Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 116
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
на всички празнуващи момичета пожелавам здраве и много весели рожденни дни!
KaRoLa,не се притеснявай от прочетеното,къде си видяла за някакъв рак да не пишат страшни неща?всеки рак по -своему страшен,само трябва да го  #2gunfire
Пожелавам на всички здраве и спокойствие! Peace Praynig Hug

# 601
  • В царството на игрите:)
KaRoLa,не се притеснявай от прочетеното,къде си видяла за някакъв рак да не пишат страшни неща?всеки рак по -своему страшен,само трябва да го  #2gunfire
Пожелавам на всички здраве и спокойствие! Peace Praynig Hug

Хахахахаха... Joy Да! Да не отваряме пък темата за ХЕРа!!
Там колко се тресох, само аз си знам:)))))

# 602
То хубаво да не отваряме ама аз едва онзи ден чух за това нещо...като никой не си е направил труда да ми ги обясни тия неща преди година...

# 603
То хубаво да не отваряме ама аз едва онзи ден чух за това нещо...като никой не си е направил труда да ми ги обясни тия неща преди година...
Ами тъкмо - минало ти е вече времето да се притесняваш  Laughing
Сега вече нямаш никакъв рак, така че не го мисли.

# 604
Момичета, някоя пила ли е имуностимулатор "Полимакс плюс" по време на химия и лъче-? Състои се от 90 таблетки и 15 капсули, които се пият по схема.
Ще ви помоля, ако имате отзиви, да ги споделите, може и на лични.

Солариума не е страшен. Аз само се чувствах много изморена, ама на повечето жени нищо им нямаше.
Аз направих 25 и после още 5 бонус. Самото ходене всеки ден и изморяващо психически. Аз пиех някакъв мицел, предписан ми от лекуващата лекарка.

Благодаря на всички за пожеланията!  Laughing

# 605

И какво щеше да стане ако ти го бяха обяснили преди година? Щеше да си смениш вида на рака ли?
Намерили са го, лекували са го - какво трябва да ти кажат?

# 606
Миленче,и аз помня как се " запознавах" с болестта и казвах,само да не 3 стадий,само да не е Хер + и накрая,всичко от което се страхувах имаше при нас,та знам какво си преживяла,за Хера изчетох всичко и на български и на руски...не ми е олекнало от това Sad
Дано всяка с тази диагноза успешно да " завре" тази гад някъде надалече... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
бъдете здрави Peace Praynig Hug

# 607
Миленче,и аз помня как се " запознавах" с болестта и казвах,само да не 3 стадий,само да не е Хер + и накрая,всичко от което се страхувах имаше при нас,та знам какво си преживяла,за Хера изчетох всичко и на български и на руски...не ми е олекнало от това Sad
Дано всяка с тази диагноза успешно да " завре" тази гад някъде надалече... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
бъдете здрави Peace Praynig Hug

Явно всички сме минали по един и същ път!   newsm53

Така ми го бяха стадирали, че не се покрива никак с описаното на 1-ва стр.  Та всичко изчетох - и на руски, и на английски. newsm12

# 608
  • София
И на иврит да го прочетем, все тая  Grinning
Не искам да се повтарям, всички знаете какво бих написала.

# 609
И на иврит да го прочетем, все тая  Grinning
Не искам да се повтарям, всички знаете какво бих написала.
Joy Joy Joy
Знаем, знаем.....

# 610
Здравейте момичета!

Първо искам да пожелая на всички ви много,много,много здраве и в най-скоро време тази коварна болест да бъде в миналото!

Имам едно питане!Задължително ли е при наличие на бластни клетки в кръвните изследвания това да означава,че имаме рак? Предполагам,че при нормални изследвания,тези клетки не фигурират...

Благодаря Ви!

# 611
Горещо препоръчвам на всички тук да прочетете книгата Антирак!
Съжалявам, че не съм попаднала на това четиво по-рано, препоръчвам я и на всички здрави хора!
Тази книга променя културата на живот!!!

# 612
Здравейте Simple Smile

Мисля, че това е полезно да се види - iKnife - скалпел-детектор на злокачествени тъкани

# 613
  • София
Anelia20,
искам да ти пожелая това от което се страхуваш да не се окаже истина  Praynig и да ти кажа,че никоя от нас не ти отговаря,т.к. тук сме 90% с рак на гърдата,а това за което питаш на мен лично ми звучи като  левкимия

Нещо писането съвсем намаля  Wink надявам се всички се в отлично здраве и  сте забегнали по курортите, та затова липсвате    grinning039

# 614
  • София
Здравейте момичета!
Не съм писала от много време! Причините са много и не е само сезона! Аз не познавам доста от момичетата които са се включили по-скоро в темата,  но искам специално да ги поздравя и да им пожелая много сили за да довършат до края лечението си. От доста време съм се върнала към пълноценния живот, както повечето момичета които познавам лично. Честно казано чувствам, че няма какво повече да кажа за това което съм преминала и не бих искала да се повтарям.  Да пускам само статии от нета, които всяка една от нас чете, не съм го правила никога и не мисля да го правя. Искрено желая обаче да контактувам с всички вас и с удоволствие присъствам на срещите, което е много по-различно от писането в темата. Напоследък си мисля, че на фона на това което някои от вас в момента преживяват ( химии, лъче...) или им предстои, не е човешко да ви пиша колко съм щастлива, колко добре се чувствам и пр. Пък да си призная и едва ли може да бъде точно така, защото и в най-хубавите мигове, които наистина изживявам идва момент в който мисълта за болестта се връща и ме връща в час. Това са преживяванията на баба Маргич скъпи мои. Иначе съм добре, работя силно и се любувам на топлите слънчеви дни. Предстои ми явяване на ТЕЛК. Желая на всички ви един приятен слънчев ден!!!! Целувам ви!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт