Подсъзнанието може всичко 56 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 60 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Роси,  Praynig Hug Hug
Не мога да направя този ритуал, защото нямам килими....но съм чела, противоположни мнения за банкнотата ( едни я пазят, а другия харчат)

Феи, нещо ми се върти в главата една техника с личната карта...., ако някои знае нека пусне линк или напише 2-3 реда.

Много усмивки и сбъднати желания пожелавам.

# 706
Роси,  Praynig Hug Hug
Не мога да направя този ритуал, защото нямам килими....но съм чела, противоположни мнения за банкнотата ( едни я пазят, а другия харчат)

Феи, нещо ми се върти в главата една техника с личната карта...., ако някои знае нека пусне линк или напише 2-3 реда.

Много усмивки и сбъднати желания пожелавам.
И аз търся техниката с личната карта.Търсих на първа страничка, в симоронските ритуали ... там е някъде , но ми убягва нещо

# 707
Техниката е със снимка, която се намазва с нещо сладко,затова по-добре ЛК, че се измива лесно след това. При симоронските беше. Не зн обаче за привличане на какво е?

# 708
  • София
Цитат
Симоронски ритуал за привличане на желаното: мажем с любимо наше сладко нещо наша снимка - най-добре на личната карта, защото е ламинирана и нищо не й става. Намисляме си какво искаме да ни се "лепи" и се облизваме с всичкото удоволствие, на което сме способни. Доброто настроение е ключ за симорона, тъй че със смях напред.

За всичко  Peace

Да ви кажа аз: Всяко зло - за добро  Simple Smile Развалиха ми се слушалките и не мога да слушам музика, докато маам гащи навън. Музиката ме успокоява, размечтава и разсейва. И понеже не ми върви в тананикането, упорито и приповдигнато съм на утвърждения от два дни, но доста. Сработват, да ви кажа.  Sunglasses А и човек свиква да си ги повтаря (иначе често забравям, когато не ми е заета с нещо друго главата ... като песни и мечти). Днес три работи имах, които нормално отнемат между половин и 1 час и се чудех как ще ги вместя в краткия времеви прозорец. Е, станаха за по пет минути. И трите. Пък други хубавини, ма няма да ви занимавам.  Grinning

П.С. Съншайн, благодаря за линка!

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 23:14 от phil

# 709
Вълшебни феи, моля за по едни стиснати палчета. Мисля, че намерих това което търся  Thinking дано и то ме припознае. Ако е "моето" нещо, ще ме познае, но малко положителна емоция не пречи Simple Smile
Нека изобилието бъде с всички ни.

# 710
Нещото да си отвори очите веднага и да те разпознае !  Praynig  Hug

# 711
  • Пловдив
Нещото да си отвори очите веднага и да те разпознае !  Praynig  Hug

newsm10 newsm10 newsm10

# 712
# 713
Напоследък не съм писала, нямах и много време дави чета. Случиха ми се доста неща-някои хубави, някои не чак толкова Днес обаче е важен ден за мен-вечерта очаквам да се случи нещо, което може да преобърне живота ми. Надявам се сиииилно да се получи. Изпращам ви цялата си вяра и сила, която ме е изпълнила днес.  Hug Hug Hug

# 714
Момичета, почина съпругът ми. Влезе уж за лек престой в болницата да му стабилизират сърцета, а излезе мъртъв. Славо Богу 11 годишният ни син го прие сравнително леко, но аз лудвам. Получавам панически атаки, постоянно пия, тъпча се с  разни лексотани, ривотрили и каквото ми падне и болииииииииииииииииииииииииииииииииии....как се потушава такава огромна болка

# 715
Алина, съжалявам.
Прегръщам те.

# 716
Благодаря ти, Луна.

# 717
Момичета, почина съпругът ми. Влезе уж за лек престой в болницата да му стабилизират сърцета, а излезе мъртъв. Славо Богу 11 годишният ни син го прие сравнително леко, но аз лудвам. Получавам панически атаки, постоянно пия, тъпча се с  разни лексотани, ривотрили и каквото ми падне и болииииииииииииииииииииииииииииииииии....как се потушава такава огромна болка
Прочетох поста ти и дълго време незнаех какво да ти отговоря. Преди две години загубихме мъжът на сестра ми ....беше опората на всички и всички го обичаха от сърце, и той остави син на възрастта на детето ти и едно по- голяма дъщеря . Казват че със времето болката отшумява ......е , не при нас не отшумя, но някак си се научаваш да живееш с нея. Свиква се ....., трудно е но се свиква.
Сега трябва да си по- силна от всякога и да не се сриваш , за да покажеш на синът си че има още един човек на Света на който може да разчита....., има още една опора и че живота не е загубен .
Прегръщам те силно и ти пращам цялата подкрепа на която съм способна.  spoko
И нали знаеш Вселената няма да ти прати изпитание , с което да не можеш да се справиш .....

# 718
Алина, съжалявам, това е много тъжно.
Трудно е в такива моменти да се казва "бъди силна", но трябва да се държиш заради сина си, не се заблуждавай, че го приема леко, най-вероятно просто не показва външно колко е шокиран.
Прегръщам те

# 719
Алина, съжалявам...приеми моите най-искрени съболезнования.  Sad Cry
Присъединявам се към горните постове - трудно е да кажеш в такъв момент "Бъди силна", но се дръж заради детето си. Знам, че на думи е лесно, а на практика ужасно трудно! Изпращам ти своята подкрепа!  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт