Дванадесети клас - Абитуриенти

• 86 028
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Браво Зури, не сме се съмнявали! Сандалка, ти да нямаш притеснения, справило ти се е отлично момчето.

Аз не съм се замисляла какво става когато не се явиш, или както Мамето казва, ако хванат преписвач, ми то септември ... и ти отива цяла година. Лоша работа.

Я като се върнахме към темата за тоалетите, дайте един съвет. Обувки комбинация от тъмносиньо и тъмнокафяво, панталон светлобежов. Какви трябва да са чорапите - светли като панталона или тъмни като обувките? Някой знае ли какъв е етикетът?

Май само чорапите ни останаха за тоалета Simple Smile

# 616
  • София
Саш, нали знаеш пилците се броят на есен.  Wink Та и при нас ще се види до колко й е вярна прогнозата на 9-ти.
Не знам как е по етикет, но аз бих заложила на чорапи като панталона. Естетически не ми се вързва светъл панталон с тъмен чорап. А и кой от 2-та цвята на обевката ще избереш? Така е по-лесно с цвета на панталона . Wink

Мама Цоцоланка, стискам палци! Много те прегръщам и подкрепа за теб и семейството! Хубав бал!  bouquet

Сандалка, не може да е сигурен. На моменти забравят какво са оградили. А и може за някои от отговорите да приемат 2 варианта.

Успех и утре на децата! И на 9-ти да отваряме шампанско - всички да са с много високи резултати!

# 617
Браво за на справилите се на теста деца, много се радвам за тях! Hug

При нас надали ще има толкова високи резултати.  Младежът е потънал в биологията и химията и няма нужда от тази оценка, както щеше, ако залагаше както смяташе до преди година, за чужбинско. Peace

Мама Цоцоланке, радвам се че си сред нас и ти стискам палци от сърце! Hug Успех на матурите на Вили и прекрасен празник на цялото семейство. Hug Ако имаш нужда от нещо специално, пиши! Hug

# 618
  • София
Я малко разнообразие да внеса в темата с нещо сантиментално:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=220417.0

# 619
Я малко разнообразие да внеса в темата с нещо сантиментално:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=220417.0

Мерси!  bouquet
Прочетох си постовете,... Ама какви проблеми съм имала...цирк. Mr. Green

# 620
  • София
Успех на порасналите ни деца и днес!

# 621
Не е ли много рано за теглене на изпита????
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4779013

Успех, младежи!

# 622
Успех на всички!!!

Heart Eyes

# 623
  • София
Успех на младежите и девойките!

# 624
Успех на децата ни на днешната матура!  Heart Eyes

Ние се явяваме на немски в 1AEГ, а гледам че в 91НЕГ  са желаещите за английски. Mr. Green

# 625
  • София и там където не се пуши
Не е ли много рано за теглене на изпита????
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4779013

Успех, младежи!
Не, първо се тегли, после се качвало, после в незнамси колко часа се дава парола, после се разпечатват и т.н.

# 626
Успешна матура на порасналите ви деца, мами!  А на тези с езиците желая ясен  и разбираем диктор , всичко друго те го могат.

# 627
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Успешна и касметлийска да е, дами, и тази матура  Hug

Да попитам: едно познато девойче е писала инпертративно съчинение ..., но на самата бланка не е оказала под заглавието, че е писала това ... писала е заглавието и след това е започнала направо да пише текст ... Ще се вземат ли и колко точки?

# 628
  • София
Е, как сте днес, все още ли сме в бяло?  Laughing
Успех и късмет! Нека главите им бъдат ясни, мислите точни!  Hug

Почти безобидн@, аз мисля, че въобще не биха отнели точки за точно такова нещо.

# 629
  • София
Днес сме в черно... МОН пак се осраха. Излизат деца от матурата по немски. Въпросите до 45-ти били  наред, но от там нататък номерацията им била сгрешена. Надигнали глас, квесторите питали ли са как да процедират децата, не са ли..В бланката дано номерата са били наред. Моята не е излязла още и нищо конкретно  не знам, но такова нещо води до пълна деконцентрация и притеснение.  Да нанасяш отговор на 31 въпрос на позиция 46... Един тест правилен не могат да изготвят...Ако някой знае нещо, нека сподели, опънаха ми сериозно нервите...

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 12:25 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт