Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 173 886
  • 928
  •   1
Отговори
# 90
Дааа, работи системата на Extrabux! Благодарности на всички, които споделят тънкостите, макар че сумите, които плащам в Алито не са чак толкова големи, но... . пак е нещо!

Кога ще ви изчета  ooooh!

Успешно пазаруване на всички!!!

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 17:11 от Мун

# 91
  • София
Инсталирах си т.н. добавка от сайта и сега, дори и да не влезна през Extrabux в Али-то, пак става работата Simple Smile Много по-лесно ми е на мен така, защото иначе забравям доста често...  Mr. Green

# 92
  • София
abrikotin13 къде се намира тази добавка?
Моля сподели, че наистина е много досадно все да се влиза през сайта!

# 93
  • София
http://www.extrabux.com/extensions
Я, виж така дали става? Иначе се намира най-долу в ляво на началната страница.  Peace
За досадно не знам  Mr. Green , но аз със сигурност го забравях този етап на преминаване през сайта и след няколко пропуснати поръчки, съвсем случайно се загледах и го открих.

# 94
abrikotin13 къде се намира тази добавка?
Моля сподели, че наистина е много досадно все да се влиза през сайта!

в началната страница по на долу
Скрит текст:
Hug

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 17:12 от Мун

# 95
  • София
Благодаря ви! Hug

Ама сега необходимо ли е да правя нещо като пазарувам от Алито примерно?
Гледам че седи логнато в момента, а ако излезна от профила си?

# 96
  • София
Като излезнеш от профила и влезнеш пак, пак ще ти се появи. На мен всеки път като влезна в Али-то си ми стои. Пробвай, да видиш.  Hug

# 97
за всеки случай можеш да цъкнеш на иконката и да влезеш от там във сайта,хубавото на тази добавка е че постоянно те уведомява че има Cash Back Peace
 аз ползвам и за тези сайтове http://www.ebuyclub.com/Accueil-membre.jsp ако някой пазарува от Франция и за този има същата добавка http://www.ebates.com/index.jsp

# 98
  • Бургас
Да Ви питам от кои китайски сайтове освен алито пазарувате чрез www.extrabux.com?
И да допълня, понеже се коментираше в др.тема, че вече направени поръчки пак минават през сайта. При мен се получи, но това стана няколко часа след като направих поръчката и се усетих, че съм пропуснала да мина през Extrabux.

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 17:13 от Мун

# 99
  • Казанлък
Да,момичета,в същият ден не е проблем да се мине още веднъж чрез Екстрабукс. Явно същата работа върши и това разширение. Обаче аз все не го инсталирах,защото избирах по-изгоден процент кашбек от поне 2 такива сайта. Но сега го инсталирах за по-сигурно. Rolling Eyes

misi77,моят списък на сайтове за пазаруване със Екстрабукс е тук: http://i.imgur.com/k1cE7dN.png
Не е трудно да се проверява за новите сайтове или някои,които ви интересуват,чрез търсачката.

*Редактирано от модератор

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 11:48 от Мун

# 100
Моля, не публикувайте линкове с генериран код!
В противен случай Ви грози бан!

# 101
  • Казанлък
 spam2
Скрит текст:
Благодаря на pepina709 за моето предупреждение за бан

и благодаря на уважаемата мун,че не са ми сложили бан без това предупреждение.  Hug
Успешно пазаруване с отстъпки на всички!

Здравейте, искам да попитам има ли сайт за Cashback от BuyInCoins?

За съжаление,няма такъв засега...  Cry
Вижте какво намерих снощи, регистрирах се казва, че дава от 1-1,5% от BuyInCoins но не съм го тествала. Ако някой иска слагам линк за регистрация. Като пробвам ще кажа истина ли е Simple Smile

http://starthere.com.hk/

benite  Hug при мен този сайт се отваря,но дава грешка 500 и нищо не мога да правя. При теб получили се нещо?  newsm78

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 17:14 от Мун

# 102
  • София
Аууу възмутена съм от някои хора!  ooooh!
И Valpan защо само твоя линк са премахнали?
Нямам думи!  Crossing Arms

# 103
  • Казанлък
приятели,нека сложим точка на това. Макар,че не съм съгласна с тази забрана да публикуваме линкове(е,няма кодове за този сайт,както във другите  Banghead),но би трябвало да се съобразим със по-висшестоящите. Довечера ще дооформя първият пост и ще помоля модератора да промени малко текста(ако някои други вече не са се погрижили за това  Rolling Eyes).

# 104
Аууу възмутена съм от някои хора!  ooooh!
И Valpan защо само твоя линк са премахнали?
Нямам думи!  Crossing Arms

Не бързайте да се възмущавате, не "живеем" в темата Ви, за да знаем колко и кои от потребителите са ползвали генерирани линкове.
Ще сме Ви задължени, ако ни ги помогнете да разберем - било на лични съобщения, било чрез функцията "Информирай модератор", за да поправим недоразумението.

Благодарим!

Сега Ви моля, да се върнете към темата!

П.С valpan, моля, пишете ми на ЛС и ще внеса корекциите!

Общи условия

Активация на акаунт