Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните правила за получаване на кешбек?
Кои са някои популярни уебсайтове за кешбек?
Как работи получаването на кешбек?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните правила за получаване на кешбек?
-
Кои са някои популярни уебсайтове за кешбек?
Някои популярни уебсайтове за кешбек включват ExtraBux, Mr.Rebates, Ebatеs и TopCashback. Всеки от тях предлага различни бонуси и условия за получаване на пари обратно. Някои популярни уебсайтове за кешбек включват TopCashback, Quidco, ExtraBux, Ebu Club и Pesti.bg. Тези уебсайтове предлагат възможност за възстановяване на част от парите при пазаруване от различни онлайн магазини.
-
Как работи получаването на кешбек?
-
Как мога да получа пари обратно с помощта на PayPal?
-
Как мога да добавя покупката си към кешбек сайт, ако случайно съм забравил да вляза през него?
Ха, защо не свиркате че отново имало кешбек от iherb! Бях проверявала преди време, но все си пишеше 0%, явно не е много отдавна. То преди беше доста повече, но и на 1% ще сме доволни.
Значи правилно съм действала до сега, но реших ако мога да си го спестя, че е много досадно, но уви