ББ Кремове 4

• 116 496
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Мис Облаче, доволна ли си от ББ-то на Ербориан? Не съм чувала отзиви от ползвали го, но пък от това, което съм изчела, много нахвален продукт ми изглежда. А като цветове? Един тон ли е или има варианти?

Аз днес съм с ВВ крема на Dr. Brandt. Беше ми малко сухичък като нанасяне, но пък се сля добре с цвета на кожата ми. Може би е една идея по-тъмен, отколкото ми се иска, но не мога да преценя само от едно слагане. Утре ще дам шанс на СС-то и ако има по-висока покривност, може би ще го предпочета  newsm78

Иначе аз проблеми с лъсване нямам. Никога не ми е била толкова мазна кожата, просто пъпчиците make me  #Crazy
Ааааа станала е грешка  #Crazy  Аз този не съм го ползвала. Имала съм Гарние, имам Ревлон и пробвах само на мостри още няколко  марки  Peace

# 721
  • Пловдив
А на Ревлон как е като покритие?

# 722

При мен е добре и не става като маска, но не знам колко плътно покритие търсиш   newsm78 Ако това ще ти помогне : от седмица имам алергичен обрив и успях да си скрия пъпките, но самият бб крем седи супер естествено  Peace  В Дъглас имат тестери, ако искаш по покривен може би ти трябва СС крем и най - хубаво е да пробваш

# 723
  • Пловдив

При мен е добре и не става като маска, но не знам колко плътно покритие търсиш   newsm78 Ако това ще ти помогне : от седмица имам алергичен обрив и успях да си скрия пъпките, но самият бб крем седи супер естествено  Peace  В Дъглас имат тестери, ако искаш по покривен може би ти трябва СС крем и най - хубаво е да пробваш

Благодаря много!

# 724
  • Berlin
Интересно ми е колко крем са ти отсипали за проба, че ще ти стигне за 1 мазане? Аз имам едно саше от 1.5мл и си го ползвам вече 1 седмица. Grinning

# 725
  • София
Интересно ми е колко крем са ти отсипали за проба, че ще ти стигне за 1 мазане? Аз имам едно саше от 1.5мл и си го ползвам вече 1 седмица. Grinning
Абе аз се усетих, че не съм била съвсем коректна  Laughing Сутринта като се намазах, все едно не съм бъркала в бурканчето, а вчера ми се стори супер малко  Joy Може и на мен да ми стигне за седмица, да видим  Simple Smile

Мис Облаче, пардон  Blush Въпросът го преадресирам към Umma   bouquet

# 726
Не се ли губи смисъла от ББ крема, ако се слага отдолу крем, а отгоре пудра?
Нали идеята е ББ и особено СС крема да съдържа едва ли не всичко в едно...

# 727
Umma, аз също съм с комбинирана кожа малко по мазна в Т-зоната и ползвам козметиката  на FILORGA.ВВ-крема на тази марка е много хубав като при мен няма допълнително омазняване като го сложа върху дневния крем. Просто трябва да се изчака около 20-30 min. преди нанасянето на ВВ-крема.

# 728
Не се ли губи смисъла от ББ крема, ако се слага отдолу крем, а отгоре пудра?
Нали идеята е ББ и особено СС крема да съдържа едва ли не всичко в едно...

Всичко е въпрос на кожа и продукт  Peace Аз понякога имам нужда от крем преди ББ/СС крема, в повечето случаи мога без. Пудра като цяло не ползвам .

# 729
  • Има много детски смях.
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за отговорите!!!  Hug
Пробвала съм различни видове ББ /на шкафчето в момента имам точно 4, които не ми вършат грам работа/, с различни кремове- под тях, или без крем/ серум въобще. Винаги лъсвам. Винаги.
С продуктите на Филорга също. ББ- то им не ми допадна. Ама хич. Та аз лъсвам дори и от хидра- мат.  Confused Е, не веднага, но си лъсвам. С пудра отгоре /матираща и бла- бла, естествено/ резултатът е същият, просто се удължава времето до лъсването. Нормално.  Peace
Относно ББ- то на Ербориан. До момента /трета година експериментирам с различни ББ кремове/ то е моят фаворит и съм най- доволна от него. И само от него усещам да има грижа за кожата, освен покривността, защото, както писах, не усещам "глад" за бяла козметика, когато само по него  Laughing
ББ- то е за по- мазни кожи и има 2 цвята като опции. По- светлият ми пасва идеално. Аз съм доста светла.
Вариантът за по- сухи кожи е СС крема. Но там нямам представа как стоят нещата.

# 730
  • Стара Загора
От повече от половин месец съм с този ББ крем :

Много съм доволна и от към грижа и от към покривност. Оказа се всъщност доста покривен, има и фактор за лятото. Много добре се слива с кожата, не си личи, че имам нещо на лицето.Слагам съвсем малко пудра от горе.Със смесена кожа съм.

# 731
Здравей те.Някой използвал ли е крема на "ОLAZ "Total effects touch of foundation.

# 732
# 733
Aз съм много доволна от CC cream - Bourjois. Изравнява перфектно тенът, няма лоша миризма и не ми излизат пъпки от него. И от коректора съм доволна.

# 734
Здравейте мацки  Simple Smile Някой да сподели впечатления за BB Cream Matte Rimmel   newsm78

Ще се самоцитирим,тъй като никой не ми отговори. Купих си го и искам да го похваля,със смесена кожа съм и досега ползвах на Гарние /за смесена кожа/ .Този на Римел е една идея по-лек като консистенция,не е толкова мазен ,има добра покривност за ББ крем,стои много естествено   PeaceДоволна съм една идея повече,отколкото от Гарние-то  Wink

Общи условия

Активация на акаунт