90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 221

• 25 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ей за първи път от 3 години ще се наложи да изкарам ден с едно хранене. Но така се получава с ремонти  Twisted Evil Та току що приключих с обяда, който ще е и вечеря. Най-много да пия в 19.45 едно кафе с мляко.

Но пък монтираха блиндираната врата. Много е хубава. И Баба ви де, да си покажа в каква форма съм след шестото завъртане  Mr. Green

# 241
някои по 1 път ядат други по три пъти Embarassed Mr. Green Предлагам да забранят бабите и готвенето със закон Joy поне се отчитам с плодов обяд а другото замина... само плодове нямаше bowuu
Поне се отчитам с 2км крос и около час каране на колело по баирите на Марица

# 242
Аз въпреки че отскоро съм на режима /не го приемам за диета Crazy/, мога да потвърдя, че са много важни принципите, вчера например изместих вечерята с 1 час по-рано, т.е. в 17ч и тази сутрин, въпреки че вчера пропуснах тоалетната, днес съм - 300г

нана, шапка ти свалям, изглеждаш прекрасно, като цялостно излъчване, не са само килограмите. Дай Боже всекиму Hug

За утре ВГХ мисля да правя пица, ето тази рецепта, на английски е, дали е режимна, без тофуто и пармезана разбира се. Според мен да, но все пак да попитам http://www.thegraciouspantry.com/clean-eating-thin-crust-pizza-recipe/

# 243
Нана   bouquet страхотно изглеждаш.Свалям ти шапка за пореден път,егати волята егати чудото...

# 244
  • гр. София
Галче, пицата без тофуто и пармезана е режимна.

Нана, много добре изглеждаш   bouquet

При мен видими резултати няма. Надявам се след 1-2 седмици да се сдобия с кантар и ще видя как съм с килограмите. Не знам защо така се получава. Спазвам принципите на диетата, а резултат почти никакъв  Close

Днешният плодов го карам на ябълки, банани, портокали, сурови бадеми, стафиди.

# 245
  • в окото на щастието !
Ей за първи път от 3 години ще се наложи да изкарам ден с едно хранене. Но така се получава с ремонти  Twisted Evil Та току що приключих с обяда, който ще е и вечеря. Най-много да пия в 19.45 едно кафе с мляко.

Но пък монтираха блиндираната врата. Много е хубава. И Баба ви де, да си покажа в каква форма съм след шестото завъртане  Mr. Green

Поздравления! Изглеждаш прекрасно! Пиши си и ти черна точка , и продължавай напред Mr. Green Mr. Green И само не ми казвай,че чистиш с тези дрехи и изглеждаш по този начин дори и в тия прахоляци  Wink Още веднъж - поздравления и за вратата и за вида ти  Hug  bouquet

# 246
  • София
Баба ти е почивка, така че няма да има черни точки, а и както казах, току що сметнах, че едно кафе с прясно мляко ще мога да го сместя в 19.45 като вечеря  smile3534

Ми с тез дрехи бях вътре. Ма не чистя. Сега още къртя  Joy

# 247
  • в окото на щастието !
  Беше шегичка , но пък възхищението беше истинско ! Grinning

# 248
Нана, невероятна си!  Simple Smile

# 249
Нана Изглеждаш чудесно, Честита ви нова врата.!!!!
Аз приключих за днес белтъци:
З:портокал
О:биренка и половина (пекната) със салата домат и краставица
В:същото, но една биренка

да видим тази ранна вечеря как ще ми се отрази, че до сега не съм вечеряла толкова рано.

# 250
  • София
Уф, бабешка работа. Поне да си отчета деня. Ма пуснахме за първи път хлебопекарната и гледам като Баба Индианка сега  Joy

з - ябълка и кафе
о - сирене, кашкавал и салата от домат и прясна чушка сиврия
в - кафе с мляко

# 251
nana77 , поздравления за резултата който си постигнала , аз съм нова и не съм запозната , от колко кг започна , колко свали за колко месеца , колко пъти си повтаряла диетата и т.н . надявам се да ми отговориш да не нахъсаш че аз сега започвам

# 252
Уф, бабешка работа. Поне да си отчета деня. Ма пуснахме за първи път хлебопекарната и гледам като Баба Индианка сега  Joy

з - ябълка и кафе
о - сирене, кашкавал и салата от домат и прясна чушка сиврия
в - кафе с мляко

Е, бабо, дай боже на всички баби да изглеждат като теб. Поздравления!

# 253
  • София
nana77 , поздравления за резултата който си постигнала , аз съм нова и не съм запозната , от колко кг започна , колко свали за колко месеца , колко пъти си повтаряла диетата и т.н . надявам се да ми отговориш да не нахъсаш че аз сега започвам

Започнах на 13 февруари 2010 г. с тегло 126 кг. В момента съм 74/75 кг - съответно по механичен и електронен. Преди 2 дни завърших шестото си завъртане на режима. Тоест от 3 години съм или на режим или в почивка. Килограмите свалих реално до четвъртото завъртане. Оттогава досега правя режим за запазване на постигнатото.

# 254
лелеееееееееееее , страхотна си   bouquet Shocked Hug smile3501 smile3501 smile3501 смела жена си ти , поздравления още веднъж , аз също имам много килограми за сваляне , в момента съм 105 и съм решена пак да започна с диетата (преди 3 дни уж беше но така стана че всичко се оплеска) , аз съм я праила тази диета в продължение на половин година преди 2 години и имах страхотен резултат , но сега кг ми пак се натрупаха , много ти благодаря за мотивацията с която ме зареди , значи трябва и аз така да направя този път ... и с почивките и пак и пак ... Simple Smile  от понеделник пак почвам ( не се смейте ) хе хе Wink тук съм и ще споделям и ще питам  . а ти правиш ли упражнения ??? Outta Joint newsm78

Общи условия

Активация на акаунт