Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
Какви семена могат да се добавят към хляба?
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
-
Какви семена могат да се добавят към хляба?
-
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
Някои идеи за добавки в хляба включват семена като сусам, ленено семе и слънчогледови семки, както и подправки като сушен лук, сушени домати, маслини и други. Освен това могат да се използват различни видове брашно, кисело мляко, яйца и настърган кашкавал за добавяне на разнообразие във вкуса и текстурата на хляба.
-
Как да почистя тавата за печене на хлебопекарната, казанчето и самата машина след употреба?
-
Как се почистват остатъците от хляб в казанчето на хлебопекарната?
link=topic=714632.msg25064205#msg25064205 Ако бяха с керамично покритие не бих се поколебала, но за метала четох, че също изпуска вредни вещества (хром) в хранителните продукти и даже преди години това е била една от причините да се разработи тефлонът. Не зная как да постъпя, а трябва бързо да им отговоря - бихте ли ми дали съвет, моля?!

Моторът му прегря, тестото пък от топлината бързо втаса и хукна да изтича от купата, влезе под пластмасовия плащ на робота... Ужас, втори път - не! 
и направо се изнервих. Сигурно 10 минути включвах, изключвах, рестартирах и накрая я оставих включена и по едно време тръгна . Дано не се получи и в събота когато ще правя няколко дози козунак.
...рестартирам, псукам различни програми, не тръгва и тва е
бях почнала пак един козунак.. случвало ли се е при вас??