Отговори
# 105
Луничка, едно голямо благодаря от мен!  Hug
Сами, и на мен тези дни ми се въртят едни мисли в главата за отбиване, въпреки че нямам намерение да се случва скоро това ... По-скоро си мисля, че ще ми е много трудно (като стане време), понеже съм направо като пристрастена. Embarassed Ама защо сега ги мисля тези неща - никой не може да ми отговори ... Наистина и аз знам, че не се отбива през лятото.  Peace Да бе, що пък го реши това ...  newsm78

Боже, докато го пиша това, диването ми заспало на земята - за първи път се случва това чудо!

# 106
Самимами, как така ще го отбиваш. Не го мисли, аз нито от ЛЛЛ нито от НАПК някога съм чела или чувала, че се отбива пролет и есен. Само от мама  Grinning Кърми си го, особено ако ти е приятно. Аз след трудното начало ще го кърмя сигурно до 1 клас  Joy живот и здраве да чукам на дърво  Joy
Споко, за ника  Hug аз не го приемам никак, по-важно ми е, че някой ми пише Simple Smile
Васе, я да си ги избиваш и ти тия мисли от главата.

# 107
Абе това според мен са глупости за отбиването лятото  Twisted Evil Но според мен трябва детето да се кърми до годинка поне  Peace после вече всеки си решава, аз не съм привърженичка на дългото кърмене, ама то ако беше лесно отбиванетоооо..то ай да не е лятото, после айде не иска да заспива по друг начин, не иска да пие мляко от шише, ай това, ай онова и то децата станаха на три  Joy
Абе гледам сега Планета - от 14:00 часа щяло да почва някакво "избери си песен"  Joy Joy голяма излагация ще е, ако това е предаването  Mr. Green ама аз ще излизам на разходка, така че после да разкажете хванал ли ме е обектива  Mr. Green
Иглуб, за сефте ли се къпеш  Blush Blush смисъл след ръката де  Blush

# 108
Сами,това за отбиването е бабешка измишльотина Peace
Каката я отбих точно в разгара на лятото,просто нямах избор-изкарах пневмония със доста силни антибиотици и исках,не исках спрях кърменето.Нищо му нямаше на детето,даже после не съм й давала АМ,продължих на краве мляко.
Аз мисля поне до 1г. да кърмя,за по нататък планове не правя,но до 1г.задължително Peace

# 109
Но залитането в крайности, както е при теб, също не е добре  Hug
Не мисля, че залитам в крайности  Crazy Има алтернатива и я предлагам  Peace. Това е
А за правенето на пари не го разбирай в буквалния смисъл продавам значи печеля Wink
Аз мисля да почна да отбивам юли месец, ако преди това не ми е изял зърната Laughing

# 110
  • Добрич
Така, народа спи, а пък аз съм си пуснала Планета и чакам.  Laughing Намалила съм до дупка, че да не ме чуе някой съсед през отворената тераса какво слушам.  hahaha

Това хубавото време направо ме кара да летя от кеф.  Party До преди малко бяхме навън с децата и след малко като се наспи батито излизаме пак, нищо че няма нищо за ядене вкъщи. Май ще се поръчва храна за вечеря.  Laughing Ооффф то пък май се кани да вали, та чак и гърми.   Thinking

За отбиването и според мен е глупост това кога се отбива и кога не. Ако има непредвидени обстоятелства като при Калисто, щеш нещеш отбиваш. И на мен ми се иска да е преди годинката, но пък толкова много ми харесва и ми е лесно да го кърмя, че направо ми е жал.  Embarassed

Иглуб, честита баня!  Laughing

Муки, радвам се, че се нареждат нещата при вас. Определено липсваш във форума  Hug

# 111
Да допълня, въпрос на виждане е. В крайна сметка няма смисъл да го нищим тук, всеки си преценява. На мен например не ми пречи, че в готовите пюрета има ориз

# 112
  • София
Привет на всички  Hug
Днес реших да оправя малко вкъщи,да изчистя и измия и затова татито беше днес с малката навън а сега си спинка в леглото.Нещо не ми се излиза днес  Blush
Аз изпуснах за Планета,то днес е едната част,а другата утре  Tired Дано някой го запише  Mr. Green
Емма си е добре вече,излизаме си по цял ден,хапва си,смейка се пак като преди.Сега остана само да преодолеем трудното заспиване  Tired Всеки път като сме на разходка навън и й се доспи се налага да заспи седнала,за да не изпада в истерии  newsm78 Вкъщи нямаме проблем,но навън е кошмарно.Ето така заспива  hahaha Joy
Скрит текст:
Искам да ви питам Емма сега като яде само 4 пъти,много рядко 5,аз сега й давам сутрин мляко,на обяд месо,следобедна закуска плодово пюре с каша или нещо такова и накрая пак мляко.Това дали е добре  newsm78 Докога трябва да ядат все още 2 млека на ден?

# 113
Tayra,  и на мен Санди ми заспива така навън, даже и като заспи, ако искам да го пусна назад и пак изпада в истеря, той по принцип като трябва да заспива и истерясва. За хапването и близнаците хапват по 4 пъти, понякога по 5, но при нас кашата задължително е млечна и месо давам през ден, а когато давам зеленчуково пюре на обяд им предлагам и мляко след това, колкото изпият - толкова. Simple Smile Това за млякото сутрин и вечер, мисля поне до 1.5 години да им давам, след това може само вечерното да оставя, не съм го мислила все още.

Какаво стана с Планетата, който е гледал? Има ли поздрав?

Сами, утрепа ме направо с тоя сън, задавих се с ориза дето го хапвах.  Joy Joy Joy

Никой нищо не каза за сухарите, марка, модел, ала-бала???  Crazy

# 114
  • By the sea
Ахх, тая Планета Joy Прибрахме се от разходка към 15.10 ч. и тъкмо вървеше "Ти си звездата" с Наско исигурно това е предаването, понеже беше по улиците на Пловдив Laughing До края обаче го нямаше Бютиния поздрав, след всяка песен дебнех с телефона да запиша Joy Сигурно утре ще го пуснат, дано да не е бил в тия първи 10 мин., ако някой друг също е гледал, да каже Mr. Green
Не съм прочела предните няколко стр., само това исках да ви кажа Joy
Днеска ми е много смешен ден Crazy Отиваме да си довършим разходката, гарнирана с едно кафенцеее yesyes

# 115
Върнахме се от разходката ние и пак излизам....гледам едната мама е навън а чавето й квичи  Whistling
А бе ...вие притеснявате ли се когато бебчетата са криви и се разплачат навън? На мен досега не ми е ставало неудобно от такива моменти....а това девойче яко се спича от другите и си мисли че се излага като й е крив малкия и само му шътка и се чуди къде да го скрие за да не "притеснявал" другите бебета.
Иначе си ги познавам отпреди мамите..... То у наше село има много млади хора и майки с деца,но тепърва да тръгна да създавам нови контакти ...нещо не ме бива в тая част,убедих се  Whistling Тия двете си ми стигат.

Марли....и аз така зарязах пилешката супичка  Whistling Нямам мъж днес,а Кики ще яде у баба си и вечерята не ми е спешна .Предпочитам да паля джапанките и да излизам навън .Как иначе ще видя кравите и овцете  Joy

# 116
  • Обетованата земя
Привет и от нас Simple Smile Днес цял ден сме по разходки извън града и накрая завършихме с един пикник на невероятно местенце, до реката, но ни заваля градушка ... поне беше след като хапнахме  Mr. Green
 За попарата щях да пиша, че никога не съм слагала захар на Иво, нарочно. И до сега така я яде. В макароните и кус-куса също. Иначе в редките случаи, в които аз ям винаги ръся обилно със захар, защото така съм свикнала и така обичам такива закуски.  Blush И още знам, че е по-полезно попарата да се прави със сухари, а не с хляб, ама нз защо. И я правя винаги със сухари. Името им забравих, ама ги има във всеки бебешки магазин.
Муки, привет, радвам се че се появи! Личи си че ти харесва на новото място, браво!  Hug
Защо го мислите това отбиване момичета? Това за лятото е мит и според мен. Кърменето е естествен процес, според мен и отбиването трябва да бъде такъв. Детето само ще си покаже.  Hug Аз нямам нищо против дългото кърмене (е освен, че ми се пие нещо по-хард, ама хайде ще се прежаля...)
За ориза в пюретата, ами аз понякога също добавям оризова каша в зеленчуокото пюре, става като манджо-супичка  Laughing
Утре правим с ММ 3 години от вричането ни във вярност  Mr. Green Намислили сме разходки извън СЗ, само да е хубаво времето.  Grinning
Сами, страшен сън.  hahaha
Иглуб, честита баня  Laughing Измъчи се.
За яденето на малката, Матеа суче стабилно 6 пъти на денонощие, плюс две твърди хапвания, обедно месно-зеленчуково и следобедно плодово-кашово  Mr. Green Сега вкарвам глутена с овес и постепенно като вкарам и маслото и сиренето по-нататък ще включа и закуска вече. Количеството твърдо, което изяжда е 150-180 гр.

# 117
На мен например не ми пречи, че в готовите пюрета има ориз

И на мен. Но не и когато преобладава и си давам парите за ориз всъщност, а не за месо или зеленчуци.  Rolling Eyes Предпочитам да добавя толкова ориз, колкото се налага и когато искам, а не да присъства постоянно.  Simple Smile Иначе те разбирам за всичко, наистина  Hug

Диди, млади сте се взели и бързо сте създали наследници  hahaha Ние август с ММ правим 10 години от сватбата  ooooh! Ужас, одъртяхме  Tired

# 118
Диди, млади сте се взели и бързо сте създали наследници  hahaha Ние август с ММ правим 10 години от сватбата  ooooh! Ужас, одъртяхме  Tired
Хихи, ние 15 години направихме март. Млади се взехме, ама се помотахме с наследник  Joy

Да, за пръв път се къпах  Crazy досега миех каквото мога, другото с мокра кърпа  Crazy Crazy абе ужас....

# 119
хем ми се пише хем няма какво да ви пиша
Simple Smile

вече сме си у дома, много е хубаво, малчо си лази на воля където му е кеф и аз се наспах когато не ми е в леглото Simple Smile

ходихме и на романтична вечеря само двамата, не ни се беше случвало много отдавна, а е тооолкова хубаво Simple Smile около нас са отворили нови заведения основно за младежи, почувствах се ....зряла Simple Smile но пък и човек когато има дете, цени тишината на един малко по-спокоен ресторант Simple Smile и се разхождахме под цъфнали дръвчета, въобще романтика колкото щеш Simple Smile

малчо е добре, научи се да се качва върху холната ни масичка - основата й е около 20 см висока и да слиза от нея съвсем сам Simple Smile е понякога пада, но аз го хващам - малко сме като в онази песен I will catch you if you fall или нещо от сорта Simple Smile

междудругото благодаря на всички които споделихте мнението си за зимното чувалче, от голяма полза ми е, от февруари до сега, а и предполагам че ще го ползвам поне още около две три седмици Simple Smile а и самото чувалче е тоооолкова готино - дънково с жълт поларен хастар, и аз бих се гушнала в него, ама никой не ги прави моя размер Simple Smile)))))

Елсън вече не приемам оплаквания за Кристинка че била киселинка Simple Smile)) във фейсбука е толкова усмихнато дете Simple Smile)) или ти си правила подбор на кадрите? Simple Smile)

аз пък искам Крис да яде домашни пюрета, той има друго мнение по въпроса и не ще.... а сега и броколите ги ядем с тиквено пюре.... Simple Smile

очертава се скоро да си изциклим паркета и ние, дай боже че по едно време пришки на езика щях да хвана да обяснявам че е време да го изциклим, ама май май щего нправим и след това само за пребоядисване ще си мрънкам Simple Smile

Започна сега да чете списание кенгуру и отивам да спасявам квото е останало Simple Smile весели разходки, аз май ще ходя основно към парка на военна академия, че е по-спокойно там и той спи по-дълго и спокойно Simple Smile и вече обмислям вариант кашата да му я давам в парка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт