Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
ДА е жива и здрава Дафина и честито на мама Пони!   bouquet

Тук съм Кашмирче! Разбрах от какво ми е толкова била ниска Т , от термометъра. Днес се покачи още малко и се надявам да си остане така висока, че и по-висока да стане  Mr. Green. Ех, мечти ама те пък са безплатни. Стискам ти палци и на теб.

Арвен , стискам ти палци запрегледа!

Принцес, и аз извадих вече цветята, че някои даже ги и пресадих.

Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 106
Пони, честита дъщеричка! Hug Нека малката Дафина расте здрава, лъчезарна и щастлива!
Такива са овнетата, инатчета от малки и хубави хора Hug

# 107
Честито Пони! И аз се разплаках, като прочетох от щастие! Нека да е здрава и много послушна малката Дафина! А на теб бързичко да се възстановиш и те искаме да пишеш!

Кашмирче, добре ти е БТ! Peace
Смаил, стискам палци и на теб. Нека да си остане висока БТ в следващите 9 месеца! Hug
Глухарче, питай Денис да ти разясни резултатите.

# 108
  • Варна
Цитат
Къде намери кисело зеле по това време?!
От магазина,пиле Mr. Green
Скрит текст:
в Метро има изобилие
ама аз го направих с ориз eat

# 109
Пони, хайде миличка, честита рожба

и за мамчето, специален поздрав

Нека бъде на мама радостта и татко гордостта. Гуш и чакаме да се възстановиш, да свикнете една с друга и да прочетем и твоя разказ. Надявам се, че се чувстваш добре    bouquet

# 110
Здравейте, момичета! Да се запиша и аз  261uu

Честито бебенце, Пони  Crazy Ех, че хубава новина Heart Eyes

Хубав ден на всяка една от вас  Hug

# 111
Пони, честито миличка! Да ти е жива и здрава куклата! А ти бързо се възстановявай и те чакаме с вълнуващ  разказ!
Зузо, ма много ни е шарена темата! Едно пролетно такова ми става! Благодаря, че въпреки зоркото око на шефа така добре си се потрудила!  bouquet
Кашмирче, ей ма на  Heart Eyes
Пънче, пу да не ти е уроки, но да знаеш, че Дуфастона или не влияе на графиката или ако влияе е съвсем малко. Прогесттинът за няколко часа се излъчва от организма. Аз не ти пожелавам дълга ЛФ, а направо една бременна графика.
Сигма, много ми е хубаво да те слушам така щастлива горда мама!
Мраве, много ти е хубаво коремчето! Гледам ти само на него си наддала, финна мама. Hug
Мише, да ти е живо и здраво бобчето и да расте до термин!
Тони, честита ти първа бременна пола! С пожелание да имаш още много такива в гардероба следващите месеци!
Чоко, ти по добре ли си вече?
Добре дошли на новите и на завърналите се момичета! Дано ви е приятно в нашата компания!
Деси, какво казваш, че все пернати се събрахме.  Joy Няма само мен да скубете като не слушам. Помниш ли Меца как щеше да ме прави на възглавница като се вкарвах в разни филми?
И аз съм суеверна и малко се притеснявам да си показвам муцуната в интернет пространството така, че тържствено обещавам да ви се покажа като дай Боже надуя корема Praynig
Арвенче, стискам силно палците за ФМ. Чакаме хубави новини!
Прахче, честити ти нови придобивки! И ако нямаш хлебопекарна си вземи, голямо удобство е.
Естела, много ти е хубаво Лилито!
Глухарче, ТСХ ти е добре. Прогестерона на кога го изследва?
Скрит текст:
Аз да се оплача от ММ. Тъкмо си написах дългия пост във Word-а без да съм го сейфала и той реши да седне за малко на компютъра. И нали все се дразни, че отварям по 100 прозореца, та той решил да ги позатвори. Познайте кой писа всичко наново. сега от един час съм яхнала ме afwitchтлата.

# 112
  • Германия
Пони, да ти е жива и здрава малката Дафина. Страхотно име!
Моля моля, ние Овнетата не сме инати Joy, ние просто си отстояваме на своето мнение.  Mr. Green
Прогестерона е изледван на 7-ми ден след О. Предчувствах, че някой от хормините ми не е наред, то и с такъв Ц, няма какво да е. Мдаа
Аз се улях днес, успях да си измия прозорците,да си оправя цветенцата на прозореца, да изпера и изгладя пердетата. Е сега съм гроги. Много съм мудна,ама като няма кой да ми мърмори на главата  Joy

# 113
Глухарче, не ти е много нисък Прогестерона, над средната стойност е. Показва, че е имало О., но по принцип за забременяване се смята, че е хубаво да е на горна граница. Може да ти изпишат прогестеронов препарат, говори с лекарката!

# 114
  • Германия
Благодаря, аз съм на консултация в една репродуктивна клиника след една седмица и ще занеса резултатите, там ще ми кажат какво следва. Че тук гинеколозите не се занимават с такива като нас.

# 115
Честита радост на мама Пони!  Да и е жива и здрава принцеса Дафина, да расте щастливо и безгрижно дете!  Мама бързо да се възстановява и да се чувства нагушкана!   Hug Hug Hug

# 116
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА ДАФИНА НА МАМА ПОНИ   bouquet ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА, ДА РАСТЕ МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТНО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ НА МАМА ПОНИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРОЩНО ПРИБИРАНЕ У ДОМА С БЕБКА   bouquet
Зузи разкошна тема, благодаря ти  Hug Дано скоро хомеопатията подейства и успееш да поспиш при мъжо  Praynig
Кашмирче графиката ти е много хубава, не виждам какво притеснително виждаш в температурата ? На мен предният път като бебеправихме обикновено ми стигаше до 37.1, но първо важна е разликата в двете фази, и второ никъде не пише, че трябва да ти е например 37.3 за да си бременна. Стискам палци за вторник-сряда  Praynig Praynig
Прахи леле овършала си Техномаркета  Crazy Прахосмукачката е срахотна  Peace
Мишки прекрасна летничка  Heart Eyes
Арвенче стискам палчетата за ФМ  Praynig Praynig
Тоничка честита пола за бременни  Heart Eyes Heart Eyes Ще си я носиш разбира се, както и други дрехи за бременни  Heart EyesИ аз съм си купила 2 панталона- единият за бременни, другия такъв, който не стяга, защото моите хич не мога да ги закопчавам вече  Blush Blush Доста се притеснявах и мислех, но мъжо ми натри сол на главата и ми купи  и двата панталона  Whistling Whistling
Flower_fairy благодаря ти за комплимента  Blush Blush Аз хич не се харесвам как излизам на снимки, но се намират тук таме такива, на които не плаша много  Mr. Green И вие сте много сладки с твоят любим  Hug Hug
Пънче отивам да те гледам и аз, сакън да не изтърва  hahaha hahaha И аз без очила не виждам, преди се правех на маймуна и не ги слагах на улицата- резултатът беше, че не виждх никой и приятелките ми много ми се смееха, като ги гледам и не ги познавам  Whistling Whistling
Дани ще ги свалиш тези килца няма как и веднага след това пак ще забременееш с едно живо и здраво бебенце  Praynig Hug
Принцеске и моят мъж така хърка  #2gunfire Ти не го ли ръчна твоя снощи да го изстреляш към спалнята  Crazy
Pusteblume дано ти назначат нужните изследвания и резултатите да са хубави  Hug
white duck как добре те разбирам , и моят мъж така обича да прави  ooooh! Аз никога не му затварям прозорците, а той сяда и започва с това, че и често спира компютъра без да ме пита дали ще сядам след него  #2gunfire
Аз имах много много много работа тези дни  ooooh! Вече искам почивкааааа  Rolling Eyes Малкият ми е със сополи от снощи и се дави от тях та сега се лекуваме  Confused Дано само с това се размине!!
Иначе аз днес ходих на фризьор да се пострижа и съм доволна  Flutter Във вторник съм на ФМ, моля ви мислете си хубави работи за мен тогава  Praynig Praynig Praynig
Сега ще ви сложя една почерпка, че моят мъж вчера беше рожденик, да ми е жив и здрав
Скрит текст:

# 117
Веселушко, ще стиснем разбира се във вторник.  Praynig Стискам палци и после на отчет! Hug
Честито за РД на мъжа ти, много да те слуша! Mr. GreenДано се оправи бързо и детето. И аз това искам да ги сваля и към края на лятото да  почвам да качвам пак, дай Боже! Praynig

# 118
  • Gone with the wind
Честита Дафина на Пончо
Да расте здрава и умна, дива и красива
  Heart Eyes

# 119
  • София
Добре дошла на малката Дафина, да бъде здрава и с късмет. На мама бързо възстановяване, на тате - леко изтрезняване  Wink

Приятна съботна вечер на всички, утре, ако стигна, ще ви чета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт