Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 173 918
  • 928
  •   1
Отговори
# 105
valpan и при мен вече е така Sad сега пробвам един друг сайт в който уж дават отстъпка за buyincoins ама се въздържам да го пускам едно че не знам колко е надежден, едно че явно някой хора се притесняват да не спечелим от тях. Ако искаш пиши на лично ще ти го пратя Simple Smile А когато е проверен ще го пиша и тук

# 106
Акаунта ми е TopCashBack беше баннат, защото не съм била УК ...   Някакви идеи какво да им пиша? 

Някой има ли скорошно инфо за http://www.topcashback.co.uk/? Искам да ползвам сайта-някой друг с подобни проблеми? Ако се ползва прокси,VPN или този браузъра Тор не би трябвало да има проблем-нали? Ако са почнали да банват заради български айпи-та май ще се наложи... Ще съм ви благодарян,ако някоя/й от вас сподели скорошно инфо. Имат постоянен сериозен % кешбек към сайт,от който поръвай регулярно и живо ме интересува.
Мерси предварително.   bouquet

# 107
Аз използвам сайтът на Лайоне , От месеци, така си спестявам и от пазаруването в БГ -: дали с Cashback карта, мобилни ваучери (мобилен Cashback), оригинални ваучери/ карти-подарък на търговските партньори или при онлайн пазаруване – членовете получават пари обратно в брой при всяка покупка. Този сайт е в много държави и регистрацията е безплатна.

# 108
Използването на реферални линкове в темата и разпращане на покани чрез ЛС е против правилата на форума и се наказва с ограничаване достъпа до форума!

# 109
Акаунта ми е TopCashBack беше баннат, защото не съм била УК ...   Някакви идеи какво да им пиша? 

Някой има ли скорошно инфо за http://www.topcashback.co.uk/? Искам да ползвам сайта-някой друг с подобни проблеми? Ако се ползва прокси,VPN или този браузъра Тор не би трябвало да има проблем-нали? Ако са почнали да банват заради български айпи-та май ще се наложи... Ще съм ви благодарян,ако някоя/й от вас сподели скорошно инфо. Имат постоянен сериозен % кешбек към сайт,от който поръвай регулярно и живо ме интересува.
Мерси предварително.   bouquet

Здравейте.
На мен ми отговориха, че съм била нямала право да ползвам сайта, защото не съм УК.
Това беше отдавна, не съм им писала.
Днес обаче им писах гневно писмо, че не са прави, казах им, че щом са си взели процента от моите покупки чрез сайта им е нямало проблем, а сега вече има... Казах също, че мога да сканирам фактурите от поръчките ми, както и че ще подам оплакване в определените за целта служби, да видим.....  Laughing

felifeli , може ли линк към сайта (не реферален)

# 110
Момичета, виждам , че Виктория сикрет  има 4% каш бек, някой поръчвал ли си е нещо от там?

# 111
  • София
TopKids, как те информираха за бана? Втори ден не успявам да вляза в профила си, изписва ми, че не го разпознава.

# 112
TopKids, как те информираха за бана? Втори ден не успявам да вляза в профила си, изписва ми, че не го разпознава.

Не те информират.   Peace

Явно и ти си с бан.

И при мен беше така.
Много се разправях с тях, но изведнъж просто спряха да отговарят... 

# 113
влизате ли нормално днес в extrabux
при мен е така:
Скрит текст:

# 114
при мен няма проблем  Peace

# 115
Момичета, виждам , че Виктория сикрет  има 4% каш бек, някой поръчвал ли си е нещо от там?

аз съм си поръчвала от там но преди 7 год. доставката е доста скъпа до бг и задължително пратката  отива на митница,за мен не си струва  Peace

# 116
оправи се  Heart Eyes

# 117
Аз се регистрирах в сайта и ми даде 5 $ купон,как се прехвърля към сметката ми и как после парите се възвръщат картата ли трябва да регистрирам.

# 118
Аз се регистрирах в сайта и ми даде 5 $ купон,как се прехвърля към сметката ми и как после парите се възвръщат картата ли трябва да регистрирам.

първи пост на темата  Peace

Получаване на cash back.
След като сте направили поръчка по всичките правила, сайта ще ви начисли процентите в течение на 1-4 дена.
Тези пари ще бъдат със статус Cash Pending в течение на 90 дена. След това преминават във Cash Available.
След като имате поне 10 долара във Cash Available(първите 5$,получени при регистрация са възможни от самото начало),то вече можете да поискате да ги преведат във вашият Paypal акаунт.

# 119
  • Центъра на Вселената...
Момичета, мога ли да въведа поръчки със задна дата от Байвип в Ектрабукс-а? Нещо не мога да се справя със задачката...

Общи условия

Активация на акаунт