В "Родени" вече става тясно,но за всички от ИБ винаги ще има място-тема 5

• 17 488
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
В Овча купел 2, а съм свикнала в Дианабад

# 76
Уредът на Авент е супер  Hug и аз исках, ма никой нещя да ми го подари  Mr. Green
Кокоске, почвай разходките скоро  Hug
Ох, тия ясли  Tired стискам палци на всички  Hug

# 77
  • Sydney
В Овча купел 2, а съм свикнала в Дианабад
има едно паркче в старата част на ОК, не знам кой номер се води, но е до старата баня, ако ти говори нещо... аз съм ходила от нас до там и става за разходки Wink

# 78
  • Варна
Ренденце, какъв ти е слинга? Удобен ли е? И аз се замислям да си взема, та събирам мнения  Grinning

# 79
Здравейте мами,

не съм влизала и не съм ви чела многооо отдавна, ама сега ми остана малко време, докато палавника спи. Липсвате ми, но нещо не успявам да се справя с всичко. Много се радвам за всички с малки и вече не толкова малки бебоци Simple Smile Ние сме добре, растем бързо, ходим на ясла от половин година, а мама работи и така. Надявам се да успявам да влизам по-често и да се разписвам и да ви следя.
Целувки на всички от нас Simple Smile

# 80
  • до едно тепе
Здравейтее.
Слънчоо радвам се че се разписа Hug
Ренди споко и аз не познавах никой(Живеем тук от повече от 10 години,но работим извън града и общо взето се прибирахме само да спим вкъщи.Освен това в нашия вход са само възрастни хора),а лятото като почнахме да се засичаме по градинките около блока се запознахме.Сега покрай кухнята и детските площадки се запознах с още мами Whistling
Вава моя слинг беше много дълъг шал-4,80м дълъг.Много ми беше удобен.Даже се бях научила да го връзвам много бързо като се разкрещеше малчо в количката Rolling Eyes
Петеска как е каката?Оправя ли се вече? Hug
Деситка малко по малко я изкарвай.Времето е супер,а на нея и трябва и слънце и въздух Peace
Стига толкоз от мен засега,че стана дълго.
Да ви питам един страничен въпрос.Ползвате ли машина за хляб и има ли смисъл да си вземе човек.Замислям се,защото ние вкъщи минаваме трайно на пълнозърнест хляб,а това което го продават в магазина понякога не е изобщо пълнозърнест хляб ooooh! Та ми се иска да си го правя вкъщи.Мисълта ми е има ли смисъл от такава машина или не при положение,че ядем да кажем 2-3 хляба(купени) седмично newsm78

# 81
  • София

Да ви питам един страничен въпрос.Ползвате ли машина за хляб и има ли смисъл да си вземе човек.Замислям се,защото ние вкъщи минаваме трайно на пълнозърнест хляб,а това което го продават в магазина понякога не е изобщо пълнозърнест хляб ooooh! Та ми се иска да си го правя вкъщи.Мисълта ми е има ли смисъл от такава машина или не при положение,че ядем да кажем 2-3 хляба(купени) седмично newsm78
има смисъл, и ние по толкова ядем, обаче поне знам какво слагам вътре.
откак купих пълнозърнест хляб и вътре намерих една кафява топка, някаква неразтворена съставка, се убедих че има смисъл.

# 82
  • shumen
Добър вечер!Ние днеска пак цял скиторихме,но явно моето диване искаше да ме подлуди.В количката не искаше и ходихме пак на площадката на люлките и пързалките и после няма слагане пак в количката.
Е,поне тати ни купи люлка и сега трябва да е монтира в нас и да видим ще има ли малко мир.
Бени и столче за кола ни е купил 9-36 кг.сиво,а имало и червено от Метро.Цената наистина е 48 лева.

# 83
  • до едно тепе
Бамба аз не съм намирала такива екстри,но като ям уж пълнозърнест хляб на някои фирми и после ида да пишкам все едно съм изпила една кофа кафе или боза.Сори за цветното обяснение Embarassed
Отивам да разглеждам машини за хляб и да се образовам докато ми стане готово яденето за утре Whistling

# 84
Ренди ... с момичетата от отчетната не се ли събирате. Ние такава групичка заформихме в нашия квартал  Mr. Green Общо взето и аз бях в началото като теб, обикалях сама като лудите ooooh! скукааааа, а сега не можеш да ме прибереш от улиците  Mr. Green Събирайте се, групирайте се, правете и по-дълги разходки  Hug
Ако пък от там нямаш много близки на сърце  Laughing от тази темичка все ще има мами, които да живеят във вашия квартал  Hug

# 85
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Пспаланче  Hug мерси че питаш, от четв. е с нов АБ, по-силен, пратих я у майка да я гледа, че вече нямам сили, и и не мога да я обгрижвам качествено щото неще нищо да яде, още вдига t.  ooooh! Ми затова не ми се ходи по срещи, не че някой ще каже "гледай я детето и е болно а та се шматка по главната", ами просто на ме не ми е комфортно така.

Слава Богу Митака държи фронта и яде като за двама.Картофеното пюре много му хареса, лапа като невидял вече по цяло, чак на кашата се мръщи.Днес ще му взема някаква нова и някое плодово пюре.

Да ви питам как давате моркова, днес ще го въвеждам, а пък много "ориндж" ми се види  Laughing

Бамби този уред и на мен ми е мечта  Peace, но няма да ме огрее за жалост  Sad

Ренди леле ... тия кучета в софето са ужас ... абе при нас няма такива помияри да му се не види, ама и много-много природозащитници няма  Laughing

# 86
  • Сливен
Аз пък се запознах с една мама от сливенската ни тема , не от отчетната ( в това отношение в по-големите градове сте много напред), но е почти същото защото нейното бебе е само 11 дни по-малко от моето и много си паснахме, също и много близка моя приятелка е с бебче и така си ходим по разходки.
Момичета, не знам дали да го броя за прохождане , но Ивайла от известно време - около 1-2 седмици, прави по 3 крачки сама и то без да има човек насреща и, това дете просто ме изумява, вчера и купих коланче за да не се превивам на две да я държа и после като го махнах беше още по-смела. В момента расте 4-ия зъб и вечер се събужда и проплаква често - вече наистина гледам като зомби от недоспиване.
Слънчо, аз те помня - тъкмо се бях записала в Искам бебе и ти беше родила - успокои ме, че няма да съм единствена, която ще си пусне детето толкова малко на ясла  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 87
Ох, Петеска, бързо да се оправя каката  Praynig Представям си какво ти е  Hug
Браво на малката смела Ивайла  Heart Eyes
И аз искам хлебоправачка  Mr. Green

# 88
  • Варна
Аз искам и хлебоправачка и манджоправачка, ако може  Mr. Green

Ние днес изведохме пуканката на първата разходка. Врътнахме се из морската за 1 час и се прибрамхме. Дребното 30 мин спа, после се събуди и вече като си тръгвахме и зарева жално, жално. Нещо не я кефи още да лежи самотна в таз количка, ама се надявам да свикне бързо  Crazy

# 89
  • София
Ох как благородно завиждам на морските мами, моето дете и тази година надали ще види море, много ме е яд, бях си обещала, че ще намеря начин да го заведа, но не смея по квартири, за хотели май няма да има пари...  Sad Знам, че това са бели кахъри, но аз като съм от София дори на едно село нямам къде да го заведа, стои, милото, само в тоя гаден смог...

Общи условия

Активация на акаунт