Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
О, няма страшно. Аз винаги харча с удоволствие  Joy Ама мислех, че трябва да се пазят.
Нека някой друг се включи по този въпрос, че аз не съм много, много по подробностите. Както ми се хареса, така действам и винаги, ама винаги и всичко правя по мой си начин. Условностите не ми понасят. Joy

# 616
Книгите на Лариса Ренар и аз не намерих онлайн, за това си ги купих. За сега съм до половината на Елексирът и ми е доста интересно - има хубави техники Peace
За бебета съм съгласна, че Богородица е голяма помощница Peace Моята дъщеричка е зачената след Богородичния пост /който пазих и си нарекох за нея/, а самата дата е някъде точно около Голяма Богородица.   Simple Smile

# 617
На първа страница съм срещала техники за бебе, не ми се е налагало да ги ползвам, затова не копирам. Искам обаче да ви разкажа една история.

Леля ми става сега на 50. Съвсем млада се жени, ражда две деца, после замина за Германия, след няколко години - развод, малко след това - друга любов. Това не е важно, давам предистория. С новия си германец Simple Smile (той бездетен и неженен преди) искат дете, естествено. Също толкова естествено пробват, стараят се (каквото и да значи това  Mr. Green ). Нито по естествен начин, нито след трите плащани от държавата опити ин витро, се получава. Минаха над 10 г., откакто са женени и те теоретично се отказаха, спряха да се фиксират над това, да говорят за това, да се вманиачават.
N. B. Спряха да се фиксират!
Малко по-късно или преди 7 г. тя забременя и му роди дете. След незнам колко аборта и три неуспешни ин витро. Не само ами година и нещо след това - второ (сега на практика има 4 Simple Smile ) Второто го ражда заедно с първото на вече порасналата си дъщеря - дни разлика имат Simple Smile True story  Crazy Изводите за мен са два: никаква фиксация и каквото е писано. Само вяра, истинска и безусловна вяра!

megisp, това беше за теб!  Peace Hug
Така е ,случват се какви ли не чудеса9един вид.Но при мен положението е по сложно,от 9 години съм омъжена и до сега два пъти съм забременявала,първият път бях почти в 3-и месец,когато имах спонтанен аборт,а вторият път  извънматочвна бременост при която се наложи да ми отстранят едната маточна тръба.При лапароскопията преди втората бременост излезе,че едната ми тръба е запушена от горе цялостно а другата е трудно проходима,която сега вече я няма понеже бе отстранена.И сега аз имам само една тръба и тя е запушена изцяло.Така,че единственият начин да забременея е чрез ин витро.За съжаление само това може да ни помогне ,за да осъществим толкова чаканата и жадувана наша мечта.За това и исках да намеря нещо в тази тема, което един вид ще спомогне за това,някаква техника или нещо.. незнам и не намирам,затова и ви питам.Имам голяма вяра,че Бог ще ни помогне,но все пак искам да опитам всичко,само и само един ден да чуя думата мамо.Благодаря ви,и простете за дългият пост,и за това че ви обременявам с мойте проблеми.Простете ми ако е така Praynig Hug

# 618
  • София
На 40-та страница има коментари за техники за намиране на любим човек. Мисля, че на началната страница от темата може да се открият такива техники. Но според мен, независимо дали техниката действа или не, търсещия трябва да се отвори, да приеме, новата любов. И тогава нещата стават по-лесно. Simple Smile

# 619
По повод на бебетата, на мой приятел - (не си спомням думата) - роднина, с жена си са ужасно добри детски лекари по ... нещо си... работят в една голяма и лъскава клиника в западната част на континента. Не знам колко неуспешни опита за инвитро имат (поне три), една година се случило да са на бачковския манастир на 15 август - когато изнасят иконата. Жената е слабичка и дребна - но е успяла да стигне до иконата и да я докосне с последната си надежда за дете (разказваше че някой и казал че ако успее да се докосне до иконата - тя ще й помогне). Сега се радват на едно прекрасно момиченце - просто жената си забременя нормално. Ако питате тази дипломирана и висококвалифицирана лекарка - ще ви прати на това шествие. А пък ако питате мен - август наближава. Другото такова място за което казват че помага е църквата в Горни воден (или долни беше ако искате ще питам) до Асеновград - "Богородица златна ябълка". Жените носят ябълки и ги оставят на иконата.
Благодаря ти миличка за съвета,и прекрасната и емоционална случка за която си разказала.Ззнам,че Бог помага на всички,и знам че го прави когато той реши и както пожелае,но при мен няма такъв шанс да забременея по нормалем път.За това ще се положа на така наречената ин витро процедура,и ще се моля със все сърце да се получи и да си имаме една жива и здрава рожбичка,след всичките мъки който преживях.Благодаря ти Hug

# 620
Три пъти пиша за бебетата днес. И трите пъти трия. Лични истории с двойно щастлив край.
Целувки, прегръдки и една статийка морковена ви подарявам.
http://www.superfresh.bg/fresh-sokove/fresh-ot-morkovi.html
Усмихнат ден! Hug

# 621
  • София
megisp, извинявай, че не знам как да ти помогна. Историята беше по-скоро в смисъла на "чудеса стават", а не "как". Вярвам, че ще се получи, от цялото си сърце ти го пожелавам!  Hug Heart Eyes Харесва ми съветът с обръщане към Бог, светци и свети места, ако вярваш. Аз вярвам в известен смисъл и ходенето на църква, ако не друго ме успокоява и ме уравновесява. А това мисля е най-важното   bouquet

Благодаря ви за съветите за "любим", аз малко на майтап го казах, към тази сфера се отнасям по-различно. Имам чувството, че ще изнасиля нещата, ако подхождам ритуално, затова не го правя. Но също така вътрешно знам, че ще се случи. Просто щото винаги се случва  Mr. Green Pinkito, тука съм консерва, държа да е по установения ред, а не наобратно  Laughing

Тва с банкнотата luna беше казала, че под килима, където минават най-често хора  newsm78 Сигурно затова сега в дневната. А там нямам и го отписах ритуала. Но имам едно чердже пред тоалетната, може ли там да ги пъхна и да наливам околните с бира и сокове, че да му правят трафик  Mr. Green Шегувам се. Ако дадат заплати утре, ще се включа в газенето на пари  Twisted Evil

# 622
Че то тоалетната си е едно от най-посещаваните места в къщата. hahaha

# 623
megisp , ако имаш път натам може да се помолиш да ти помогнат всичко да е наред с инвитрото и да стане от раз. Желая и го от все сърце.  Hug

# 624

megisp , аз съм едно доказателство че чудеса стават . Ние със мъжът ми нямахме деца 13години. Сещаш се през какво ли не сме минали - изследвания и прочие , няма гинеколок във България при който да не съм ходила , няма и изследване което да съм пропуснала. Изводът беше че няма причина , но няма и деца. И така аз реших че няма за кога да чакам и да направя инвитро , за което също се изисква чудо, за да стане сполучливо , защото шансовете при него са същите като при нормално зачатие........Един месец преди процедурата аз си направих карта на желанията , за която не се съобразявах със новолуние и прочие. Една съфорумка ми прати на картичка ликът на ОТЕЦ СЕРАФИМ  от Руската църква и го държах до себе си. И в един момент на мен ми просветва , че това да нямам деца е мое желание , което Вселената осъществява. В молитвите си цял живот съм се молила да зачена непорочно като Богородица /без да осъзнавам какво точно съм искала / .....Ами така стана . Заченах непорочно / инвитро/ и забременях от първият опит. Няма да забравя никога какво почувствах като видях двете черти на теста. Самата бременност също беше изпитание ....., но слава на Бога и Богородица / майката на всички майки / ...всичко мина добре и сега имам един три годишен  палавник , който е качен на главата ми постоянно.
 Та пожелавам ти скоро да се похвалиш със лентичка .......със добра новина. Hug

# 625

megisp , аз съм едно доказателство че чудеса стават . Ние със мъжът ми нямахме деца 13години. Сещаш се през какво ли не сме минали - изследвания и прочие , няма гинеколок във България при който да не съм ходила , няма и изследване което да съм пропуснала. Изводът беше че няма причина , но няма и деца. И така аз реших че няма за кога да чакам и да направя инвитро , за което също се изисква чудо, за да стане сполучливо , защото шансовете при него са същите като при нормално зачатие........Един месец преди процедурата аз си направих карта на желанията , за която не се съобразявах със новолуние и прочие. Една съфорумка ми прати на картичка ликът на ОТЕЦ СЕРАФИМ  от Руската църква и го държах до себе си. И в един момент на мен ми просветва , че това да нямам деца е мое желание , което Вселената осъществява. В молитвите си цял живот съм се молила да зачена непорочно като Богородица /без да осъзнавам какво точно съм искала / .....Ами така стана . Заченах непорочно / инвитро/ и забременях от първият опит. Няма да забравя никога какво почувствах като видях двете черти на теста. Самата бременност също беше изпитание ....., но слава на Бога и Богородица / майката на всички майки / ...всичко мина добре и сега имам един три годишен  палавник , който е качен на главата ми постоянно.
 Та пожелавам ти скоро да се похвалиш със лентичка .......със добра новина. Hug
Клемче,много се радвам че чудото е станало при теб,и ти желая дълги години да му се радвате HugТака е,и ин витрото си е чудо,и аз вярвам че това е нашето чудо Praynig Simple SmileСега навивам мъжа ми скоро да отидем в с.Горен воден,защото съм чувала много хубави неща,а и да се помолим на Бог в този чудесен храм,в който найстина стават чудеса Simple SmileБлагодаря ти за пожеланието,най прекрасното в моя живот Hug

# 626
Благодаря ви момичета, за съветите, които давате за да постигнем мечтаните бебчета. Ние също имаме заповед за ин витро. При нас проблемът е в спермограмата. Засега при мен не откриват причина, освен разбира се това, че остарявам и шансовете намаляват. Но аз все имам надежди, че ще заченем нашето бебче естествено Praynig
Да се похваля и аз с резултати. Тази сутрин за втори път правих ТЕС за проблеми с бронхите. Остана ми нещо неизлекувано от зимата и от време на време там имам тъпа болка и хрипове. Да се похваля, че днес цял ден там не съм усещала проблем Grinning Искам да попитам по-запознатите с тази техника. Кога да я правя дали само при проблем или всекидневно. Гледам, че я имам и във вариант позитивни утвърждения. Този вариант доколкото разбирам се прави ежедневно.
А за парите под килима има ли проблем да се извадят по-късно, защото ще отсъстваме 2-3 дни newsm78

# 627
  • София
когато искаш, тогава си правиш ТЕС, няма значение нито времето в денонощието, нито дали ще спреш след отминаването на проблема или ще се презастраховаш с още малко тесане и след това  Peace

# 628
За килима и паричките
Едва ли има значение дали ще престоят повече - мисля че по-важно е да "хванат" трите дни на пълнолунието.
О дъното на душата си ти пожелавам успех с инвитрото  Hug

# 629
  • Tам през Атлантическия океан
Мечтите са безплатни, докато ги мечтаеш,
но сбъднат ли се, започваш да им плащаш цената.

Whistling

Общи условия

Активация на акаунт