Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 370
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Пожелавам на всички да им се сбъднат желанията!
Благодаря!

# 16
  • Varna
честно казано има толкова много информация - и може да не съм прочела всички линкове по - горе. Убедена съм , че не съм единствена. Пробвах с word  и paint - но изобщо не е удобно.Аз ползвах пикаса  - там горе долу става. За това питах - не за друго - да ви ядосвам   bouquet , че не съм чела.

# 17
  • София
sneji_suni , написах ги на лист, и започвах с "Искам.....Много искам......." като поставях и срокове.  Оказа се, че правилно съм ги написала. Сега погледнах в 18 тема.
Извинявай, че със закъснени ти отговарям, но бях доста заета. Simple Smile
Успех на всички!

# 18
На мен не ми се играе с компютъра, с програми, не ми се режат картинки и от списания, написах си ги с флумастри, в съответния за всяка зона цвят. Стана като детско писмо.  Grinning  Нашарено, пъстро, цветно като дъгата.

# 19
  • Varna
На мен не ми се играе с компютъра, с програми, не ми се режат картинки и от списания, написах си ги с флумастри, в съответния за всяка зона цвят. Стана като детско писмо.  Grinning  Нашарено, пъстро, цветно като дъгата.

много пролетно прозвуча - дано да се сбъднат така шаренко Simple Smile

# 20
  • Universe
честно казано има толкова много информация - и може да не съм прочела всички линкове по - горе. Убедена съм , че не съм единствена. Пробвах с word  и paint - но изобщо не е удобно.Аз ползвах пикаса  - там горе долу става. За това питах - не за друго - да ви ядосвам   bouquet , че не съм чела.

Карти онлайн:  Hug

Руския сайт "Мечтите се сбъдват" - http://www.magicwish.ru/index/karta_zhelanij_onlajn/0-105

Сайт на Опра Уинфри - http://www.oprah.com/spirit/O-Dream-Board-Envision-Your-Best-LifeTM

Desires are echoes
Some are absorbed into us and can make us stronger
But most are purely advertisements for your anxiety
Some people are born with anxiety and some have anxiety thrust upon them, some people transform their anxiety, and some run from it like a rabid dog in the night
Which are you?

Christopher Hansard

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 20:33 от Lenny_Pld ॐ (With love)

# 21
  • Varna
Lenny Благодаря   bouquet

# 22
Ехееее страхотна тема и много позитивизъм се усеща. Усещам как всички сме в еуфория от този ден (днешният). Аз също си направих карта много красива ми стана....Докато я правех сърчицето ми тупкаше като на зайче от вълнение и притеснение, че правих в обедната почивка. Обаче много си я харесвам и си я направих с огромно желания. Написах си и желания, но до 5 бр. сега мисля да добавя още 5 бр.
Много се радвам за всички вас. Пожелавам на всички от сърце да се сбъднат желанията.

Иначе днес малко се поядосвах в работата, но си казах:
Животът е твърде кратък, за да се ядосвам и да анализирам държанието на другите.То глупаци на квадрат колкото искаш...
Трябва ми повече време за мен и моите любими същества Simple Smile КАКВОТО СТАВА, ТО СТАВА ЗА МОЕ ДОБРО. И ВСЕКИ Е ДОШЪЛ В ЖИВОТА МИ ЗА ДА НАУЧА УРОК. Оставям всичко на Вселената.
Много ви целувам и  Hug Hug Hug

# 23
И аз си направих карта, за първи път, на прага съм на промени и се чудя как да я захвана, та отвътре ми дойде. Написах и желания отделно, засега са 15 на брой, може нещо да допълвам утре, след като свърши курса на луната.
Благодаря за темата, информацията става все повече и повече.
И добре дошли на всички нови пишещи тук. Успех на всички.
И Благодаря на Вселената Heart Eyes

# 24
Привет,четох ви,направих си карта..сега ще пиша и желанията.Чудесна тема..само....как активирате картата newsm78

# 25
Привет,четох ви,направих си карта..сега ще пиша и желанията.Чудесна тема..само....как активирате картата newsm78
Можеш да сложиш шоколад някъде примерно. И си го купуваш и го консумираш с удоволствие. Картата ти е активирана! Peace
Аз пък имах сложен ден, ужасно уморена се чувствам, няма да правя карта, пиша десет желания и си лягам. Simple Smile

# 26
Аз `съм готова с моята първа карта на желанията. Стана много пъстра. Накрая написах нещата да стават лесно, без вреда на никого. Желанията ги писах на картата директно без "искам" огприд. Все едно нещата вече ги имам. Пожелавам на всички много сбъднати желания.

# 27
  • София
честно казано има толкова много информация - и може да не съм прочела всички линкове по - горе. Убедена съм , че не съм единствена. Пробвах с word  и paint - но изобщо не е удобно.Аз ползвах пикаса  - там горе долу става. За това питах - не за друго - да ви ядосвам   bouquet , че не съм чела.

Трето споразумение: "Ти не знаеш мислите на другите, затова не прави предположения"  Grinning Никого не си ядосала  Peace Hug
Lenny_Pld   bouquet

Ехееее страхотна тема и много позитивизъм се усеща. Усещам как всички сме в еуфория от този ден (днешният).

Даа  Heart Eyes Прекрасно е как се раздвижи!

# 28
Привет на всички!
И аз да се похваля с първата ми ръчно изработена карта, стана много хубава, въпреки малкото картинки, които успях да намеря, играх си около 4-тири часа, но резултата е зашеметяващ!После написах 25 желания и си го сложих при картата!Определено се усеща една лекота, едно вълшебство, виждам че и при повечето от вас е така!Много сбъднати желания ви желая!

# 29
  • На острова
И аз направих картата! Толкова хубава стана, прекрасна  Heart Eyes В цветове за всеки сектор, върху снимките с Paint си вкарвах утвърждения, направо ми се иска да ви я покажа..ама няма  Laughing

И мен ми беше много развълнувано, а имах и ужасно много работа.

Правих я в Word, като направих огромна таблица от 9 квадрата и с Insert вкарвах снимките. Супер лесно, много съм доволна  Heart Eyes Свалих си я и на телефона, Активирах си я вече, но сега мисля да си напиша и желания.

Никога не пиша "Искам", защото доколкото знам, това ще ме остави в етапа на "искане", тоест ще си остана искаща това или онова..

Даже накарах и мъжо да си напише желания  Crazy

Много, много сбъднати желания за всички! Здраве и любов  Hug  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт