Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 387
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
У май направих грешка,защото на листа с желания отстрани написах искам,много искам,но пък желанията не започват с искам,оцветих ги с фулмастери и стана много пъктър и красив списък.И синът ми днес за първи път си направи списък с желания и той копира от мен и написа отстрани искам,много искам,едно желание направо го накарах да го поправи,защото си противоречеше с други и още едно задраска почти цялото и го поправи,но се постара и той го оцвети и го сложи във своя книга.А едното му желание не го виждам как ще стане,защото иска скъп телефон,нито имаме възможност да му вземем нито желание,защото тази година вече загуби един телефон,пък и доста не е слушал.Но човек никога не знае,какво ще стане,все пак е хубаво,че прояви интерес.Казах му да си направи книга на доказателствата и да пише там всяко желание което се е осъществило и му казах да се радва на всяко едно което се случи,още доста трябва да го уча.

# 31
моята карта е с рисунки, мислех че ще са ужасно грозни, но се оказа че не е точно така, всъщност стана много готина. Сега тичам да пиша и желания - не знам дали ще ги докарам до 25, но какво пък колкото -толкова.
имам питанка - кои са трите дни на новолунието?

# 32
Толкова чакан да беше днескашния ден от мен, че не знам Grinning
Е написах си желанията, мислех и карта, но не го почувствах вътрешно и реших, че щом не го чувствам едва ли би имало резултат след като я правя само защото трябва на днескашния ден..
Пожелавам на всички желанията ви да се изпълнят и да бъдете безкрайно щастливи  Hug

# 33
  • BG
Хайде и аз си написах желанията, успех на всички.

# 34
Привет,четох ви,направих си карта..сега ще пиша и желанията.Чудесна тема..само....как активирате картата newsm78
Можеш да сложиш шоколад някъде примерно. И си го купуваш и го консумираш с удоволствие. Картата ти е активирана! Peace
Аз пък имах сложен ден, ужасно уморена се чувствам, няма да правя карта, пиша десет желания и си лягам. Simple Smile
И аз се питам как да активирам картата си - още повече, че тази година реших да постя (така ми дойде от вътре)... Някакви идеи как да активирам картата си, момичета?

# 35
  • Universe

Никога не пиша "Искам", защото доколкото знам, това ще ме остави в етапа на "искане", тоест ще си остана искаща това или онова..

У май направих грешка,защото на листа с желания отстрани написах искам,много искам,но пък желанията не започват с искам,

При всеки човек е различно - това, което ~Миа~ е написала са мои думи, бях ги пускала в споделено. но при други хора точно "ИСКАМ" си действа. Важна е енергията на намерението, така че, rosikosefi, на прав път си  Hug

А едното му желание не го виждам как ще стане,защото иска скъп телефон,нито имаме възможност да му вземем нито желание,защото ...

Ти може да не го виждаш, но Вселената е изобилна - има вероятност да му подарят, да го спечели като награда, да... - всъщност онези горе си знаят работата.

Цитат
Мъдростта и подкрепата на елемента Огън (за това новолуние се отнася)се изразяват в: смелостта да дръзнеш, съзидателността, успеха и усъвършенстването, вярата в себе си, подтика и решителността, предаността и силата, куража, изкуствата и преобразяването, защитниците, устойчивостта в конфликти, отношенията - с другите, себе си и природата, вътрешния огън на живота и сътворяването, самопречистването, пречистването и дълбоката трансформация, силата на преминаване от едно състояние в друго - по-висше, свещените огньове, защитните ритуали.

Tanq79, не е нужно активирането да е с храна. Можеш да си сложиш билет на картата и да си купиш такъв за кино или театър утре. Или някоя книга; също така - цвете в саксия (още повече ще за това новолуние е подходящо засяването на семена като символ на избуяването на новото в живота - значи може да си купиш луковица и да си посееш цвете). Идейно е и някакъв кристал - в червената гама (съответства на огнените знаци) - например карнеол - камъкът за Самочувствие, Увереност и Действие Или да си купиш "вълшебен химикал" Peace

babydust7 Успех на всички и да се похвалите скоро   bouquet  txtloves Two Hearts coolcool

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 23:14 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 36
  • София
Аз предната карта я активирах с "Казах на детето си, колко я обичам, както никога досега не съм". Отидох и го направих. Т.е. пишеш едно лесничко желание, правиш го.

# 37
Благодаря, момичета! Как щях да пропусна да я активирам.....а колко си я харесвам само... Simple Smile
т.е активирането е с нещо, което го има на картата?!

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 23:24 от Tanq79

# 38
  • На планетата земя
И моите желания започват с ''искам'',но вярвам,че всичко ще ми се даде по най-добрия за мен начин.Simple Smile

# 39
 Hug

И аз завърших моята карта, стана чудесна, но още не съм решила с какво да си я активирам  newsm78

Успех на всички ни  txtloves

# 40
  • София близо до Витоша
Simple Smile

# 41
  • Пловдив
  bouquet Много сбъднати желания на всички   bouquet Peace

# 42
  • Universe
Момичета, не зная дали сте запознати с кодовете на подсъзнанието (ключове-пароли) - напоследък се пристрастих към тях  Peace

Цитат

Ключове – пароли. Система лек живот.

Един мъдър човек искал, много дълго искал,как да облекчи своя живот.Пет години той търсил отговори.И веднъж при него е дошла думата.
Това е думата „Заедно”.
Той не преставал да повтаря тази дума и за него  настъпила най-щастливата седмица в живота му.

Системата се основава на това, че съзнанието започва да общува с подсъзнанието.Те започват делови отношения в полза и на двамата.Почти при всички хора съзнанието възприема себе си, като най-важната част от същността.

При Вас вероятно е било така, че някъде сте сложили ключовете или нещо такова, и не можете да ги намерите.Ето така подсъзнанието Ви пречи.В крайна сметка вие знаете къде се намира вашата вещ, но подсъзнанието не Ви дава да си спомните.

Примери за системи лек живот са много.

Представете си, че във вашето подсъзнание се намира машина с такъв механизъм като механизма на кръвообращението, дихателната система и т.н.С помощта на ключове – пароли, вие може да включите тези машини, за да започнете някакво действие.

Разбира се в началото трябва да поправите тези механизми.Вие всъщност никога не сте ги ползвали и те се намират в ръждясало състояние.След като започнете да ги използвате, при това с вяра,че ще успеете, те започват постепенно да преминават в регулирано състояние.

# 43
  • София
Привет! Искам да попитам, дали може ли да си направим семейна карта на желанията, или картата трябва да е индивидуална за всеки? Повечето желания са ни общи и се чудех дали така енергията й няма да е двойно по-силна. Как мислите?

# 44
  • Universe
Привет! Искам да попитам, дали може ли да си направим семейна карта на желанията, или картата трябва да е индивидуална за всеки? Повечето желания са ни общи и се чудех дали така енергията й няма да е двойно по-силна. Как мислите?

Могат да се правят семейни карти - даже съм чела за включването и на децата в тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт