МАШИНА ЗА ХЛЯБ-50-та тема

• 50 563
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Windy , аз не намирам разлика във вкуса на хляба с бира. Обикновено слагам към 150 мл бира + 100 мл вода, но съм правила и цялото количество течност да е бира  Simple Smile

# 631
  • София
 Веднъж тръгнах да меся и се оказа,че няма вода, имах една бира, сипах от нея, съмнявайки се,че ще стане нещо.Е,стана най-хубавия хляб ,който съм яла.Без следа и вкус от бира.

# 632
И аз споделям,че хлябът,замесен с бира,има превъзходен вкус.
А дядо хаджия е описал много точно процеса.  bouquetза него,защото няма емотикон със сваляне на шапка - за търпението да обяснява научно и съветите му.

# 633
И аз споделям,че хлябът,замесен с бира,има превъзходен вкус.
А дядо хаджия е описал много точно процеса.  bouquetза него,защото няма емотикон със сваляне на шапка - за търпението да обяснява научно и съветите му.

mamaR, подарявам, избирай си - , , дядо хаджия си заслужава свалянето на шапка! Hug Да потвърдя и аз, че наистина става чудесен хлябът, замесен с бира.  Peace  bouquet

# 634
Е, убедихте ме! Замесих сега хляб с бира и квас да видим как ще да ми се получи... Thinking

# 635
Е, убедихте ме! Замесих сега хляб с бира и квас да видим как ще да ми се получи... Thinking

Да пишеш после! Сега имаме хляб, вчера правих, но като го хапнем, ще пробвам и аз. Peace

# 636
Ми втасва още, щот е и с квас, ама сякаш ми се струва, че по-бързо се надига...към 6 спря машината да меси и още е на половината контейнер...за 3часа..има надежда до 12 да го изпека Simple Smile Или ще го прибера в хладилника да втасва бавно и утре заран ще го изпека. newsm78

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 21:34 от Tony_st

# 637
А бирата изветряла ли трябва да е или може и чисто нова?

# 638

Каквато имаш, всякаква става. Peace

# 639
новата е за пиене бре  #Cussing out  използваш изветряла за да не я изхвърляш.

# 640
Ми Бонго, аз бира не пия бре, що да не я сложа в хляба Mr. Green

# 641

Joy Joy Joy Ти като мъж ми - гледа, че слагам Leffe-то в хляба и се хвана за главата... Викам му, ти се благодари, че не подпуках Westmalle-то, щото му е любимо. Simple Smile

# 642

Joy Joy Joy Ти като мъж ми - гледа, че слагам Leffe-то в хляба и се хвана за главата... Викам му, ти се благодари, че не подпуках Westmalle-то, щото му е любимо. Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 643
нали целта е да се използват отпадъчните продукти.
ти като не пиеш други пият. грехота е   #Cussing out

# 644
  • София
нали целта е да се използват отпадъчните продукти.
ти като не пиеш други пият. грехота е   #Cussing out

Тъка е ... аз ония ден турлясах една резлива домашна боза в питките и си станаха като стой та гледай.

Общи условия

Активация на акаунт