Cashback сайтове: Extrabux, Mr.Rebates,Ebates и други. Пазарувайте с отстъпки!

• 171 872
  • 928
  •   1
Отговори
# 675
Имам проблем с www.Alibonus.com
Извърших 2 поръчки за по 90$ всяка, но не ми начисли никакъв кешбек бонус.
Възможно ли е причината да е модификация на цената на продавачът, преди да заплатя?  newsm78
(разбрахме се за по ниска цена на продукта в поръчката, след което трябваше да заплатя)

# 676
Здавейте, някой може ли да ми обясни стъпките за прехвърляне на парите от Алибонус към Уебмъни ?

и също така кое съкращение отговаря на долар wmz ли или   wmr

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 18:49 от payla777

# 677
  • Ямбол

hanavi категорично НЕ е това причината. Вероятно не си минала правилно по стъпките.
Писала ли си на Алибонус?
payla777  правиш си портфейл "кашельок" в webmoney, регистрация с попълване на лични данни и снимки на ЛК. или паспорт.  WMZ =$

# 678

hanavi категорично НЕ е това причината. Вероятно не си минала правилно по стъпките.

днес направих още 2 поръчки пак с модифицирана цена от страна на продавача, за по 60$ този път от мобилното приложение....и до момента пак нямам кешбек за тях. Започвам да си мисля, че нещо им се е бъгнала системата.  newsm78
Изпратих им един мейл, да видим какво ще кажат.

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 10:05 от hanavi

# 679
Всъщност и на мен доста време им трябваше за да ми отразят поръчките от 11.11.2016г. но поне тази голямата са ми я отчели за телефона. И всеки път като им пиша ми обясняват кое може да е проблем да не ги отчете абе не са лесни ми се струва.
Сега някой може ли да ми каже как да си ползвам паричките. Не виждам Пейпал за да ги прехвърля. Да си вкарам данните на картата ми се струва рисково. Вие как си ги прехвърляте другите системи са ми непознати. А дали може да се пазарува примерно нещо по малко от тази сума или нещо по-голямо от нея или евентуално трябва да е на същата сума. Пробвали има ли?

# 680
  • Ямбол

hanavi поръчката не се отразява веднага, всеки ден поръчвам и е отразяват, не знам дали правилно успяваш да активираш кешбека, нямам никакви проблеми, нито чета за подобни отзиви по групите.
vtvt, точно в предния ми пост съм обяснила, след прехвърляне в webmoney, можеш да пазаруваш директно в Али с натрупани пари.

# 681
Точно питах защото нямам регистрации в другите форми на прехвърляне като това webmoney. Не са ми познати та затова питах, но явно ще трява да се регистрирам и там пък да видим какво представляват.

# 682
направила съм си регистрацията + попълване на данните ми и снимка на лична карта, даже съм одобрена, но след това незнам  какво да правя Sad

# 683
  • Ямбол

payla777 В Алибонус въвеждаш данни за WEBMONEY и си превеждаш там сумите.

# 684
  • Бургас
А не става ли директно в карта да се прехвърлят? Или не се препоръчва поради някакви причини newsm78

# 685
  • Ямбол

bradata четох коментари,че други са прехвърляли.

# 686
Успях, благодаря много Никид

# 687
  • Варна
Алибонус превеждат пари по банкови карти само в Русия и Украйна. Разглдайте хелпа, там всичко е описано, вкл. и удържаните такси при преводи по банкови карти. И новото, което виждам в хелпа се отнася до Пейпал, но не е активирана услугат
https://alibonus.com/help/sposoby_vyvodaа.

# 688
  • София
Някой дава ли кешбек от спортсдиректа? гледам че топкешбека дават на нови клиенти, ама не разбрах - нови за спортсдиректа или нови за топкешбека?

# 689
  • have faith and be patient ..
направих поръчка от Vitacost  и забравих да проверя дали има кешбек от Екстра бъкс .. е има и то 7,5 % .. има ли някакъв начин да впиша поръчката ?

Общи условия

Активация на акаунт