Малко до ЮНИ остана когато ще стана аз мама!

• 28 236
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от мен момичета, незнам дали и аз нямах вчера контракции, но ме болеше корема точно като преди цикъл.... легна малко и помина, после имах няколко леки втвърдявания, но това беше, бяха безболезнени...  аз гледам да не се шашкам много защото знам, че то сега тепърва и подготвителни конракции ще има

for girls who ride чудесни новини мила, радвам се за малкия голям мъж, а за кърмата - аз ти писах на ЛС за чая от смин дух, пробва ли го? На лекциите за кърменето н иго препоръчаха и мисля, че няма да навреди.  Hug

merlynn марш на лекар   smile3513 - може и нищо сериозно да не е, но може и пък да е. Стискам палци да не е разбира се  Hug пиши как си после  Heart Eyes

krisitooo_1991 и Nagaina ще ви сложа на първа страничка като вестителки - след това мамите ще си изберат някоя от вас  /или и двете/ и ще ви пишат на ЛС, че искат да сте им вестителка, ще им дадете номера си и когато мамата роди ще ви пусне смс с новината. Това е в общи линии  Hug

Това е от мен, днес ММ е отпуск та ще видя дали ще изяви желание да разходим тумбака заедно. Цункам ви и да се пазите и вие и пупите  Heart Eyes

# 121
Vilito86, аз бях с твоя проблем /то мен какво ли ме подмина  ooooh! /, ще е добре да се направи антибиограма, да се види какви са тия бактерии и с какво се морят. В повечето случай са Е-коли.
Аз си слагах едни апликатори - Гинофит, тези с млечна киселина, за подобряване на вагиналната флора и увеличаване на "добрите" бактерии  Peace
Не е страшно и е често срещано явление при бременни, някои доктори дори са против всякакви глобули и лечения по време на бременност, което е твърде крайно и аз не споделям това.

# 122
Vilito86 дано бързо преборите проблема.
az ti nie аз мисля че няма какво да навредиш на бебо сега.А сложиха ли те настриктна диета или само спря сладкото.
merlynn ще чакам да споделиш след прегледа.Дано не е нещо притеснително.
Момичета ако някой пуска поръчка от ASDA да ме изма предвид ако не е проблем да се включа,че не ми приема картата.Пък аз ще пратя паричките по банков път на който поръчва.Ще съм благодарна за помощта и включването.

# 123
krisitooo_1991 и Nagaina ще ви сложа на първа страничка като вестителки - след това мамите ще си изберат някоя от вас  /или и двете/ и ще ви пишат на ЛС, че искат да сте им вестителка, ще им дадете номера си и когато мамата роди ще ви пусне смс с новината. Това е в общи линии  Hug
I'm in!  newsm10

# 124
  • Sofia
За хъркането, може би и аз похърквам лекичко (особено с моя целогодишно полузапушен нос), но няма кой да ме чуе, защото ММ хърка здраво  Joy , а по някакви необясними причини аз заспя ли веднъж изобщо не го чувам  Peace Дано и бебока да е свикнал и да не го чува като се роди  Simple Smile

Аз като изследвах кръвната захар за диабет си пуснах и инсулин, че с него си имам проблеми (инсулинова резистентност) и до 5 г.с. си пиех Сиофор 3х1/2, тогава казаха да го спра. Не бременна и на тази доза сиофор инсулина си ми беше в граници, но сега при горна граница 25 беше 135  #Crazy И не ми е много ясно доколко е нормален този резултат и дали не вреди на бебока... докторката нищо не каза, а незнам кога ще се докопам до ендокринолог... Но като не дават да пия сиофора, то какво да правя, освен да се моля панкреаса ми да издържи още малко  Whistling

При мен ежегодно си лекуваме кандидата, появява се и Стофилокок ауреус (за който и УНГ и гинеколог са ми казвали, че е нормална част от флората и фауната и няма нужда да се лекува), декември пък някакъв Стрептокок Б се беше появил, но след последното лечение от януари нямам оплаквания (не сме правили изследания, но нямам сърбежи, дискомфорт и т.н.). Доколкото знам 9 месец задължително се пускат пак, въпреки че аз вече незнам дали да се вярва на резултатите - ту едно, ту друго....

# 125
  • София
Добавих вестителките ни на първа страничка, ако има още мами, които искат да са наши вестителки, да не се срамуват и да си кажат   Mr. Green

# 126
DramaQueen "За педиатрите във Варна - днес таксиметровия шофьор, който ме возеше ми каза, че и двете си деца води при Чумпилева - преглеждала във градска болница. Мисля да я проверя сега из нета, защото човека каза че е мн доволен, рядко изписвала антибиотици и била мн отзивчива. "

Здравейте,аз съм от Варна и въпроса за педиатър доста ме вълнува. Относно д-р Чумпилева,за нея чух отзиви,че събирала по доста деца наведнъж и така ги преглеждала на куп,което не ми допадна особено,сега ми препоръчаха д-р Зидарова пак от Градска,която лекувала и с хомеопатия-искам да попитам дали знаете или поне дали сте чували нещо за нея???

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 14:17 от Анонимен

# 127
Добавих вестителките ни на първа страничка, ако има още мами, които искат да са наши вестителки, да не се срамуват и да си кажат   Mr. Green
Алексче, аз също съм с термин в края на месеца, така че и аз ще се радвам да оповестявам добрите новини Simple Smile

# 128
Vilito86   стискам палци,бързо да се отървеш от проблема.

for girls who ride много се радвам,че Явор наддава бързо.Всичко ще приключи страхотно ,важното е да сте търпеливи.

val 86 и аз съм така.Не се притеснявай.Така като чета не сме единствени.  Whistling Laughing На мен ММ спря да ми казва ,защото сам вижда,че нещата не са розови.Само при обръщането ми от ляво на дясно изпъшквам 3 пъти.Всеки път се буди и ме пита как съм.Като стана до WC ме побута от леглото,за да мога да се изправя.В първите месеци му беше смешно,че похърквам,но сега нещата са други. Пък и от 2 дена бебка така ми притиска диафрагмата ,че едва дишам.Когато се наведа над клавиатурата за повече и една поемам въздух и болиииии. ooooh! Имам клиентка ,която се оказа педиатър и като ме видя в офиса с корема ,ми каза задължително много разходки и гимнастика .Обещах ,че изляза ли в майчинство ще ги изпълня. Simple Smile

# 129
 Здравейте мами! Hug
направо се смея с глас с това хъркане Joy И аз си хъркам добре напоследък ,че и се будя сама от звука Joy Уж мацки ,а пък сме като дъскорезници ,направо уникална екстра към бременността!!!
 for girls who ride толкова се радвам ,че нещата се развиват както трябва  Hug
 Момичета спомням си че в началото когато ни тормозеше гадене и повръщане някоя мама беше писала за сиропче против гадене ,но не мога да го намеря....прерових старите теми ,но не го намирам,а имам приятелка ,която забременя и сега я започват тези мъки и искам да й помогна.Моля ви ако някои се сеща за кое говоря да ми го напише.
 Слънчево настроение от мен и усмихнат ден!

# 130
Здравейте коремчовци!
Браво на малкия ни талисман, който така добре се справя Hug
Това с хъркането наистина си е "екстра" на бременните и отшумява с раждането Grinning
Искам да  ви питам става ли ви лошо, в смисъл като в пътвия триместър но в по-лека форма.С първата бременност се чувствах много добре след първите месеци, а сега започна пак да ми се гади.Все си мисля, че може да е от желязото, което пия и което доки ми увеличи(Малтофер 2 по едно  + фолева киселина) заради доста ниския хемоглобин.В понеделник съм на консултация и ще питам.Иначе и аз си имам контракциики но не са болезнени и нищо не пия за тях.Предния път ми започнаха още от петия месец, а родих след термин.
Петроханка, аз бях със завишени левкоцити при последните изследвания- 16 единици и ми изписаха АБ.Дано не се наложи при теб.
Алекс, идеята за вестителките е супер Peace
Приятни почивни дни и се пазете!

# 131
Maми, на мен днес ми е последният ден в работата. Другата седмица си я пуснах отпуска, а от по-следващата ми започва 45-дневният болничен. Много се чудех да черпя ли нещо колегите днес, но половинчо казва, че ще черпим като се роди бебето ... сега нямало за какво. Иначе сутринта сестра ми дойде в работата да ми покаже как да си бия фраксипарина в коремчето - е, успях да се набода сама като за 1-ви път, с мнооого бавно вкарване на иглата, сестра ми се смееше как си го причинявам:)

# 132
  • Sofia
Ivvangeline - наистина за инжекциите колкото бързо я вкараш, толкова по-малко боли  Simple Smile Аз съм още от 7 г.с. на Фраксипарин всеки ден и сега като все повече се издува корема става все по трудно да си намеря място между бучиците от предишните инжекции, ноооо остава още малко  Peace

# 133
Krisskata, така е - пък и толкова трудно се намира кожна гънка на тоя напупен тумбак - сестра ми ми казва, на 4 пръста от пъпа вляво или вдясно. При мен е през ден, уж действието му е 12-24 часа, но ще видим какво ще каже доки в сряда.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт