времето при нас е дъждовно
При нас е в Габрово, така че като идвате на разходка може да си направим срещичка, през почивните дни обикновено ходим до Етъра, Соколския, Дряновския манастир и околността, така че ще се радвам да се запознаем 
За захранването - доволна съм, че имам възможност да чета информация и да избирам как да го направя, в тази връзка Месечинка питай си във форума, за да може всички да четем. Аз не питам много, защото не пиша редовно и ми е неудобно да се натрапвам с въпроси, но пък чета. Пиша в темата за захранването, но пък там само Блонди ми отговаря, мерси

И на Диди24, постовете са ми интересни и полезни, смятам, че е много всеотдайна и информирана.
Разбира се всички майки са най-добрите и всеотдайни

Да кажа и за нас, Борис от 1 седмица през нощта се буди на всеки час с плач и докато не го взема не се успокоява, пие и вода, и суче, купон
И сега на вълна "Искам само мама" и всички баби са много разтревожени, че не иска да стои при тях, надявам се да отмине и да е период.За зъбите - аз давам Х(к)амомила и помагат

Редактирах се, видях грешка,

Борислав тази сутрин се задави и закашля яко и аз веднага запонах да анализирам какво, защо, как
Писала си, че си садила кичест мак на село, аз чета "днес сЕ насадих на село Кичест мак" и си викам боже, къде е това село и защо се е насадила там
Щеше да ме издуха от терасата, май и ние няма да излизаме.
все пак съм кандидатка за най-познаваща другите мами лично

Еми писна ми вече.Днес ще яде нова каша,а след нея пак броколи,този път само за 3 дни 
ако има желаещи евтино ги давам