Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 082
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Имам коса около 5 см след химиото и за разлика от преди е къдрава. До кога ще е такава?

# 661
Сонче, извинявай,че не писах онзи ден..не бях пред компютъра. Надявам се да не се товариш много и всички твои притеснения да се окажат без причина. Пиши скоро!!

# 662
  • София
sunystar, не съм Миленка, но много силно ти стискам палци  Peace

# 663
  • Русе
Ами моята като стана 10 см, почна да расте отгоре права а долу си остана къдрава, но аз не съм
се подстригвала въобще и сега 3 год. след последната химия ми е почти до кръста и пак отдолу
е къдрава.Но порастна много бързо и е една лъскава,жива, колко хора ме питат с какво я мия,
е само аз си знам Mr. Green

# 664
  • В царството на игрите:)
Здравейте,
Аз съм в отпуска и пътувам по пътищата на родината....Прочетох последните новини и на всички, които имат притеснения пожелавам да са неоснователни, а на останалите здраве и ...здраве и оптимизъм Peace
Сонче, утре ще ти звънна!
За хемангиома нищо не знам, но пожелавам леко лечение на дамата Hug
До скоро

# 665
Mиленка,Каролка и Маме Меца,благодаря ви!Днес си направих ехографията,казаха мастопатия,обаче хирурга ми предлага биопсия.Смятам да откажа и да си проверя нещата в София.Биопсиите ме плашат вече.Вашето мнение?
Мъничко съм по-спокойна днес.Ще ми се тези притеснения  вече да се отдалечават от мен и да съм здрава,напълно здрава!Всички го искаме и затова го пожелавам на всяка една от нас!!!

# 666
Аз лично, като чуя мастопатия и ме втриса. Моят рак се водеше мастопатия доста време. В никакъв случай не искам да те плаша, но след моите перипетии бих проверила тази мастопатия. Но пък и бих го направила при моя си лекар, а не при кой да е. Успех!

# 667
Ами моята като стана 10 см, почна да расте отгоре права а долу си остана къдрава, но аз не съм
се подстригвала въобще и сега 3 год. след последната химия ми е почти до кръста и пак отдолу
е къдрава.Но порастна много бързо и е една лъскава,жива, колко хора ме питат с какво я мия,
е само аз си знам Mr. Green

Колко време след последната химия ти стана 10 см?   love001

# 668
Имам коса около 5 см след химиото и за разлика от преди е къдрава. До кога ще е такава?

Колко време след химията ти стана 5 см?  newsm78

# 669

6-7 месеца, много бавно расте при мен.

# 670
Здравейте,
Аз съм в отпуска и пътувам по пътищата на родината....Прочетох последните новини и на всички, които имат притеснения пожелавам да са неоснователни, а на останалите здраве и ...здраве и оптимизъм Peace
Сонче, утре ще ти звънна!
За хемангиома нищо не знам, но пожелавам леко лечение на дамата Hug
До скоро

Миленка, релаксирай пълно и се забавлявай!!! Целувки и прегръдки!!!   love001  love001  love001

# 671

6-7 месеца, много бавно расте при мен.

Ужас! Аз имам 3 мм бебешки мъх. Е, и още 2 химии де. Кога ще стане 5-10 см!?  #Crazy

# 672
Ще стане, няма да се плашиш..расте като лудо това чудо Simple Smile Всяка седмица имам чувството,че ми е различна прическата,честно казано Simple Smile Една такава чуплива,шантава. При мен най-дългата част е до раменете почти, а е минала година от химията.

# 673
  • Русе
На02.12 ми беше последната химия. а перуката я махнах на 24 май,тогава косата ми беше станала около 6 см.И след това почна много бързо да расте.

# 674
  • на път
И аз подкрепям опита на миналите през химия - година и половина след последното вливане, косата ми е по-хубава отвсякога. Не се накъдри, но се сгъсти, лъскава и жива е. Имам определено по-малък % бели коси. Подстригвам я постоянно всеки месец за да я изравня и вече е на черта под ушите. Чакам с нетърпение да я вържа на опашка ....
Проблемът с косата е най-малкият от всички свързани с ХТ.

Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт