Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 603
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Германия
Добро утро,

и аз покрай това мерене няма после наспиване, а снощи си легнах доста късно.
Днес както се е опулило това слънце се развихрих с пролетно чистене, дори още не съм закусила. Така че, с удоволствие ще си хапна от прекрасната закуска на Феичка.
Кашмирчеее къде си, нещо се губиш по трасето.
Добре дощли на новите и стари мацки, да не се задържате дълго тук.
Почивката ми свърши, продължавам с   clean clean wash,а после и  newsm71  :food

# 91
  • Германия
Забравих да кажа, че си взех изследванията от прогестерона, ама ги гледам като  Rolling Eyes
Скрит текст:
Progesteron 18.4 mg/l с референтни стойности:
Follikelphase 0.2-1.5
Ovulation 0.8-3.0
Lutealphase 1.7-27.0
Postmenopause 0.1-0.8
И TSH, basal 1,5 miU/l с референтни стойности: 0.27-4.20
така са ги писали

# 92
Момичета някоя знае ли как е името на Пони.Хем се познаваме ама пусто забравих как се казва   newsm78. Яна ли беше нещо?Много ме е срам чак  Embarassed.Прахче ти знеш ако можеш,но други ако знаят пишите колкото се може по рано да мога да кажа на колежката ми  като отида 14ч на работа ,тя е акушерка в болницата и е нощна смяна да помогне нещо ако може да излезне тази ината принцеса най сетне.Ако не се гушкат преди това вече.Голяма съм патка чак сега се светнах за този вариант,за застрелване съм  #2gunfire.Но ми е простено. Rolling Eyes

Весе приятно изкарване много да те глезят.
Ох, и аз шетам,че ми падна нещо май кръвното.
Прахче хубава прахосмукачка със здраве да се вихриш из стаите.
Ставам да довърша шетането ще гризна малко черно шоколадче да вдигна кръвното гледам се мотае в хладилника.
Сладката и на теб лекинко раждане. Praynig

# 93
Добро утроооууу  Laughing
Естелка, скоро ще чета и твоето разказче, сигурна съм  Heart Eyes
Цвете, все забравям, много ми харесва облеклото ти  Heart Eyes
Глухарче, на кой ден е тоя прогестерон? Показва, че има О, но е малко нисък мисля  Thinking това ако е на седми ден от О  Hug ТСХ е добре.
И моя мъж хърка ужаснооо, хаха, ама ба беба не й птечи, тя явно си е свикнала да го чува от корема още  Joy
Понито  Praynig
За всички  Hug

# 94
Здравейте, сладки мои!!!  Hug
Поспах доволно тази сутрин!  yes
Сега мъжо черпи по кафе и ще излизаме на вън... Времето е прекрасно!!! Като за 13-ти  Wink.....
Днес ще накичим балконите с цветя. Откриваме пролетно-летния сезон!
Хубав, много приятен и цветен да ви е днешния ден, момичета!
Много ви обичам и ви прегръщам всички до една!  Hug Hug Hug
Пони,  fingerscrossed Praynig

# 95

Щъъъркелооооовааа весттт , щъркелът дойде и в Бургас, в този хубав, почивен, слънчев ден. На мама Пони и се роди дъщеричка с прекрасното име ДАФИНА. Девойката упорито е отказвала да излезе и са я извадили -тази сутрин, със секцио. Тежи завидните -3.300 и е с размери на манекенка -51см  Heart Eyes Heart Eyes . Понита е добре, възстановява се и ви праща прегръдки.

Да ни е жива и здрава новата девойка да расте и хубавеее и много да радва мама и тате  Heart Eyes
ПОЧРПКААААА

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 13:03 от Звезден^Прах

# 96
  • София

Точно идвам за Щъркеловата вест иаааааааа   bouquet  bouquet  bouquet
Да е жива и здрава малката Овенка-Дафина (от малка показва характер  Twisted Evil) и да слушка мама и тати. Пончи да се възстановиш бързо  Hug

# 97
Да е жива и здрава малката ината принцеса Дафина!Да расте умно,послушно и добро детенце.На мама бързо възстановяване ,а на тати наздраве!

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 11:48 от лилка

# 98
  • NE

Честита дъщеричка на мама Пони! newsm51 Да е жива и здрава Дафина и да изживее щастливо и игриво цялото си детство. На мама Пони пожелавам да се възстанови бързо. Hug Hug Hug

# 99
Ето ме и мен Mr. Green

Пънчита, много е рано да има някакъв ефект от новата хомеопатия, обикновено след няколко дни до 2 седмици става ясно Whistling Спах цели 40 мин при мъжо, което си е супер постижение към момента  hahaha Надявам се с всеки ден да се подобрявам, че ме изтормози това чудо вече Twisted Evil

Кокосчо, профилактични гушоци за вас  Heart Eyes Hug Hug

Лилка, и аз мисля, че това е името на Пони Rolling Eyes Дано скоро се излюпи малкото сладурче  Praynig

Глухарче, и на мен леко нисък ми се вижда прогестерона, при положение, че е пускан 7 дни след доказана О.

Аз изчезвам с мъжо и с приятелка да пием по нещо до морето, а после на целодневна луда разходка по женски (+едно бебе мъж, ама то не се брои Mr. Green)

П.П. Ихаааааааааааааааааааааааа, имаме си щъркелова вест  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

MAMO ПОНИ, ЧЕСТИТА ТИ ОГРОМНА РАДОСТ! НЕКА МАЛКАТА ДАФИНА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАСТЕ С УСМИВКА НА УСТА, С ОБИЧ В СЪРЦЕТО И ОГРОМЕН КЪСМЕТ ПО ПЪТЯ СИ! ВЪЗСТАНОВЯВАЙ СЕ БЪРЗО, МИЛА!  Hug

# 100
  • Варна
Пониии,честито,да ти е живо и здраво инатчето Дафина,да се оправяш бързо  и като ви изпишат ела да ни разкажеш Hug

# 101
Пони, честита първородна рожбичка! Hug Да ти е много здрава, щастлива и по-малък инат, че ако съдим от раждането още... ТежкО ви и горкО... Mr. Green На теб бързо възстановяване! Hug

# 102
Честита принцеса Дафина на мама Пони и тате HugДа ви е жива и здрава,да расте безгрижна и усмихната,много да радва всички близки.На мама бързо възстановяване и бързо прибиране у дома Heart Eyes

# 103
Ох, разревах се, ужасна съм, ревла, хора, ужасна  Blush Понииио, много се радвам за вас! Бъдете много щастливи с прекрасната Дафина! Обичкам ви   bouquet

# 104
  • София
Eййй баш на време идвам!

Пони, честита ти мома Дафина! Да ви е жива и здрава, палава, любопитна и инатеста! Mr. Green Чакаме те да разказваш! newsm44

Ммм каква вкусна закуска ни е сервирала Феичка! Heart Eyes Нон-ном eat Аз между другото пиша поста, докато похапвам филия с маслинена паста.  Mr. Green Ето ме!  Hug Hug Hug Много ти е хубава графиката! Пу пу!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ти си станала рано, аз пък си поспах добре.  Whistling И моята любима котка е в лигаво настроение и по няколко пъти в нощта проверява дали още я обичам  hahaha , като задължително мяука, за да я пусна под одеялото , седи малко отдолу и после започва голямото мъркане на главата ми.  smile3555 Heart Eyes Преди малко повторихме лигавите упраженения докато ви четях.  Mr. Green

WhiteDove,jackobiana welcome
Кучо, честито на сестра ти! Ах, как обичам сватби!  newsm18
Абе, Арвен какво направи? Как така не може да пише?  newsm78
Аа Даниелка, тест най-рано във вторник, ама нещо БТ ми се струва ниска за такъв, та не знам дали ще стигна до него.  Peace

Даже пишейки този дълъг пост мисля да си опека още една филийка.  Mr. Green Whistling

Весенце, приятно изкарване!  newsm49
Прахи, честита прахосмукачка, много е яка!  Sunglasses ММ и той забегна към Техномаркет да търси лаптоп. Тъкмо да си напиша поста на спокойствие.  Hands Clap
Миши, честита лентичка!  Heart Eyes
Смайл, къде се спотайваш с твоята графика?!  Praynig Praynig Praynig
Принцеске,  Hug мерси, че питаш за мен! Пътък винаги ми е лудница на работа ooooh! , затова не бях много активна.  hahaha Т'ва с хъркането ми е познато. Даже като не спа ме дразни още повече, все едно ми дълбаят в мозъка!  tantrum
Естелка,  Hug да видим ще има ли нещо... Къде намери кисело зеле по това време?! Много обичам кисело зеле с боб!  Heart Eyes newsm60
Ахахха Тоничка!  Joy Аз пък преди време бях сънувала, че съм бременна и влизам да разждам и много се ошашках. И викам "Ма чакайте, аз не съм готова!"  hahaha
Пънчита fingerscrossed как си?
Глухарче, тук съм.  Hug Похапвам втората филия и пия втория чай.  Whistling Приятно чистене!
Патето, къде е? newsm78

Чакам ММ да се завърне и отиваме в парка!  sun sun sun

Общи условия

Активация на акаунт