Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 174 066
  • 928
  •   1
Отговори
# 660
ще поръчвам стока от Amazon.co.uk, кой сайт за Кешбек е най добре да използвам?

# 661
Направих поръчка на телефон в www.geekbuying.com за 150$, през topcashback, но никъде не виждам да се е отчел 5% кешбек, както пишеше в листата на topcashback. Каква може да бъде причината, плащането да не се отрази и отнема ли време, за да се отрази?

# 662
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
 hanavi, изчакай поне 24 часа да ти отразят покупката. Ако след ден-два все още я няма има форма за контакт в   topcashback за неотразени покупки. Там ти излизат падащи менюта, от кой сайта, на коя дата и тн.   

# 663
Благодаря за отговора. Ще чакам търпеливо и ако не се отрази, ще им пиша. Simple Smile

# 664
Има ли значение дали ползвам www.topcashback.co.uk или www.topcashback.com? Прочетох мнения назад в темата и виждам, че UK е активно само за потребители от там.  newsm78

# 665
  • Berlin
Ами има значение. UK е английският, .com е американският сайт, имат и руски също. Съответно има малки разлики в магазините. Аз ползвам основно английския, не е само за англичани, но някои сайтове не дават кешбек, ако не въведеш банкова сметка, а приемат само английска такава или поне с такова впечатление съм. По-различен формат от нашите сметки е. По този повод още умувам къде да си преведа натрупаната сума.

# 666
  • Казанлък
Има ли значение дали ползвам www.topcashback.co.uk или www.topcashback.com? Прочетох мнения назад в темата и виждам, че UK е активно само за потребители от там.  newsm78

Аз ползвам и двата. От американският без проблеми превеждам парите на пейпал, а от английският взимам ваучер за амазон.юк.
Имаше случаи на блокиране на акаунти в английския преди време...

# 667
А има ли нещо по специфично при ползването/активирането му, че направих една поръчка през www.topcashback.com и не ми е отчело нищо.
Потърсих и отворих сайта на geekbuying през www.topcashback.com и натиснах на Бутон Cashback.

Изминаха няколко дни откакто извърших поръчката, но в акаунта ми няма отчет за извършен и чакащ кешбек.  Rolling Eyes

# 668
  • Berlin
Имаш ли регистрация в topcashback.com?  Ако не, няма как да получиш пари. Ако да, значи не е отчело, пусни си claim, да проверят от сайта и ще ти кажат какво е положението.

# 669
разбира се, че имам акаунт там, дори 2 си направих Simple Smile
Като се опитам да пусна claim, ми изписва следното нещо Sad

Явно нямат как да извършат проверка на поръчки от Geekbaying.  Thinking

# 670
  • Berlin
Да, ами пусни тикет тогава, да ти обяснят поне защо, ако не пише някъде другаде.

# 671
За покупки от Amazon.co.uk или Amazon.de ,  кой сайт за кешбек е най-оферта да използвам?

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 15:55 от hanavi

# 672
  • Варна
Имам проблем с Wowcher.com - не искат и не искат да ми дадат полагащия се кешбек вече 6-ти месец. Първо правеха проверки, сменяха служители, какво ли не... последният вчера ми заяви, че всъщност партньорът им (в случая - Букинг) решавал кой да получи кешбек и аз не съм била eligible. Сигурна съм, че не е така, а и няма никаква логика -т. е. този съвсем директно ме излъга! Shocked Предлага ми, "на добра воля", кредит за 15 паунда, а пък моя кешбек е 74 паунда.  Mad Какво да ги правя?

П. п. В акаунта ми всички суми са отразени като payable: Т. е. транзакцията е проследена, плащането е потвърдено от Букинг, но като сума за получане имам 0 GBP, вместо обещаните 4 %. Пуснала съм manual claims.

# 673
  • Berlin
Много кофти. В topcashback за booking.com искат въведена банкова сметка, а и за още 1-2 сайта за хотелски резервации. Аз накрая резервирах през agoda.com и ми начисли cashback, доволна съм, не се бях сещала, че и за пътуванията мога да го ползвам. Отскоро ми е навик да разглеждам сайта за евентуални оферти, преди все забравях да мина през него, когато пазарувам онлайн.

# 674
Сега видях, че в cashback.epn има код за 11,3 % кешбек по повод рожденият им ден. Който иска да се възползва, аз не знаех и вече пуснах голямата коледна поръчка Sad

Общи условия

Активация на акаунт