Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 154
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
За плуването, слънцето, минералната вода ....
Не съм спирала да плувам и лятото да се разлагам на плажа под чадър. Имам ошипяване на гръбнака и единствено минералната вода ми помага срещу болките. Зимъска ходя на открития минерален басейн в кк Дружба /Варна/ и дори почернявам и ми се отбелязва банския. Наскоро четох, че водата, която извира до параклиса и отива в басейна е излекувала много хора, дори и ракови такива.

# 136
Лазаровден е!   bouquet Честит празник, момичетаHug! По традиция, днес се откъсват зелени върбови клонки, които ще красят вратата и утре- на Цветница!
Антомче, банските са страхотни, денят ми започна с много усмивки и прекрасно настроение , мерси Hug!
Ванче, а пеперудата ти е уникална, целувки Hug

# 137
  • Пловдив
Слънчогледи, благодаря!
Моите цветове жълто-черно.....обичам тази комбинация=любим отбор.

# 138
  • у нас - на брега на морето
antom, с тази снимка ми възвърна маааалко самочувствието, само трябва да ми кажеш, на кой плаж ще е "колежката" да ходя там, та покрай нея да се чувствам по-елегантна!  smile3532
vanichka75, много си красива! Само Ботев Пловдив!!! newsm10
Наде, нали ни е забранена минералната вода?! newsm78 По колко време се киснеш? Аз ходих веднъж и ми прилоша от топлата вода Sad. За кой параклис говориш? На Дружба ли е?

# 139
Честит Лазарев ден!
момичета,някой  лекувал ли се с лапатиниб с Кселода?как се понася това "чудо" и дали помага?

# 140
  • София
Май само на мен лекарите нищо не са ми забранили  Thinking Живея си както преди диагнозата, просто не мога да спра да ям това или онова. А и не мисля, че ако веднъж в годината за два дни се топна в минерален басейн ще ми се отрази особено. Само за морето не бях много сигурна, но ме успокоихте, че мога да ида, стига да намеря финанси  Laughing

# 141
Аз това лято открих една много хубава вода в Лидл и вече само от нея пия. Дестилирана ли как я водят, не знам.

Честит празик и от мен! Тези пранзици-Лазаровден, Цветница и Великден са ми най-любимите! Пък и утре ще черпя, че съм с цветно именце Wink

# 142
  • у нас - на брега на морето
Каролче, честит имен ден! Да ти е здраво името и цветен животът!  bouquet
Честит празник на всички с имена на цветя! baloni smile3525

# 143
 Tada Благодаря!!!

Честит имен ден на всички и от мен!!

# 144
  • София
Каролче, честит имен ден! И аз съм именничка днес   ura. Честит празник и на всички други дами с красивите имена на цветя!

# 145
честита Цветница!всички наши форумски " цветенца" да носят красивите си имена със здраве и много радост! Peace Praynig Hug  bouquet

# 146
Мили ,Дами с имена на цветя честит празник!Желая Ви цялото здраве на земята,дълголетие с лщбимите ви хора и много щастие в прекрасните ви души!  bouquet

# 147
  • София
Честит празник на всички Цветенца и Дръвченца!  Hug От здраве и от хубави емоции да не се отървете!

# 148
Здравейте! Първо честит празник на всички слънчеви момичета с имена на цветя. А тази година на този ден се падна и рожденния ми ден-черпя ви виртуално
http://www.varbak.com/bulgariaphotos/Голям-шоколад-торта-nb3427.jpg

А това го копирам от една друга тема-писала го е наша посестрима
Цитат
.Сега от 14.01 като онкоболна,и решение на ТЕЛК не трябва да плащам здравни осигуровки-държавата ми ги плаща.Обаче отново при справка до днес ми излизаше,че дължа суми за януари и февруари,а от днес и за март.И на практика стават 4 месеца и от 1-ви май съм с прекратени права,а на 7 май трябва да влизам за поредно вливане и там винаги правят справка.
Наистина ли не трябва да плащаме здравни осигуровки? Щото ако е така се оказвам в доста глупаво положение newsm78

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 19:07 от Луди Пеперуди

# 149
  • Пловдив
Честит празник на всички цветенца!
Много здраве и късмет им желая!

Аз не плащам осигуровки това е задължение на държавата.

Общи условия

Активация на акаунт