Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 124
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Четох и се понапих...
Наздраве и за двете щерки - Алисина и Антомчина   love001

# 571
Пих по една чаша вино за всички празнуващи  Crazy

# 572
Честито на всички празнуващи!!! Здраве, здраве и пак здраве от мене!!!   love001 newsm51

# 573
  • София
Ехххх, че добро настроение лъха от темичката!  Hug

Честити поводи от мен , и едно наздраве! Да сте живи и здрави и се радвате само на хубави моменти с хората, които обичате!   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 574
  • у нас - на брега на морето
 alissa22 и antom, като че ли съм знаела вчера, та се почерпихме вкъщи ей така уж без повод, а то всъщност е имало даже... два! Да са ви живи и здрави дъщеричките и още много победи по неравния път на живота! Здраве и на вас, да се радвате на успехите им!  bouquet  bouquet bdbaloni cheers baloni Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower newsm24

# 575
  • Варна
Честито на всички празнуващи, макар и със закъснение! Желая много здраве и успехи !
  ura

# 576
  • Пловдив
antom, Честито дипломиране на дъщеря ти!  bouquet 

# 577
мили момичета,благодаря за поздравления и за хубавите думи,наистина стоплят сърцето!да ви се връща на всичките,дано да имаме повече хубави поводи и да се черпим и да се радваме заедно даже и виртуално в нашия форум!
Атомче,браво на щерката,това ще е от полза в живота и!сега и пожелавам да намери работата,която иска!
пожелавам от сърце на всички  Peace Grinning  bouquet Hug

# 578
  • София
Здравейте,
искам да попитам някоя от вас дали знае къде се продават ластични ръкави,но ръкавицата да е с пръсти.Всички магазини,които аз знам ръкавичките са без пръсти и така ми се издуват   Sick

Кики,
на аватара ти има дата-това рождения ден на детенце ли е ?  Simple Smile

Поздрави и здраве за всички   remybussi

# 579
Здравейте,
искам да попитам някоя от вас дали знае къде се продават ластични ръкави,но ръкавицата да е с пръсти.Всички магазини,които аз знам ръкавичките са без пръсти и така ми се издуват   

Най-добре си прави с ластичен бинт и памук на ръката. Аз така правя в почивните дни като не съм на рехабилитация

# 580
едно видео за всички нас
http://vbox7.com/play:17245e89d0?

# 581
  • София
allissa22,

сега гледах клипа от линка ти,направо ме просълзи   bouquet

# 582
  • у нас - на брега на морето
allissa22, много трогателно видео! Cry Cry Cry

# 583
да,момичета и аз се разревах!дай Бог и в живота да има хубав край Винаги! Peace   bouquet

# 584
Здравейте момичета!

Мина една година от моята операция. Пийнете по едно за мое здраве!
Благодаря за силите и за куража, който ми вдъхнахте.

Общи условия

Активация на акаунт