Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 240
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте.
На 11   май ми премахнаха матката но запазиха яйчниците,сега чакам Хистолигия и на контролен преглед на 29 ти стискайте палци :pray :
Диагнозата ми е Са коли утери!прочетох малко странички назад Hug

# 286
Почиващите, добре дошли!  newsm51   love001

# 287
  • Варна
Аз да попитам схващат ли ви се прасците често след химиото?
Ооооо, да! И не само прасците. На мен ми се схващат и пръстите на краката. От Таксола - правих го преди 3 години, но това си остана. Е, не е съвсем често и не е регулярно - изненадва ме понякога.

# 288
  • София
Да ви се похваля newsm44 Преведоха ми паричките за пенсията. Плащат ми от декември до май. Документите ги подадох миналия месец, много са бързи в НОИ. Осигурих парата за морето. Стискайте ми палци само да съм здрава.

# 289
Димяни, стиснати палци, дано всичко лошо да остане назад  Peace    

Миленке, след Баня, не ти ли се пие кафе и в София?

А днес, може би и вие сте прочели това? //www.blitz.bg/news/article/200079

# 290
Да ви се похваля newsm44 Преведоха ми паричките за пенсията. Плащат ми от декември до май. Документите ги подадох миналия месец, много са бързи в НОИ. Осигурих парата за морето. Стискайте ми палци само да съм здрава.

Само аз чакам пенсия вече втори месец и отгоре.. Sad

# 291
KaRoLa ,nanastef , аз приключих с химията през декември и някъде тогава започнаха да ми се схващат краката нощем. Всъщност не съм сигурна дали е от химията, може да е и от хормоналните лекарства  newsm78

# 292
  • София
Привет! Тези мускулни крампи ги имам и без химия и хормонални,от години ми се схващат краката ,особенно през нощта....много е болезнено.Това е от недостиг на магнезии и при някой случай начален диабет. Но, нали знаете доказано на 100 процента -няма ясна причина...

# 293
Фармацевтичните гиганти от години крият за обикновен витамин убиващ рака

http://www.moreto.net/novini.php?n=211139&p=3

Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки и най-много в кайсиевите.
Витамин В17 е бил забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години.
Мотива е, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга -  никой не се е отровил от тях даже и в по-голямо количество, които са ги яли.

# 294
  • София

Само аз чакам пенсия вече втори месец и отгоре.. Sad

Карола, провери в НОИ. Едномесечен е срокът да ти обработят документите и да започнат да ти изплащат минималната пенсия.

# 295
  • Пловдив
Каролке, моята пенсия е превеждат, след около 3 месеца от подаването.

# 296
Здравейте на всички!
Повода да пиша е, че на майка ми вчера й откриха тумор на яйчника. Днес беше на друг специалист, който потвърди. Препоръката е оперативно отстраняване. В Понеделник ще пуснем и туморни маркери. След това искат скенер. Тя се притеснява много от операцията и е решила, че умира, а е на 60г. Тепърва ще се разбере доброкачествено ли е,  рак ли е. От това ме е най-страх.

Има доста неща, които ми изникват в момента като въпроси и затова се обръщам към вас   Hug

Знам, че няма еднозначен отговор, но къде, към коя болница е най-добре да се насочим. Четох за Военна болница добри отзиви, но все пак ...
А и конкретен лекар, от който сте доволни.

# 297
  • София
Джулиана, здравей. На мен ми предстои на 27-ми тотална хистеректомия заради РМШ във ВМА при завеждащ отделението на онкогинекологията Ковачев. Доволна съм от него, малко е като д-р Хаус, но е внимателен и най-важно добър специалист. Ако решите се свържете с доцента на отделението Василев.
Успех.

# 298
Благодаря ти много, Kиkи   bouquet

Записах час при доц. Василев.
Пожелавам ти безпроблемна и успешна операция  Hug Успех!!!

# 299
Момичета,
да питам някоя от вас дали си е взела винетка? Веднага ли я дават, чака ли се?
А за пенсията - и на мен ми я отпуснаха месец след подаване на документите, но още е само минимална и още не са ми върнали трудовата книжка. Аз подадох документи в края на февруари.

Общи условия

Активация на акаунт