Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 246
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Марго,едно е корекция,уголемяване,козметични процедури и подобни.
Тук става въпрос за профилактично премахване на орган, в случая млечни жлези,без да има заболяване.
Кой дава гаранция ,че това изследвание и вярно.Ние не се ли доверяваме на лабораториите и резултатите за нашата диагноза,дори не ни е хрумнало да се усъмним .Нали? newsm10

# 271
Луди пеперуди, извинявай ако съм те засегнала със зеленото човече.  Peace Не съм искала Hug М сайта на АПОЗ има един зелен телефон, на който може да получиш пълна информация за това, което се случва тук и дали все още има места в смените до края на юни. Аз правя резервациите за нашата група от там. Въобще даже не знам какво пише в сайта им.
Така или иначе, който дойде веднъж се връща отново и отново!!! Вълшебство е. Като съберем всички снимки и направим албум в снимка.бг ще ви пусна линка Peace
Ето това чукане чаках, както се казваше в една реклама! Не си ме засегнала, просто не го разбрах! Но за АПОЗ -благодаря, ще звънна още днес.
 Преди диагнозата на мен ми нямаше нищо. А докторите казват, че това нещо няколко години е било в мен, просто моето раче е възможно най- неагресивното , и това е спасило живота ми, за сега.
 За Анджелина-с този висок генетичен риск и за минута не бих се замислила, бих постъпила по същия начин. Като кажете здрав орган-здрав, здрав, но с повече от 80% риск да ме разболее от рак...мерси, не го искам. Ужасяват ме безумните коментари на тази новина от потребители на новинарските сайтове-да са живи и здрави хората, но никога да не им се налага да избират между цици и по-висок шанс за живот. Пък тя  Анджелина сигурно вече е и с тунинг, така че И желая здраве и късмет!
 И на вас прекрасни момичета-също!

# 272
Момичета ,моля да споделите преди да си откриете топче или бучка в гърдата ,или преди профилактичния преглед ,когато ви диагностицираха лекарите ,чувствахте ли се зле, в смисъл че нещо не е наред с ъс здравето ви ?
.А това с "профилактичното "отсраняване на органи , не желая да коментирам в тази тема ,защото
това е изумяващо безумие. newsm10
eliwas, не знам какво ти е здравословното състояние. Аз съм здрава, но баща ми има рак на ректума , който борим  в момента. Като прочета всяко едно такова изказване като твоето се разплаквам като знам какъв ад преживяваме, колко пари потрошихме(поне 5 бона дотук, а имаме още една операция и следоперативно лечение в София- път, хотели, лекарства. Отделно, че той има нужда от придружител- операцията му е от слабините до гърдите и аз нямам как да ходя на работа, а неговите болнични са на половината от заплатата му) и как има опастност да изгубя един от двамата човека, които най-много обичам на този свят. 2 пъти правихме изследвания и излязоха отрицателни, а той е бил болен- ако това ще те накара да се замислиш по-задълбочено върху здравеопазването в БГ . Никой не е застрахован на този свят. Темата е адски болезнена, съобразявай се малко как се изказваш поне в тази тема . С удоволствие бих ти откъснала главата, ако си ми пред очите!
Много, много се извинявам, ако съм засегнала някоя друга дама в темата или съм я натъжила.   bouquet

# 273
Д_Ива, може ли да те попитам за колко време се е образувал този огромен тумор на яйчника ти и при профилактичен преглед ли ти го откриха? Извинявам се, ако си писала по въпроса, а ако не ти се говори - те разбирам.
Благодаря предварително  bouquet

# 274
Радвам се за дамите, които са Баня, дано да изкарате чудесно за душата и ползотворно за тялото!!!  Hug  bouquet Освен снимков материал ще очакваме и разказ за програмата, защото лично аз съм срещала крайно противоречиви мнения за нея. А ако се съберем няколко, може да се организираме и да направим "втора" смяна от нашия форум  Mr. Green

# 275
  • Пловдив
Привет!
ПипИрудата кацна в Пловдив.
Миленка, ме е забравила в списъка в списъка, защото съм най-дребната от тях..... hahaha
 Много хубаво си изкарахме.....сега вече имам нужда от почивка Joy
Голяма обикаляне из района на Баня, голяма ядене и пиене, голяма психотерапия и големи сърца на тези фини пИпИруди.
Препоръчвам на всички!
Рапорт даден!
 Hug Hug Hug

# 276
  • В царството на игрите:)
Ванче, станала е някаква досадна грешка, душке Mr. Green Нищо лично, нали знаеш? Hug
Радвам се, че преди две години  когато за първи път реших да отида на тази рехабилитация /почивка или релакс и по - точно!/ в Банкя нямаше от къде да чуя никакви мнения. Отидох без да очаквам нищо и получих всичко и така вече за трети път.Не ме интересува кой как изкарва, на кой какво не му харесва или харесва Laughing Аз си изкарвам прекрасно обградена от приятели и  страхотен персонал на красиво място. Заредена съм с положителни емоции и си мечтая вече за следващия път. Дано дядо Боже е с мен и с всички нас Praynig
Амииии, не искам да се повтарям, така, че се гмурвам отново в ежедневието си до следващия воаиаж!
Желая на всички здраве и усмивки!!!!
р.р. " Не трябва да вземаме живота много на сериозно, защото така или иначе от него няма нито един отървал се жив!" Mr. Green

# 277
  • София
Привет на всички момичета! Hug
Вече две седмици баба Маргич е на българска земя.  Адаптирах се, като преборих осемчасовата разлика, а най-важното е, че "преборих" и контролните изследвания - ППК, БХ,Тумаркер и ЕКО - всичко е в норма Laughing! Продължавам да живея така както аз си знам Laughing Няма да скрия, че очаквам с нетърпение да кафепием! Миленка мила ти си на ход!
Успях да прегледам и темичката. Виждам, че е спокойно и се надявам да няма "отрязани глави". Винаги след прочитането на такива постове се замислям от какво толкова може да бъде провокиран човек за да се държи непристойно! Mr. Green Та нали болката ни прави по-добри. Много пъти сме повтаряли в темата, че тя е отворена за всеки който иска да сподели нещо, да обмени опит или пък да намери сродни души, дори да поплаче на приятелско рамо, макар и виртуално! Hug А пък най- хубаво е когато споделяме, че сме здрави и живеем добре! Дали ще махаме профилактично матки, цици и др. това е въпрос на лично решение. Когато става въпрос за собствения ни живот, какво значение има кой как е постъпил в подобна ситуация. Всичко е индивидуално. Това което помага на един, може да не помогне на друг. Затова всяка една от нас върви по трудния път на лечението което ни е предписал доктора. Това е истината. Изпуснатите лоши думи в темата само нараняват, а това никой не го заслужава! Толкова от мен!
Желая ви една тиха и спокойна вечер! Hug

# 278
  • Варна
milmich,
Цитат
в Банкя нямаше от къде да чуя никакви мнения.

е, пък и ти сега ... ще си ги мерим Банките ли? А кой ви настъпваше тука да ходим заедно, ааааа ?  Heart Eyes Чувството ми беше като Нирвана от рехабилитациите... една...две...трии... водих ви с една обиколка до скоро, амаааа ... на! Момиченца, Радвам се за вас и чакам снимките.
 newsm51
margi4, добре дошла и да са ти честити отличните резултати Simple Smile

За състоянието преди операцията и диагнозата - да, имах болки в коленете, причерняваше ми често, чувствах неразположения разни, умора и вечер вдигах лека температура. Не съм имала болки в гърдата или мишницата. Това около две години подред. Сега се чувствам прекрасно!

# 279
  • на път
Д_Ива, може ли да те попитам за колко време се е образувал този огромен тумор на яйчника ти и при профилактичен преглед ли ти го откриха? Извинявам се, ако си писала по въпроса, а ако не ти се говори - те разбирам.
Благодаря предварително  bouquet

Няма проблем.

От профилактичния преглед бяха минали 10 месеца, но докторът каза че 3 са достатъчни за да нарастне така. Аз го усетих като хранително разстройство - като съм гладна боли, като хапна малко ми беше тежко. Слаба съм - 55 кг при 170 см. Беше притиснал и избутал, притиснал и залепил за всички околни органи. Не боли, нямаше странични ефекти - кървене или др.

# 280
  • Пловдив
Миленка, нали знаеш, колко много те обичам.....(знам, че няма нищо лично).
Наде, липсваше в Баня. Hug
6 м. преди да поставят диагнозата перфектна кръвна картина и никакви оплаквания.

# 281
Д_Ива, благодаря ти за споделеното, дано лошото  е останало зад гърба ти  bouquet

# 282
  • на път
Д_Ива, благодаря ти за споделеното, дано лошото  е останало зад гърба ти  bouquet

Няма за какво.
Аз се чувствам добре и здрава  Wink

# 283
Аз да попитам схващат ли ви се прасците често след химиото?

# 284
Аз да попитам схващат ли ви се прасците често след химиото?

И още как.. аз 2 дни след това едвам ходя

Общи условия

Активация на акаунт