Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 61 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
radi_san, разтопи ме, изтръпнах...  Hug май минах нещо подобно и до сега ми е трудно да повярвам. Благодаря ти за този прекрасен разказ, важно е да не забравяме... да вдигаме глава и поглед!
Благодаря ти!

Такъв си беше периода, свърши вече. Дишай дълбоко и спокойно, мина всичко. От тук на там си знаеш, само най най    bouquet

Аз тези последни дни на няколко пъти се разплаквах, от осъзнати истини спуснати от когото трябва. Не че не го съзнавах, не че не ми казваха, но друго е когато ти дойде от източника на когото вярваш. Това мобилизира и осъзнаваш, че е време да ...... избяга ми думата, ти се сещаш  Simple Smile

# 346
  • София
Такъв си беше периода, свърши вече. Дишай дълбоко и спокойно, мина всичко. От тук на там си знаеш, само най най    bouquet

Аз тези последни дни на няколко пъти се разплаквах, от осъзнати истини спуснати от когото трябва. Не че не го съзнавах, не че не ми казваха, но друго е когато ти дойде от източника на когото вярваш. Това мобилизира и осъзнаваш, че е време да ...... избяга ми думата, ти се сещаш  Simple Smile

Щях първо да кажа "вървиш напред", но май е "разбереш". Импровизирам, но преди да разбереш, (осъзнаеш) няма как да вървиш. А колко неща се наложи да осъзная  ooooh! Толкова елементарни, че трябва в задължителното образование да бъдат включени.

# 347

Май е, да се вземеш в ръце  Twisted Evil

# 348
Те, вярно марулите са прекрасни. Което ме навежда на мисълта, че са и диетични  Joy

# 349
Да споделя, два пъти слагам пари под килима и двата пъти получих неочаквани пари  Heart Eyes.

# 350
  • София
Да споделя, два пъти слагам пари под килима и двата пъти получих неочаквани пари  Heart Eyes.

Браво!
Май, само на Новолуние се прави, или 3 дни преди Новолуние........трябва да погледна точно ритуала как беше. Simple Smile

# 351
Ммм, че приятно! Grinning
Аз този път го пропуснах пълненето на луната.

# 352
  • В Балкана

Браво!
Май, само на Новолуние се прави, или 3 дни преди Новолуние........трябва да погледна точно ритуала как беше. Simple Smile

На пълнолуние - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475673.msg14284746#msg14284746  Peace

# 353
  • София
Да споделя, два пъти слагам пари под килима и двата пъти получих неочаквани пари  Heart Eyes.

Браво!

На пълнолуние - http://www.bg-mamma.com/index.php?
topic=475673.msg14284746#msg14284746  Peace

Благодаря много! Но това Пълнолуние го проспах. Ще чакам 22 май, защото Пълнолунието е на 25-ти.........Sad

# 354
 Този път ги сложих след пълнолуние ( предният път преди пълнолуние и сумата беше два пъти по- голяма Crazy). Още ги държа под килима  Wink.

# 355
  • София
Този път ги сложих след пълнолуние ( предният път преди пълнолуние и сумата беше два пъти по- голяма Crazy). Още ги държа под килима  Wink.

Резултат?! Simple Smile

# 356
Ама те парите под килима не трябваше ли да се изхарчат?

# 357
  • София
Ама те парите под килима не трябваше ли да се изхарчат?

newsm78   Не е ли за един друг ритуал??? За сеенето на пари? Да, за сеенето трябва да се изхарчат! Simple Smile

# 358
Момичета, ползвате ли кодовете на подсъзнанието? Аз от 2-3 дни се ровя из тях,но още не са ми ясни много неща. Днес започнах с няколко кода, но се чудя дали е добре така-повтарям си ги постоянно, понякога докато казвам единия в главата ми се появява друг,нещо се смесват. Не знам какво ще се получи накрая...

# 359
  • София
Момичета, ползвате ли кодовете на подсъзнанието? Аз от 2-3 дни се ровя из тях,но още не са ми ясни много неща. Днес започнах с няколко кода, но се чудя дали е добре така-повтарям си ги постоянно, понякога докато казвам единия в главата ми се появява друг,нещо се смесват. Не знам какво ще се получи накрая...

Аз първо казвма кодове за един проблем - 3 пъти.  Изчаквам малко и после други кодове - за друго. Simple Smile Дано не бъркам.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт