Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 180
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • София
KokoJ , написах сумата по данъчната информация от 1 стр. на темата и според :

Данъчно облекчение за лица с намалена работоспособност
Чл. 18. (Изм. - ДВ, бр. 113 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) (1) Сумата от годишните данъчни основи по чл. 17 за лица с 50 и с над 50 на сто намалена работоспособност, определена с влязло в сила решение на компетентен орган, се намалява със 7920 лв., включително за годината на настъпване на неработоспособността и за годината на изтичане срока на валидност на решението.
(2) Месечната данъчна основа по чл. 42, ал. 2 за доходи от трудови правоотношения на лица с 50 и с над 50 на сто намалена работоспособност се намалява с 660 лв., включително за месеца на настъпване на неработоспособността и за месеца на изтичане срока на валидност на решението

Моята данъчна основа е далеееч под 660 лв,  Mr. Green та не съм се замисляла с днешна дата как е  Rolling Eyes

Момичета, честити да са Великденските празници и всички дни след тях  Hug

# 181
  • София
Аз пък не ползвам никакви облекчения (освен пенсийката и картата за гр. транспорт), защото никъде и на никого не съм обяснявала, че съм с ТЕЛК и с онкологичен проблем. Миналата година като се явих на ТЕЛК обявих, че в момента не работя, защото предния път бяха изпратили документите ми във фирмата, в която работех и шефовете ме гледаха с тих ужас, като че ли всеки момент ще се гътна пред очите им...
Дори за данъка на имота не се сещам да представя ТЕЛК-а. Плащам си като дива всичко  hahaha
Ако пусна "молба" в НОИ дали ще ми върнат паричките за ДОД? И по мойта сметка ли ще ги преведат (ако ми ги върнат) или по сметката на фирмата, в която работя?

Весели празници ви желая, момичета! И нека Бог да е с нас!  Praynig

# 182
mamicata,подай молба до НОИ и ще ти възстановят парите по твоя сметка,поне при мен беше така Peace

# 183
  • София
Здравейте момичета,
моят внук е нарисувал картинка, с която се състезава в детска градина "Надежда". Всъщност само ако Ви харесва картинката, можете да гласувате за нея - Той се казва Лъчезар Хараланов.

http://energysave.bg/pictures/image_5751.jpg

Пожелавам Ви хубави празници!  bouquet

# 184
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ!!! : Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 16:10 от allissa22

# 185
Воистина Возкресе! Нека Господ ни изпълва със здраве, щастие и любов в душите!

# 186
  • София
Христос Возкресе! Нека се сбъднат всичките ви добри желания!

# 187
Мили момичета Христос Возкресе! Да сме здрави до като сме живи и да сме живи докато сме здрави! Обичам Ви!

# 188
  • София
Христос Воскресе!
Добрина в сърцето, сила и вяра- Това ви пожелавам днес, в деня който е символ на нашата най-силна надежда, че доброто ще възтържествува по света. Нека бъдем силни и чисти в помислите и делата си!

Мама Меце,благодаря за инфото ,явно пак не съм разбрала нещо  Embarassed може би плащам нещо за разликата за над 660 лв,ще си разгледам  обстойно следващия фиш  :
 XXX_,не ХТ не се прави по райони.Познавам много хора от провинцията ,които се лекуват в София .Проблемът тук е ,че има много хора и се чака доста.Късмет  Praynig

# 189
Благодаря!

# 190
Христос Воскресе!Нека БОГ даде здраве и любов,надежда и вяра и дълъг живот на всяка от ВАС!БОГ да Ви Благослови!Бъдете здрави! Praynig Praynig Praynig

# 191
  • пловдив

Светъл празник, приятелки!
 Бог да закриля всички ни, да ни дарява с любовта и закрилата си.
Да ни дари и със силата да се преборим с изпитанията, които ни изпраща!

# 192
  • пловдив
Здравейте момичета,
моят внук е нарисувал картинка, с която се състезава в детска градина "Надежда". Всъщност само ако Ви харесва картинката, можете да гласувате за нея - Той се казва Лъчезар Хараланов.

http://energysave.bg/pictures/image_5751.jpg

Пожелавам Ви хубави празници!  bouquet

Зара, пуснала си линк с картинката, но не знам къде точно се гласува  newsm78 Ако е във фейса или в някакъв сайт дай линк на самия конкурс за  гласуване . Иначе картинката е страхотна и с ако не трябва да се ходи до София за да се гласува  на място , а може чрез интернет с удоволствие ще го направя  Peace

# 193
  • София
Честито Воскресение Христово, мили момичета  Hug

# 194

Общи условия

Активация на акаунт