Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna
dea 555 smile3521  радвам се , че ти е допаднал. И ако ми позволиш бих искала да те почерпя една чаша с вино  beer   с предтекст и твоите желания да се сбъднат!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 76
  • София
И аз си направих карта.  Grinning  От пет месеца не мога да свърша нещо много важно за мен. Страшно се е закучило и вече ме притеснява, че всичко ще отиде по дяволите. Ще пробвам и ключовете – пароли, дано помогнат.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 22:39 от july1993

# 77
  • София
 nuts  Направих я, направих я Simple Smile Не е кой знае кво, но се заобичахме от пръв поглед  Grinning След сума месеци отлагане как да не се  Mr. Green

А кодовете след първите прочетени страници се очертават като новата ми мания. Отивам да дочитам  Crazy

# 78
Днес моя позната ми подари четирилистна детелина-зарадвах се като малко дете-считам го за малко чудо!!!! До сега се рових за тези пароли кодове-май вече знам коя ще е следващата книга, която ще си купя-много ми стана интересно! Лека вечер на всички

# 79
  • София
Здравейте вълшебници! И аз си написах желанията, написах си и договор за работа и го прибрах в красива кутийка където съм си сложила снимка и отгоре надпис" любима работа" . Надявам се да не съм сбъркала, но така го почувствах. Карта си направих в руския сайт, но все още не съм я активирала. Закъснях ли с активирането? И исках да ми споделите как да я сваля на компютъра, нещо не мовах да го разбера. Може би не ми е бил ден за правене на карта. Но все пак си написах велания, които очаквам да се сбъднат. Пожелавам на всички ви от сърце, да се збъднат мечтите ви и само красота да има около вас!

# 80
  • София
Бе стига с това сбъркване де, сбърквате единствено като се съмнявате и се притеснявате за всяка дреболия - това пречи много повече от който и да е детайл. Казвам го, защото вече няколко такива изречения срещнах  Grinning  Hug

Baiche, не е късно  Peace Нито пък е задължително.  Grinning

# 81
  • Варна
Baiche, и аз я правих с руския сайт и наистина малко advanced идва да си я свалиш на компютъра. Може би нещо са объркали от сайта Thinking Ще ти кажа най-лесния начин - отваряш я в мейла, възможно най-цяла да се вижда, натискаш Alt+Print Screen, после в Paint -> Crop - да изрежеш излишните работи и да остане само картата и Save  Peace

# 82
Преди няколко години и аз правих нещо си в силния ми период по Спилър. Тогава имах едно желание само, онзи, когото обичах, също да ме обича. Не би.
Днес желанията ми касаят само мене!
Може би не се е получило защото това си е нарушение на закона за свободната воля, обикновено е за хубаво - само че минава време докато го осъзнаем. Май повечето сме се тръшкали и сме ронили сълзи и сополи за някой Гошо или Пешо, и след време не можем да сварим да редим благодарности че не сме се натресли с тях така както сме искали. В този ред на мисли ти пожелавам да намериш твоята си половинка - най-подходящият за теб партньор с когото да си истински щастлива.  Praynig  Two Hearts И после да се похвалиш   love001

# 83
Добро утро слънчицааа Simple SmileSimple SmileSimple Smile Hug Hug wavey както каза phil и моята нова мания е КОДОВЕТЕ Simple Smile Party  Nature Sunny  Nature Sunny babydust7 sun
Сега търся книгата за кодовете в електронен вариант и за изчисяването на благоприятния(силният) период за карти и желания.
Много ще съм благодарна ако някой ги има и ги прати в ел. евариант Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 84
Още по-лесен начин за сваляне на картата, която е изпратена на твоят e-mail е: отваряш мейла, кликаш с десния бутон на мишката върху самата карта и избираш "съхрани изображението като...." и си запазваш картата където си искаш. Simple Smile

# 85
  • София
Много моля, споделете, как да установим кой е най-силния ни перод по Жан Спилър. Simple Smile

# 86
  • Canada
Благодаря за прекрасната тема   bouquet
Миналата година правих първата си карта в овенското пълнолуние- по4ти вси4ки желания ми се сбъднаха, но сега си давам сметка 4е с моето недоверие и съмнение и ве4ни страхове провалих пове4ето от желанията си(ве4е изпълнени ги изгубих). Бях си казала:Край, стига карти, стига желания , но в4ера като влязох в темата този положителен и приповдигнат дух ме грабна и сутринта преди работа набързо направих моята карта от руският сайт, но забравих активацията. Днес ще добавя картинка с ароматни банани и ще ги изям за закуска  Peace
Оби4ам ви феи!
Прекрасен пролетен уикенд ви желая! (при нас запо4на снежна буря- надявам се да е последната за тази "пролет")

# 87
  • Варна
Още по-лесен начин за сваляне на картата, която е изпратена на твоят e-mail е: отваряш мейла, кликаш с десния бутон на мишката върху самата карта и избираш "съхрани изображението като...." и си запазваш картата където си искаш. Simple Smile
При мен така не се получи - сваля само бяла картинка. Затова дадох сигурен метод Simple Smile.

# 88
Много моля, споделете, как да установим кой е най-силния ни перод по Жан Спилър. Simple Smile

Можеш да си го изчислиш или по книгата на Жан Спилър "Астрология на Новата луна" или от този линк от сайта й като въведеш нужните данни:

https://www.janspiller.com/personalcharts/gpp.php

# 89
моят бил от 19 март до 22 юни
 Какъв е този период - вещо от типа че най-много ти върви тогава или ...? И какво се прави като си в такъв период  newsm78
Я, включва и това новолуние

Общи условия

Активация на акаунт