Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 120
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Извинете,че се вмъквам ни в клин,ни в ръкав,но и аз боря един синузит трета седмица. Направо е ижас. Изпих един антибиотик...полза нулева: (
Мила, аз много често страдам от синузит. Много добре ми действа Синупред Форте. Хомеопатично е и по-дълго го приемам.

# 556
МецанкеHug, то е важно содата да трепе рачешките клетки, пък стомаха може и да не те заболи, особено, ако се погрижиш за някаква смазка Sick,    я дай, на първо време кафе да пием, че помниш ли откога си ми обещала? Hug Hug

# 557
Искам да ви попитам, момичета, някой има ли отзиви за добавката  Трансфер Фактор, препоръчаха ми я за поддържане на имунитета по време на лъчетерапия.

# 558
  • София
Здравейте момичета.   bouquet

Чудех се дали да се включа с линк към група във фейсбук, но все пак реших да пиша.

Ето я групата: https://www.facebook.com/#!/groups/435431293194077/

Групата се казва " Ракът , да оцелееш извън матрицата". Мои приятел от години я създаде. Пребори се с линфом преди няколко години чакайки второто се дете. Като цяло той винаги е водил здавословен начин на живот и въпреки това при него също се появи рака. След като се съвзе започна да работи с болни хора. Заглавието на групата всъщност е заглавие на книга, която той преведе. В нея има различни практики от народната медицина и други. Публикува в групата глави от книгата, защото не всеки може да си я позволи. Всъщност там се обсъждат и други проблеми.
 :
hug
:

# 559
Момичета, кашлицата ми стана вече много силна, с храчки, чийто цвят не искам да виждам, защото се притеснявам. Вече не зная какво да правя. Към кого да се обърна. Тук ми бяхте препоръчали доц. Калайджиев, обаче той каза, че проблемът ми не  е за него, а за пулмолог и, че той самият не е пулмолог. Каза ми да търся някой от белодробната Света софия. Аз никого не познавам и не зная кой пулмолог от там е добър. Едно момиче ми писа за доц. Дани Петров. Други прочетох за д-р Минчев. НЯкой познава ли ги? Моля ви за мнение. Пуснах и отделна тема, но само един човек ми отговори.

# 560
  • София
Всички пулмолози са добри там.
Вземи си направление за хоспитализация от личния лекар, направи си рентгенова снимка и ЕКГ и отивай в Св. София.
Дано ти обърнат внимание да се поуспокоиш!

# 561
  • Пловдив
Направи рентген или направо скенер за по-сигурно.
Може да е туберкулоза ( в Пловдив болницата е пълна).
Действай и не губи време.
Успех ! И пиши, как се развиват нещата. Hug

# 562
момичета,свикнах и лоши и добри моменти да споделям с вас,не знам как да почерпя виртуално,както правят тук много момичета прекрасно...,но споделям:дъщеря ми днес става на 41,а преди почти 4 години не бяхме се надявали на този ден!Изпийте по чаша кой каквото пие или се помолете за нейното здраве,ще съм ви безкрайно благодарна! Praynig Peace Hug

# 563
  • София
Жива и здрава да е! Бог да е с нея и  да я пази!

# 564
  ura Tada, Честит празник,  Alli и наздраве Wine Glass! Hug Hug Hug, а за вирт. почерпка тук, момичетата ще се погрижат. Целувки за всиииички Peace

# 565
Да ти е жива и здрава, allissa22 и вече да имате само хубави поводи за хвалене  Hug  bouquet   party023 nbirthday newsm67

# 566
  • София
"Най-прекрасните места, където   човек може да бъде, е в нечии мисли, в нечии молитви и в нечие сърце."
Честит рожден ден на дъщеря ти , allissa !

# 567
  • В царството на игрите:)
Алиса, имате най - топлите ми чувства ти и щерка ти!!!
Ти и тя заслужавате да се радвате на още много  рождени дни заедно!!!
Нека Бог да и помага и да вразумява лекарите, които се грижат за нея!!!!
Аз със сигурност ще пийна още нещо,   щото чак сега го прочитам!!!
  bouquet Hug

# 568
  • Пловдив
 allissa22, Честит празник!  Много здраве пожелавам на дъщеря ти!
Много щастливи мигове да имате заедно!

Наздраве за  милата пИпИрудка.  Hug

# 569
  • пловдив
allissa22 да ти е жива и здрава дъщерята, още безброй неочаквани години да им се радва, а вие на нея ! Много поводи за усмивки на детето   bouquet

Не пускайте чашите момичета  Wink След две години борба, след жесток предфинал .... щерката днес успешно защити магистратура в Холандия / в шенген не ни пускат, но пустите му холандци още не са се светнали, че ние като захапем не пускаме  Joy / та.... напълних отново чашите

и НАЗДРАВЕ  за щерката и за всички нас  Heart Eyes

диети и здравословно хранене и пиене от утре  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт