milenita радвам се, че при вас нещата са се оправили и че ще има сватба!
Помежду другото и аз съм родена на 13.04. Миренка много неприятно! И моя юнак е със сополки от една седмица, за първи път от както се е родил. Много се сърди като му смуча сополите и плаче, а на мен ми е много мъчно за него... При нас явно е вирусче, защото и аз и таткото се разсополивихме след него. А това с петната и на нас ни се случи веднъж - вечерта имаше петна, а на сутринта тъкмо се канехме да го водим на лекар и нямаше и помен от петна. При нас бяха на крачетата и малко на коремчето. Появиха се след като давах авокадо, но пък следващия път като му дадох пак авокадо му нямаше нищо - така че, не знам от какво бяха.
Кате и ние не сме фенове на попарата. Аз по идея на Цанкова
дадох на Вито филия със масло, сирене и жълтък - много му хареса! Може да пробваш Краси и с овесени ядки с банан и настъргана ябълка. Ние много ги обичаме, може и на Краси да му хареса. Цанкова, Рокси браво на децата!

sunny2012 и аз бих те посъветвала да си вземете памучен калъф. Няма друго спасение. Всички столчета запарват.
Ако можеш, може и да си ушиеш 
Хубав ден на всички мами и дечица!

То е ясно, че не разбра точно за какво иде реч, ама така изстреляно и то на място...много се смяхме с баща й

Ама мен все ме е страх да го оставя сам, не го държа, но съм до него, ако тръгне да пада сериозно да го хвана.
Май наистина трябва да го оставям повече да си щъка без да му вися над главата 
Забелязах, че даже се дразни някой ако ходи подир него(например зълвата като ни е на гости). Почва да нервничи и да крещи, явно го чувства като ограничение. Също не обича ако се е заиграл с някоя играчка да идеш да му я вземеш и да му правиш игри с нея. Оставям го навсякъде да ходи и всичко да пипа(опасните предмети са отстранени). Сега сме на вълна изваждане на всичко от чекмеджетата в кухнята. Някои трябва да ги заключим, щото успява да бърка и вади и от по-високите, а не всичко може да се премести другаде. Точно днес ще ходим да видим за някакви закопчалки за чекмеджета и врати на шкафове(щото отваря и вратата на шкафа под мивката, където стои боклука).