш нещо простичко, което си изпълняваш сама. Все едно ти е първото изпълнено желание от нея и Вселената/Бог получава мейл ако обича да продължи да работи и по другите въпроси  Mr. Green

nikolinanik, как ще си сбъркала, идеално си го измислила даже според мен  Grinning

Окъснях с картата, в главата ми беше бръм вчера, сега ще майсторя  ...  Rolling Eyes

# 64
  • София

nikolinanik, как ще си сбъркала, идеално си го измислила даже според мен  Grinning

И аз така мисля и днес ми е едно хубавоооооооо Simple Smile)

# 65
Здравейте! Написах си желанията на лист. Чудя се утре може ли да напиша някое друго желание?

# 66
phil  Heart Eyes
хахахаха ама голяма  съм шматка хахаха вярно че ти честитих. Аз пък реших да я активирам, до като чаках отговори от вас, като написах че обичам  близките си и половинката. Така ми дойде от вътре.мисля че не съм сбъркала.  bouquet newsm03 newsm03

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 21:45 от dea 555

# 67
 Леле, чак на 5 страница  Mr. Green
 Хем съм в сесия, хем ми се наложи доста лекаски кабинети да обиколя, ноооо какво да се прави  Mr. Green Запазих присъствие на духа и съм много доволна от себе си. Доста неща научих и живот и здраве другата седмица ще ви споделя  Hug
 Благодаря на Свед за вълшебната тема   bouquet

# 68
Пък аз не съм напълно наясно със себе си по отношение на онова, което искам да работя, а реших, че ще напускам това ми работно място, предвид малката заплата. Но както и да е.
Желанията ми тоя път гравитират около парите, финансовата обезпеченост и всичко на този фронт.
Е...днес получих едни дългоочаквани пари  Grinning  Не са много, но бяха достатъчно да си понакупя неща от първа необходимост! Считам картата ми за активирана! Peace

# 69
 Grinning   Честита ни нова тема,желая на всички който са напривили свойте карти да им се сбъднат желанията в най скоро време.Сега и ,аз ще си направя карта дано не съм закъсняла.

# 70
По въпроса за активирането... Първия път, когато реших да правя карта, беше преди две или три години. Не помня с точност. Grinning Попаднах на темата, попрочетох туй онуй, по Жан Спилър ми се падаше най-силния период и си направих картата. Нищо за активиране не прочетох, ни тогава, ни после за тия години, та не съм "активирала". Желанията ми се материализираха от въздуха направо.  Joy Сега я активирах, пък да видим, може и още по-скоростно да се случват...

# 71
  • Varna
аз казах на глас: "Активирам те" и изпих една чаша с вино Wink след това Simple Smile

# 72
  • София
По въпроса за активирането... Първия път, когато реших да правя карта, беше преди две или три години. Не помня с точност. Grinning Попаднах на темата, попрочетох туй онуй, по Жан Спилър ми се падаше най-силния период и си направих картата. Нищо за активиране не прочетох, ни тогава, ни после за тия години, та не съм "активирала". Желанията ми се материализираха от въздуха направо.  Joy Сега я активирах, пък да видим, може и още по-скоростно да се случват...

Дай Боже!
Пожелавам ти сбъднати желания! Simple Smile

# 73
*sunshine_ls*
  hahaha hahahaМного ми допадна твоя начин на активиране Simple Smile Пълно удоволствие и начин за отпускане. Аз рядко пийвам, но понякога когато ми е напрегнато, чашата вино е много добър вариант.Страхотно нека желанията ти станат реалност  love001 Gift
Между другото линка с кодовете на съзнанието е страхотен. Казвам го пак защото прочетох повече. сега смятам да пробвам. Даже се запалих и книга да си купувам:)

# 74
Преди няколко години и аз правих нещо си в силния ми период по Спилър. Тогава имах едно желание само, онзи, когото обичах, също да ме обича. Не би.
Днес желанията ми касаят само мене! Тази година силният ми период е от 30 май до втори юли. Дано и моите желания, които ще избистрям дотогава, да се материализират от нищото. Simple Smile
Както и на всички! Praynig

П.С. Чак сега се усетих - аватарът ми практически е картата на желанията ми от миналата година. Сбъднаха се повечето, макар и леко не точно както съм ги искала. А снощи написах с червено на лист десет желания и това беше. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт