Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 635
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Веселушко , имаш моите силно стиснати палчета за Вторник  fingerscrossed . Всичко ще е перфектно, че и съмнение за гащите ще кажат. Аз ще има да припадам в Понеделник сутрин пред кабинета  Praynig

А аз днес нищо не върших и много се уморих  Grinning Утре повечко

# 121
И аз днес цял ден съм на компютъра и нищо не правя общо взето, ама ми е много кеф така. Утре ще въвеждам къщата в ред Mr. Green
Тони стискам палчета за прегледа Hug

# 122
Цяяял ден бърсах варненските улици, няма такъв кеф Mr. Green Направо като пекне вън съм като изтървана Blush Сега готвя  Mr. Green

Патун, ха'ди, бе чедо, къде се изгуби Laughing  Hug

Веселуш  Praynig Hug

# 123
Дани, Тони, Зузка благодаря ви от сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ми е притеснено наистина, сега ме разчувствахте страшно  абе реве ми се с една дума  Crazy Blush
Зуз ти в този дъжд къде намери да бършеш улиците- да не ги подсушава  Whistling Whistling Искам и аз  Flutter Иначе до към 3ч. беше супер временцето, само за морето  Crazy
Пате възполвай се от почивката като можеш- ами човек пък си има нужда от 1 ден да не прави нищо  Hug Гледам твоята БТ се покачва, дано се задържи така дълго дълго  Praynig Praynig
jackobiana, White Dove доре дошли  Hug Пожелавам ви оттук нататък да ви чакат само хубави неща и много усмивки  Praynig
Лилка съвсем нормално са тези промени в настроението- аз бях така с първата бременост. Постоянно бях изнервена и се карах с мъжо  Blush Сега съм малко по-добре в това отношение  Blush И според мен недей да пиеш тези хапчета на своя глава  Peace

# 124
Тони, стискам палци и на теб за прегледа! Praynig

На мен днес ми е смотано много, ревливо..., на всичкото отгоре и мъжо ме ядоса. Twisted Evil Тези дни бях добре, а днес пак се започна всичко отначало. Душата ми гори направо, изпаднах в дупка пак. Надявам се утре да съм по-добре, защото не си помагам така. Cry Съжалям, че ви натоварих с тъжния си пост! Cry

# 125
Зузо, сега варненските улици сигурно са много чисти след твоето бърсане  hahaha
ВеселушкоPraynig за прегледа!

# 126
Лелееее, да знаете днес каква хубава екскурзия си направихме - катерихме планина, бяхме на водопад, полянки, горички, после кръчмичка - ядох шкембе  Crazy, сега съм мега изтощена, но доволна  Heart Eyes
Валдеска, пуснали са ти вече линка, аз докато се натуткам.
Джакобиана - лошото да е зад гърба ти   bouquet
Принцеска, на кака ти Моме само щуротии са й в главата  Mr. Green
Зуз, научи ме как да сготвя, изчистя и изпера за една вечер - обикновено ми трябва 1 ден за всичко това, като следобед даже ми омръзва и зарязвам до някъде  Sunglasses
Глухарче, прогестеронът ти е нисичък, ТСХ е идеално.
Ох, мило щъркелче, сега те прочетох  Heart Eyes Heart Eyes Честита малка Дафина на мама Пони и татко Пончо, да им е жива и здрава, да расте засмяна, умна, хубава и щастлива! /честито и от мъжо, полюбопитства какво толкова чета  Mr. Green/

# 127
  • Германия
Веселушко благодаря, стискам здраво палчоци
Зузе ще има ли нужда от качествен контрол на варненските Уметени улици Joy

# 128
  • София
Пиша малко телеграфно, ама знаете къде съм.  Mr. Green
Честита дъщеричка на мама Пони! Нека бъде много здраво и щастливо детенце! А на мама - бързо възстановяване!

Да кажа малко и за мен. Какъв съвет ще ми дадете?
Днес ми звънна генетичкаята от Фемина и ми каза, че рискът ми е нисък и всичко е наред. Когато и казах, че в такъв случай бяхме говорили с Вгаралева да ходя направо в 21-22 седмица на ФМ, тя вика: "Не, не, по-добре си направете и втория БХС"
 Някак ми се стрва вече малко като за печелене на пари цялата работа! Много се чудя как да постъпя...

# 129
  • В сърцето на любимия човек
Честита дъщеричка на мама Пони   baloni Пожелавам на малката Дафина да расте здраво, щастливо и усмихнато дете, а на мама бързо възстановяване и я чакаме с вълнуващия разказ  Hug

Аз ви изчетох и от вълнение забравих всичко  ooooh! Така че ви пожелавам хубава и бебеносна вечер  Hug

# 130
  • Варна
Пони, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава малката Дафина и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  • NE
Пънче Аз не видях да си пуфкава. Peace Аз 55 кг не съм била никога, така че не му вярвам на този кантар. Тази зима малко капълних кълките и един ден не бях болна. Peace
Айде едни палчоци за графиката. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кашмирче Моя кот (Морт) има особено поведение. Малко психопат си пада. С мен се държи леко резервирано, защото имам котки от както се помня и знам наизуст всяка една тяхна проклетия затова не ме и впечетлява. Обаче моя мъжо така го лигави. Имат собствени игри, лигавни и какво ли не. Котката е изградила и особена привързаност към нас в комплект. Когато се скараме идва и мяука много жално, все едно плаче. Днес номера беше да ме събуди, защото другата половинка отиде на работа и нещо не му хареса този факт. Цял цирк сме. Mr. Green
Палчоци за графиката   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кокосче Не плачи, макар да е от щастие. Hug Hug Hug
Пате Знам какво е, макар ние с моя да имаме различни компютри и моя си е само мой, но така бях сгазила лука. Влизам след работа и сядам и ми трябваше много твърдия диск, който ползвам и за TV-то, че има плеър и си зяпаме филми с него. Откачих го и после като видя той щеше да ме изсели на друга планета. Оказа се че 8 часа конвентирал един филм докато съм на работа и бил на 80%, а аз развалих всичко. Whistling Така, че всеки да си знае машинката. Peace
Глухарче ТХС-то е перфектно. Другото док да реши. Peace
Веси Браво за консултацията. Hug И аз почвам да се убеждавам, че всичко е една машина за пари. Моя док обаче е против тази машина, за което аз го обичам още повече. Peace
Веселушко Палчета за ФМ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за понеделник.
Зузи Обожавам да се мотам, особено на шопинг терапия. Peace
Дани Нормално е да имаш такива моменти. Надали някой ще се похвали с абсолютно спокойствие и без черни мисли. Страховете са за да ни правят по-силни. Hug
Моме Еха че готина почивка сте си спретнали. Тези времена ми липсват. Rolling Eyes А само как зареждат. Шкембенцето най-вече. Peace
Когато отидох на първия си кандидат-студентски изпит в Търново си спомням как се зарекох, че няма да ям никога шкембе. Тогава мъжо и татко ми казаха, че това ще се промени до следващото лято. Бяха прави. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тони Как сте с малчовците?

Голям мързем ме гони днес. Blush Сестричката ми беше дошла да ни види и така цял ден. После поспинках към 3 часа и гледах сериали цял следобяд. Полюбувах се на бурята, която имаше и сега мога спокойна пак да се тръшна на спа. hahaha

# 132
Моме, удряш в бързината чистката, докато нещо се готви вече на печката, пералнята сама си пере  Mr. Green

Що се отнася до варненските улици..чистички са, хич да не е hahaha До първите капки дъжд се скиторих, после пих кола и ядох торта  Blush Утре може да повторя, ако не ме мързи..а може и да си полежа у нас, ще видим  Mr. Green

Веси, аз лично залагам на ФМ, не бих пускала второ БХС, но това си е мое мнение  Whistling

# 133
  • до едно тепе
Пони да ви е жива и здрава малката Дафина! Много да ви радва и да слушка! Бързо възстановяване на мама,а на тате леко изтрезняване  bouquet
Лелеее Моме завид завид за екскурзията Hug Много ми се ходи ама няма как да носим зверчето(нямаме раница кенгуро Crazy а в слинга вече не ще да седи).
Ние пък мерихме днес градската-колко са дълги алеите в бебешки крачки hahaha Прекопахме с лопатката където имаше за копане и оплевихме израслите плевели hahaha.А за събраните фасове няма да споменавам ooooh!
Веси на мен моята доки ми беше казала,че няма смисъл от още едно БХС защото ще излезе същото като първото,а ФМ(втората) е по-важна newsm78
 Hug ви всичките
и едни спец гушки за Зуза Hug

# 134
Пони ,Честита Ви дъщеричка Дафина !Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт