ББ Кремове 4

• 116 615
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • в Кошера
Ползвам ВВ-то на Guerlain Lingerie de peau - светлия вариант. Има добра покривност и по-скоро леко розовеещ подтон. Напълно може да замести средно покривен фон дьо тен.

Има ли озаряваш ефект или по-скоро матира? Събира ли се в гънките? Цапа ли?

# 541
  • Варна
По-скоро леко матиращ ефект има при мен. Ползван самостоятелно ми се събира на гънките на клепачите, но моята кожа е комбинирана и досега не съм имала продукт с който да не се получава това.

# 542
Момичета имате ли отзивиза ББ крема на Артдеко? http://beautyshop.bg/productv/9867/artdeco-bb-krem-spf-15-skin-perfecting.html

# 543
И на мен ми е интересно да прочета отзиви за бб крема на Артдеко. Мостри не мисля, че могат да се намерят  Peace

# 544
Оказа се че има доста оскъдна информация за него,днес ще отида да го пробвам,и ще дам отзиви Peace

# 545
  • в Кошера
Оказа се че има доста оскъдна информация за него,днес ще отида да го пробвам,и ще дам отзиви Peace

Сподели непременно.   bouquet

# 546
Както обещах влизам да дам отзиви за ББ крема на Артдеко.Днес си го взех (номер 3),честно казано доста ме изненада,хареса ми повече отколкото очаквах,кожата става гладка,със сияен и изравнен тен.Определено ще си го ползвам.

# 547
  • в Кошера
Както обещах влизам да дам отзиви за ББ крема на Артдеко.Днес си го взех (номер 3),честно казано доста ме изненада,хареса ми повече отколкото очаквах,кожата става гладка,със сияен и изравнен тен.Определено ще си го ползвам.

Матира или озарява? Покривността как е?
С какъв подтон е? Цапа ли?   bouquet

# 548
Леко покривен е(аз нямам значителни несъвършенства за прикриване),стори ми се че леко озарява,но умишлено не ги споменах тези неща,защото си го купих снощи и си сложих вкъщи да видя как ще стои но на изкуствена светлина,която не дава точна представа,ще изляза няколко пъти с него навън,и тогава ще съм по обективна в мнението си Peace

# 549
  • Австрия
Токущо изпробвах ББ-крем Garnier Miracle Skin BB Cream за светла кожа. Цветът пасна добре, обаче.. качеството на продукта не ми допада: няколко минути след нанасянето започна да засяда във фините бръчици и пори на лицето ми и да ги подчертава. Покривността обаче е добра.. вероятно ще е подходящ за млада гладка кожа, без неравности, но за уравняване на тена.

п.п Ролл-он-ът от сета е още по-зле от крема - наслои се във фините бръчици под очите ми!

# 550
Мдам, ББ-тата на Гарние са пълна скръб... Не знам що за марка са, с какво са по-различни от Нивеа, например Thinking. Еднакви са ми и на външен вид, и като клас, и като ценови порядък. Препоръчвам ти корейски ББ-та Hug Доволна съм и от това на Лумен https://www.google.bg/search?q=lumene+bb+cream+%D1%86%D0%B5%D0%B … -30ml%3B500%3B500

# 551
Това е СС-крем на Лумен. Ето каква е разликата между СС-крем и ВВ-крем.http://www.kozmetikata.com/show/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-% … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

# 552
Да, СС крем е Peace. Както писах- погледни И това Wink
На теория има разлика между ББ и СС кремовете, на практика при всеки бранд е различно, напр. Лумен СС кремът е в пъти по-лек и по-непокривен от ББ-то, така е и при Макс Фактор Flutter

# 553
  • В един копнеж!
За някой са скръб, за други не. А пък съм доволна от ВВ на Гарниер и вече 3 тубичка оползотворявам. Нивеата е за оплакване. Днес пък видях, че и от Ейвън са изкарали такъв крем. Обаче не смея. Много им е декоративна козметиката.

# 554
  • Австрия
Отново пробвах ББ-то на Гарние (по-горе го споменах) днес сутринта, след хубаво измиване и без околоочен и друг крем отдолу - ами.. не, не става. Малко по-добре от първия път, но..  Confused неудовлетворяващо за мен/кожата на лицето ми... А и без околоочен и дневен не бих, за мен са важни. Ама.. за толкова пари - толкоз, поне парите са малко.

пп. Явно кожата ви е хубава, мен ме сбръчка още повече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт