Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 11-та тема

• 87 280
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Моля за помощ! От 4 дни поръчката ми от  PriceAngels си стои на статус Авиокомпания България-Пекин. Ако може и някой друг все пак да ми провери номера RB197631800CN да не би аз нещо да бъркам.  #Cussing out #Cussing out #2gunfire Това е последния път в който поръчвам от тези измамници  Close Поръчката е пусната на 03.06.

# 541
Моля за помощ! От 4 дни поръчката ми от  PriceAngels си стои на статус Авиокомпания България-Пекин. Ако може и някой друг все пак да ми провери номера RB197631800CN да не би аз нещо да бъркам.  #Cussing out #Cussing out #2gunfire Това е последния път в който поръчвам от тези измамници  Close Поръчката е пусната на 03.06.
При мен е същото моята е от 05.06  и е със същия статус от 04.07. Направо полудявам всеки ден си пиша с тия от Тинидеал и всеки път едно и също - не се притеснявайте изчакайте още няколко дни, вие сте много важна за нас дрън - дрън . Другата седмица пускам диспут и да си гледат работата ! Успех с твоята поръчка,дано дойде скоро

# 542

При мен е същото моята е от 05.06  и е със същия статус от 04.07. Направо полудявам всеки ден си пиша с тия от Тинидеал и всеки път едно и също - не се притеснявайте изчакайте още няколко дни, вие сте много важна за нас дрън - дрън . Другата седмица пускам диспут и да си гледат работата ! Успех с твоята поръчка,дано дойде скоро
smile3511 newsm61 newsm10 аз смятам да направя същото защото трябваше да дойде до 05.07 за РД на сина ми.

# 543
Здравейте Simple Smile чета от известно време мненията Ви и се чудя от къде да поръчам таблет и разни други неща. Бихте ли ми препоръчали сайт от който сте доволни, защото до сега не съм правила такива поръчки и не знам на кой да се спра. Някои поръчки се бавели с по 2 месеца или били объркани... Моля Ви за съвет. Simple Smile

# 544
  • Ямбол
ivkamm най-много се поръчват като ,че ли и сме доволни от byuincoins и aliexpress

# 545
Здравейте преди малко отново говорих с тинидеал на въпроса "Ще престигне ли телефона ми въобще някога ми отговориха Надяваме се " за това пуснах диспут в пейпал . стискайте палци всичко да се развие добре за мен !

# 546
ivkamm най-много се поръчват като ,че ли и сме доволни от byuincoins и aliexpress

Много ти благодаря за отговора. Някой друг може ли да сподели впечатления? Simple Smile

# 547

Много ти благодаря за отговора. Някой друг може ли да сподели впечатления? Simple Smile
Не поръчвай в Тинидеал само разправии те чакат !

# 548
  • варна

Не поръчвай в Тинидеал само разправии те чакат !

Подкрепям за Тайнито... нямат никакъв съпорт #Cussing out и за страшно некоректни и нагли. Точно преди година имах разправии с тях за един таблет, който дойде със сцепен тъч...а беше за подарък за рождения ден на детето. То бяха обещания то беше чудо, че ще ми изпратят нов тъч за да си го сменя и да не пускам диспут, но точно на 46тия ден ми писаха да си гледам работата и да си поръчам нов таблет Shocked. От тогава нищо не поръчвам от тях..Даже и сайта им не отварям.

# 549
Аз направих една поръчка от dx.com и вече 3 седмици си стои в Китай имам опасения, че няма да дойде изобщо, а сумата си е сериозна. Платена е чрез виза и не знам дали има шанс да ми върнат парите. Поради тази причина Ви разпитвам не желая отново да се получи така.  Sad

# 550
Аз направих една поръчка от dx.com и вече 3 седмици си стои в Китай имам опасения, че няма да дойде изобщо, а сумата си е сериозна. Платена е чрез виза и не знам дали има шанс да ми върнат парите. Поради тази причина Ви разпитвам не желая отново да се получи така.  Sad

Какъв е обявеният срок за доставка от продавача?

# 551
Аз направих една поръчка от dx.com и вече 3 седмици си стои в Китай имам опасения, че няма да дойде изобщо, а сумата си е сериозна. Платена е чрез виза и не знам дали има шанс да ми върнат парите. Поради тази причина Ви разпитвам не желая отново да се получи така.  Sad

Срока е 30дни но пратката по статус не е напуснала Китай. Най-големия проблем е че платих директно с карта не през ПейПал и едва ли има начин да си върна парите обратно. Sad

# 552
  • София

Има теми и за БИК и за Али, никид ги е дала. Byuincoins са страхотни, изключително коректни, бързо отговарят на запитвания, оплаквания,.. докато в Али не се знае на какъв продавач ще попаднеш. За таблет, бих избрала byuincoins.  Peace Разгледай и темите!

# 553

Срока е 30дни но пратката по статус не е напуснала Китай. Най-големия проблем е че платих директно с карта не през ПейПал и едва ли има начин да си върна парите обратно. Sad

подай жалба във банката от където ти е картата,можеш и по тел.  Peace

# 554
Здравейте, направо си казвам, че не съм чела много темата  Blush Влизам с въпрос, поръчах си това палто:
http://www.pandawill.com/lady-fashion-gray-waist-band-style-over … -coat-p54707.html

Палтото е хубаво, но колкото и да гледах таблицата с размери, просто явно са си умалени дрехите на китайците и размер М ми е малко.

Някоя от вас има ли опит в смяната на дреха от този сайт?

Общи условия

Активация на акаунт