Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 057
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
"My Life Without Me" също е много хубав и е по темата.

Току що го догледах. Много ми хареса ! Препоръчвам !!!  Peace

# 706
Радвам се , че ви е харесал  Hug Ето още един - "Biutiful" с любимия ми Хавиер Бардем също е по темата.

# 707
Радвам се , че ви е харесал  Hug Ето още един - "Biutiful" с любимия ми Хавиер Бардем също е по темата.

Гледах го миналата седмица. Общо взето не ми хареса , и ако не беше Хавиер , май нямаше и да го догледам ! Wink

# 708
  • София
Здравейте мили момичета!
Възрастна съм, за да давам мнение за филмите, но този - "Жена отиде при лекаря" адски много ми хареса, защото, когато бях млада, по-скоро приличах на мъжа. Омъжих се на 17, цял един живот нещо не ми стигаше... Сега, 43 години след брака ни, продължавам да се чувствам по същия начин. Но болна... Този филм е откровен до безобразие. Едва ли има много хора, които биха допуснали такова откровение...Но, слава на Бог, там имаше любов.
Филмът бил еротичен
А ако съвместният живот на младите хора не е еротичен, жалко...

Днес реших да си направя изследванията, които трябваше да направя.
Начало на остеопороза - нариечат го остеопения.
Ехография на коремни органи - киста в единият бъбрек

Но аз съм възрастна, с вкус към живота
И докато съм жива, препоръчвам го и а Вас, ЖИВЕЙТЕ, НЕПРЕСТАННО, ОБИЧАЙТЕ, БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ, не се вторачвайте в диагноата!!!
Тук във форума има 2 жени, които го правят /инф. от ФБ/ и аз съм истински щастлива,
че е така.

Спокойна нощ, мили момичета. Бъдете здрави и влюбени!!!

# 709
  • Варна
Здравейте момичета, чета ви редовно и искам да споделя нещо по темата за сутиените. Аз съм пригодила сутиен за кърмене, като съм му пришила от вътрешната страна парченце памучна тъкан от тениска. Местото за откопчаване при кърмене става чудесно джобче за епитезата. Имам и купен специален, който ми е някак си стегнат и ми трие в изгорената част след лъчетерапията, но този доработения е мек и удобен и е само за 3,50 лв китайски. Кажете как си лекувате надутата ръка ? Във Варна правят ли ръчен лимфен масаж ? Успех в борбата !  Hug

# 710
Аз ходя на ръчен лимфен дренаж и пия хапчета. Иначе ръкта на високо,масажи у дома.и компреси с лед

# 711
Здравейте,момичета!Преди 2 месеца си ударих палеца,оттогава е подут.Има ли нещо,което би ми помогнало-масав,мазило или нещо подобно,става въпрос за оперираната ръка?Не е много оттока,но немога да пиша спокойно или при домакинска работа като върша нещо леко ми е некомфортно,защото не мога хвана добре.И още нещо да попитам след лъчетерапията редно ли е да се направи прочистване на организма?
Да ви споделя:вчера на седмата ми лъчетерапия за първи път ,,разбрах" кой ми е лекуващия лекар,та да попитам правят ли се контролни изследвания по време на облъчване и кога?
Бъдете здрави!Утре е голям и прекрасен празник,Богородица да Ви пази всички!Поздрави на всички Ви,прекрасни и неповторими жени!

# 712
Сонче,прожвай да пиеш ендотелон. На мен много ми помага и си увий Нестегнато ръката с ластичен бинт,като уяивш и всеки пръст и стой,колкоро изтърпиш

# 713
Каролка,а сега по време на лъчето мове ли да се пие?И като увия пръста да слова ли реванол?

# 714
  • София
Честит празник, прекрасни момичета!  Hug
Радвайте се на живота и на лятото! 

# 715
  • София
Честит празник и от мен , милички!

Чета си ви редовно. Heart Eyes

# 716
  • В царството на игрите:)
Честит празник и от мен на всички и най - вече на именниците. Нека Св. Богородица ни пази и се застъпва за нас пред Бога Praynig
 Hug

# 717
Честит празник!   bouquet

# 718
# 719
Честит празник на всички тук! Дано Богородица да е винаги с нас и ни помогне да преодолеем тази болест!

Относно лъчетерапията да кажа, че докато трае всяка седмица се взима кръв от пръста, това е което е поне в Бургас. Мястото на облъчването НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАЖЕ С АБСОЛЮТНО НИЩО !

Общи условия

Активация на акаунт