Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 124
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета , както вече ви писах за моя проблем със спирането на химиотерапията заради лоши показатели(химоглобин 94, левкоцити 3, тромбоцити 517) , нещата не ги оставих така. Тръгнах на консултации с химиотерапевти и направих две такива , с доц.Тимчева от Онкологията и с д-р Орешков от Токуда. И двамата са на мнение , че трябва да продължа с химиотерапията, че дори и да ми се промени схемата на лечение , вместо 6 курса с червената химия(от които аз съм направила 3), да се приложи само още една такава, като се премахне от нея едно от лекарствата, което го прави толкова токсично за организма ми и след това се продължи с още 4 вливки , но Таксани. Не знам на кого да повярвам. Трудно ми е да реша, защото се страхувам да не сгреша, все пак става дума за живота ми. От една страна вярвам , че след като лекуващият ме лекар преустановява химиотерапията, явно има резон в това.Но от друга.......мнението и на другите лекари, не се припокрива с мнението на наблюдаващия ме химиотерапевт. Докторът казва , че не прекъсваме лечението , а продължаваме със следващите терапии- хормонална и лъчетерапия.Лошото е, че нямам време да го мисля много , много.Утре ще се чуя отново с него , за да му кажа какво са казали другите лекари и да обоснове своето мнение с конкренти аргументи - защо не трябва да продължаваме с химията.Просто искам да знам , дали е животозастрашаващо за мен това. Ако можете да помагате със съвети , ще съм би безкрайно благодарна. Тъкмо се бях измъкнала от безтегловносттта на мислите и сега отново съм там.
Благодаря ви предварително, прекрасни мои!

# 541
  • София
Довери се на 100% на Тимчева.
Схемата, за която ти е споменала, трябва да я направиш.
Показателите ти не са чак толкова лоши,  за да  прекъснеш химията. Има лекарства, които помагат на организма да се справи. И ги изписват точно химиотерапевтите.

# 542
  • София
Благодаря ,Хули! От сърце!

# 543
Надявам се, че  седмицата, когато Марков е "пипнал" мен, пак да е късметлийска Mr. Green
Миленка, ха дано да е била късметлийска. Дано и другата да му е такава Wink

# 544
  • София
dgudganka1, аз съм много доволна от доктор Орешков, щом двама са ти казали да продължиш, може би трябва да им се довериш. Само за информация, в Токуда е безплатна химиотерапията, условията са много добри.

# 545
  • София
Благодаря Марго, и аз останах с добри впечатления от него, прие ме след работно време , като ме видя в какво състояние съм. Отдели ми 40 минути да ме слуша  и разяснява.Каза ми , че мога да се лекувам и при тях, взе ми документите, за да ме представи на комисия и ме очаква в сряда за кръвни изследвания и вливка. Ще станат тогава 2 седмици  закъснение , след датата, на която трябваше да ми се вливат цитостатици, но той каза , че не е проблем. А до сряда , аз имам да мисля накъде ще натежат везните.Радвам се , че ви има момичета!

# 546
  • София
Надявам се, че  седмицата, когато Марков е "пипнал" мен, пак да е късметлийска Mr. Green
Ще бъде ! Имай ми доверие   love001

# 547
Извинете,че се вмъквам ни в клин,ни в ръкав,но и аз боря един синузит трета седмица. Направо е ижас. Изпих един антибиотик...полза нулева: (

# 548
Ще бъде ! Имай ми доверие   love001
Хули,  newsm51

# 549
  • В царството на игрите:)
Надявам се, че  седмицата, когато Марков е "пипнал" мен, пак да е късметлийска Mr. Green
Ще бъде ! Имай ми доверие   love001
Криси мислите и молитвите ми ще са с теб Praynig И се оправяй бързо, че ни чака бира и цацааааа Hug

Извинете,че се вмъквам ни в клин,ни в ръкав,но и аз боря един синузит трета седмица. Направо е ижас. Изпих един антибиотик...полза нулева: (
Пробвай с шуслеровите соли. Аз съм голям противник на тези измишльотини, но това наистина помага. Мисля, че беше № 12 в твоя случай, но не съм много сигурна. Намери ги в нета и прочети.
Амазонка за теб се отнася същото, мила!
Прегръщам ви!

# 550
# 551
  • София
Аз пия сода бикарбонат два пъти дневно на гладно.
Но не съм имала метастази и не мога да коментирам.
Поне не ме боли стомаха  Grinning

# 552
           и аз вече трябва да започна да я пия тази сода! Досега си купувах само содени типови хлебчета, когато има, но явно е необходимо по- сериозно внимание!
Хубав ден, момичета  Hug Hug Hug

# 553
  • София
Аз пия сода бикарбонат два пъти дневно на гладно.
Но не съм имала метастази и не мога да коментирам.
Поне не ме боли стомаха  Grinning

А няма ли да те заболи след време от вредната за него сода  newsm78 и то на гладно!

Hug

# 554
dgudganka1, аз съм много доволна от доктор Орешков, щом двама са ти казали да продължиш, може би трябва да им се довериш. Само за информация, в Токуда е безплатна химиотерапията, условията са много добри.

dgudganka1, напълно подкрепям margo98, защото аз също се лекувам в Токуда и съм много доволна от екипа, грижите и професионализма. Аз отидох с ужас на първата вливка и след това, та и до днес - вече 5-тата, не усетих, че съм на химиотерапия. Вземат много мерки преди всяка вливка и след  това и изобщо никакви странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт