Дванадесети клас - Абитуриенти

• 86 451
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Къде са майките на седмокласниците, днес съм на два стана-7-ми и 12-ти, а в темата за седми е тъй спокойно.

И аз съм така  Laughing ама покрай баткото 12 клас ,малката с матурата на 7-ми клас ми е в периферията нещо.И двамата си дойдоха с ужасни физономии ,все едно валяк ги е газил ,направо като пребити.............Донякъде ме е яд на стреса но който ги подлагат ,от друга страна тепърва ще ги газят изпити така ,че да свикват Hug

# 601
  • София
Докато чакате. Това е нещо смешничко:
Горе-долу добър анализ на една гениална “Горе-долу” творба
http://za-men.eu/archives/8417

# 602
# 603
  • София
Заби сайтът, не се отваря.

# 604
  • Русе
Имам ги като pdf файл,  но не знам как да ги кача тук

# 605
  • София
В dox.bg може.  Simple Smile

# 606
  • Русе
Качих го в групата във фейсбук:
https://www.facebook.com/groups/355687621236153/

# 607
  • София
Мерси Simple Smile

Колди, още от 7 клас помня, че дъщеря ти е много добра по БЕЛ. Интересно ми е, ако е отговорила правилно според критериите на МОН на 23 въпрос, защо текстът да е от научната сфера.  Не следва ли да има повече специфична терминология в научен текст?

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 17:00 от пенсионирана русалка

# 608
  • Русе
Направо и предавам клавиатурата:
Аз също много се колебах между медийна и научна сфера, но писах научна основно, защото втория текст определено си беше медиен (интервю) и не ми се вярваше и двата текста да са от една сфера. Освен това текстът нямаше чак толкова явни признаци на статия, пишеше по-скоро за етимологията на думата и т.н. Не беше толкова добре зададен този въпрос според мен.

# 609
Пуснах молба за присъединяване към фейсгрупата. Hug

# 610
  • София
Благодаря много Simple Smile  

# 611
# 612
  • София
И аз да се разпиша в темата Simple Smile
Сандалка, правилно си спомняш, че гоним високи резултати на матурите. Университетът все пак се смили и не иска 2 пълни шестици, но си остана изискването за диплома 5.80. Това налага да изкара на матурите средна оценка над 5.85.
А госпожицата тази година беше правила сериозен литературно-психологически анализ   Wink на "Води ме в някоя квартална кръчма" на Ивана. Госпожата й беше писала в рецензията, че много се е забавлявала.
Колди, благодаря за качените документи!
Абитуриентката  ми  също сподели за свой познат, който за 50 лв си е купил отговорите на матурата по български и са съвпадали на 100% с отговорите на МОН.
А относно отговорите - преди малко си ги провери и се надява да има между 5.86 и 5.92.

# 613
  • София
Е, Зури, честито! Съвсем реална успеваемост на матури, ще се справи  Peace
Моичкият е пак с потънали гемии... Намерил си грешки за 6 точки в теста. От темата е доста доволен, вкъщи си свери някои факти, за които не беше сигурен, писал е 3,5 страници, но... Аз си давам сметка, че в такова количество текст няма как да не се открият все някакви грешки - я неточност, или запетайка, или израз... и ще му вземат и от там точка/и/. Но нищо. Аз смятам, че най-важното е, че е поработил през тази година, постара се човекът наистина, защото в началото на годината не можеше да напише повече от половин страница "локум". Важен е пътят, нали Simple Smile И не винаги целта Simple Smile

# 614
Най-накрая и аз да се разпиша.....

У наше село няма доволни от темата.......Това романтика, това лИбоФ - тц.......Масово е било недоволството от Яворов + това скоро се е падал и е бил в графа НЕ! Но каквото такова.....

За оправяне на настроението четох в една страница за матурите по БЕЛ за 2015 - няма такива простотии.....

В петък сме на матура по английски......Днес купихме и последният детайл, който липсваше от костюма - вратовръзката.......И май вече моят е на вълна бал......

И.......хванали са една съученичка на Вили да преписва.......Септември ще бъде май........

Малеееееееее....с такова умиление четох за 7 клас.....Още си спомням и никога няма да забравя часовниците, които отчитаха излизането на резултатите, а аз правих тогава козуначени кифлички.......Спомен мил, спомен мой...... Hug

Общи условия

Активация на акаунт