Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Записвам се  и зчезвам,че ще ми загори кис. зеле с ориз Mr. Green

# 76
Да се запиша и аз в новата темичка!  Grinning

# 77
Аз днес се записах, ама съвсем на бързо...
Съжалявам, че не бях много активна, но имах работа и то извън офиса и така и не успях да пиша. Надникнах за новини от Пончи, но май няма нищо още....  newsm78
Разбрах, че Весито отива при свеки на веселба... Приятно да ви е пребиваването там и по морето!  Hug
Добре дошла на ДжакиHug Знаем се от другата тема... Дано да мине бързо времето на 2-та цикъла...
Деситка, хубаво е като наминаваш по-честичко!  Hug Значи Кокоска е послушна, щом ти остава време и за нас  Hug
Дани, верно ме хвана липсата днес... ама ще наваксам. То това хубаво време сега, ще разреди постовете всякак.
Естелка, става ли за ядене киселото зеле?  hahaha
Прахче, честити ти нови придобивки! Със здраве да си ги ползваш!
WhiteDove, добре дошла в прекрасната ни тема! И дано да не се задържиш много в нея! Hug
Моме, направо ме отрепа с това Ленче  hahaha Joy Как ти го роди главата?  newsm78
Зузи, ти как си тази вечер?
Скрит текст:
ММ още сега се е разхъркал на дивана... чак щорите отмества  ooooh! Направо ми иде да го  #2gunfire И не ме чува като му правя забележка  smile3514
Тоничка, ти си станала човек на краткото слово  newsm78 Шегувам се де  Hug
Кашмир, къде се затри и ти? Следя те как се развиваш да знаеш...
Еми ... друго не знам какво щях да пиша....
Ако някой не съм споменала, да се чувства яко нагушкан  Hug
Лека нощ от мен!  Hug...... за сега....да не взема да се върна след известно време

# 78
Принцеска, махни щорите и ще си решиш проблема hahaha Ох, шегувам се аз, ама вечер от 11.30 до 12.30 е нашето време за хъркане..понякога го чувам чак в хола, където спя аз напоследък, заради моите проблеми със съня. през останалото време не хърка  Joy
Скрит текст:
От вчера съм на нова хомеопатия, която трябва да ми помогне да заспя при мъжо..ще отнеме време вероятно, но аз не бързам за никъде, стига да преборя този ужас Whistling

Нямам търпение да стана утре и да подхвана улиците Mr. Green Тази вечер изчистих, сготвих и изпрах, така че утре съм абсолютли фрииииииииий newsm18

# 79
  • NE
Зузи Моя дълго време имаше проблем с хъркането. Аз също спя леко и често съм се будела. Решението се оказа радикално - побутвам го (става бързо при нас) и се обръщаме на другата страна. Изведнъж всичко свърша, както и започва. Mr. Green
Дано хомеопатията помогне бързо.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кашмирче Къде си? bye

# 80
  • shumen
Запис.
Пони,голям инат излезе малката май.Леко раждане когато и да е.
Добре дошли на всички нови в темата.

# 81
  • до едно тепе
И аз туук.Да не ви изтърва случайно Crazy
Пънче фотогенична или не нема значение за красотата Hug
Мрачве ми то само бебето в тоз корем.Само така   Hug
Опс забравих Зузко мерси за темата  bouquet Дано я напълните смного положителни тестове Praynig
Валдеска ми как къде нали се разписа в нея и би трябвало като публикува някой от нас вътре да ти излиза отгоре на най-горния ред в отговорите Mr. Green Май верно имаш много работа напоследък. Whistling
За хъркане не ми говорете.
Скрит текст:
Една вечер си бях легнала последна вкъщи(то си е редовно де) ама аз си имам тоя навик да се размисля за нещо като си легна и да не мога да заспя.Стискам очите стискам тцъ.От едната ми страна ръмжи хипопотам(мъжо) от другата страна похърква лъвче(малчо).Е как да заспи човек hahaha Хипопотама ще бъде подложен на зверска диета(по медицински причини) от др.седмица та се надявам да спре да хърка като отслабне ooooh!
Оставям ви.Лека и бебеносна Hug

# 82
записче Simple Smile
Успех на всички Simple Smile

# 83
  • Германия
Добър вечер, срам не срам и аз да се дотътря в новата тема на Nта страница.
Зузе: благодаря за шарената тема. newsm51 smile3525
Малко бях по женски навън, тук времето реши да поомекне и позамяза на пролет.
А сега едно лека нощ   Hug или ще съм така 1countingsheep или така smile3524

# 84
  • Варна

Добро утро,Принцески,аз като порядъчна откачалка съм кукнала толкова рано в почивния си ден,чак пера вече Mr. Green
Принцеске,стана много вкусно зелето,вече се чудя какво постно да измисля ooooh! Hug
Ренденце,как сте с Влади Hug
Прахче,те котанките нали от космите повръщат,щом е добре  писана,всичко е ОК и аз си имам едно Лили,което е пред магазина ми и всичките ми клиенти казват за нея,че няма по-глезено и галено коте от нея,ето я :
Скрит текст:
Hug
Весе,слушай момичетата и ще сполучиш Hug
Сладичка,стискам палци всичко да мине по мед и масло Hug
Пънче,не мога да те видя ,защото не ми се отваря сайта на снимките,но щом казват,че си готина,значи си и не се притеснявай толкова,тук всички сме едно семейство или поне аз така ви чувствам Hug Hug Hug
Кокосче,разказа ти е страхотен,колко е вълнуващо като ви чета всички мами,ооф и аз искаааам Hug
Бяло Гълъбче,добре дошла,дано се справите с проблема и скоро бременна Hug
Кучо,представям си и аз каква паника ще бъда като се оплодя Mr. Green,когато е много желано,може би така се получава,трепериш повече от необходимото,много щастлив и дълъг семеен живот на систъра Hug
Мишонка,наистина  и аз много се кефя на лентичката ти Hug Hug
Зузич,поздрави на Арвенчето Hugаз един път съм записала ММ като хърка,вече 13 години по 365 вечери го чувам,ама аз спа като пън,та записала съм го и пускам записа на всички и хората ме питат,да не си била в зоологическата и това да е лъва или това някакъв кит ли е hahaha hahaha,но вече съм му свикнала,проблема е ,че той не може да ми свикне Mr. Green hahaha
Чоки,всичко ще е наред,мила Hug
Кашмирче,айде,пиле, да ни зарадваш Hug
Тони,хормоните са виновни за всичко,но важно е какво расте под сърцето ти Hug Hug
Весе,весело изкарване,мила Hug
Рейни,то не останало,ей къде са некви си 20 дни,още малко потрай извънземното hahaha Hug
Рокси,Меци,Теди,Рони,Лина,Джаки,Нели,Мери,Pusteblume,Поспаланке,Дани,Усмивке,Дарме,Флауърче,Суити,,Сигме,Даниелче,Моме,Пате,Бени,Сандра,Валдеса,Евче,Мраве,Пепита,Архи,Плодче,Жоржитка,Звезди,Роксана,Месечинка,Фейтче,Вавче,Рози и всички останали Hug Hug Hug

# 85
  • NE
Добро утро!

Пони Как си миличка?  Praynig Praynig Praynig
Мери Добре дошла! welcome Надявам се скоро да се похвалиш. Hug
Естелче Котараната е страхотна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поспаланчо Уж и моя кара диета и за мен има ефект. Ама снощи три пъти се мерихме на кантара и три различни стойности през 2 кг ни измерваше. Аз бях възмутена, че ми показва 55 кг.  Mr. Green
Арвенче Стискам палчета за ФМ. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кашмирче Липсваш. Hug Hug Hug

Тъкмо се бях настроила да спинкам поне до обяд, обаче моя Морт (котката) беше на друго мнение и направи всичко за да ме събуди. Странното е че си легнах в 12 и в 7 сутринта съм свежа като марулка. Mr. Green

# 86
Поспаланки ставайте  Simple Smile
Времето на вън е прекрасно и ни вика на разходка.
Флалърче, страхотна закуска. Снощи така преядох с печено пиле с картофи с масло и бира, че днес си обещах, че ще го карам по- лекичко. Да видим...

Леле, Зузка, как ти завиждам за снощното чистене. Мен сега ме чака това и после чак ще ходя да се порадвам на слънчицето на вън.

Аз какъв луд сън сънувах  Laughing
Скрит текст:
Прибрали сме се с бебчо / който от съня ми не стана ясно дали е момченце или момиченце, беше просто БЕБО/ от родилното в къщи и се оказва, че нищо не сме купили. Нито креватче, нито дрешки, шишета... нищо и пратих ММ късно вечерта да ми купи книга "Как се гледа бебе"  Joy Joy Бях много ошашавена и чак тогава се осъзнавах, че в къщи има бебе. Беше нещо като комедиен кошмар  Grinning
Сандричка, аз пак да те питам, че съм се сетила. Какво ще правите с твоя цикльо такъв дълъг. Ти прилагаше лечение мисля за ПКЯ, пиеше нещо, но следващата стъпка каква е. Може и да няма следваща стъпка и да се изненадаш скоро, но на док. кога трябва да отидеш, за да видиш какво се случва.

Пончи, милата, дали е все още в очакване  Praynig

Хайде на отчет преди да сте се разбягали на вън .

Приятни почивни дни, муцуни sun

# 87
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug

С вашите разкази за хъркащите мъже (малки и големи) вече съм подготвена за днешния ден - ще ходим с една приятелка и нейния фъстък на разходка в зоопарка  Joy

Тони - разсмя ме с твоя сън Simple Smile Имаше една статия , която се въртеше из банерите горе, за сънищата на бременните и страховете им. Ако я намериш я прочети, беше интересна.
Пони - леко раждане , мила  Praynig Много се запъна твойта мома, дано скоро ни напишеш най-прекрасния разказ за първата среща с бебка  Hug
Фейчке - мерси за закуската, както съм само на кафе сутрин, така ми се прияде  Hug А с тия 55 кила, можеш да се скриеш зад някоя фиданка  hahaha Аз няма да кажа колко съм, защото съм леко пуФкавка - дупе , коремче, бедра - т.нар. "проблемни зони при жените" си ги гледам всяка сутрин. Добре, че поне не съм ощетена в бюста, та има какво да ме утешава  ooooh!
Естека - ама аз не съм казала, че съм плашило, а че не съм особено фотогенична на 90% от снимките  Mr. Green
Прахи - много ти е готина прахосмукачката. Да си я ползваш със здраве  Mr. Green
Зузе - има ли ефект от новата хомеопатия?

Хайде стига съм писала - пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

ПП: В темата със смешките от форума попаднах на нещо много свежо:

Цитат
От 20 години тази дата така ми се е набила в главата все едно някоя отпадна част на разбила се совалка се е ударила в главата ми .
Обзема ме такава космическа ярост ,та чак съм способна да пресъздам Големия взрив без помоща на Колайдера .
На днешния велик за космонавтиката ден на мъжът ми любимата ''Маминка '' има рожден ден и вече двайсет години на този ден той се превръща в пихтия заради дъртата сврака .
hahaha

# 88
  • Варна
Цитат
Естека - ама аз не съм казала, че съм плашило, а че не съм особено фотогенична на 90% от снимките 
Видях ви всички,много сте готини Hug Hug Hug

# 89
Добро утро, и аз като Естелка  съм станала много рано. Още в 6 часа бях на хоризонта, понеже нали започнах пак с БТ, а и изпратих мъжо да ходи за риба. И аз пера, вече проснах едната, друга се пере, абе пълна програма. Mr. Green

Тони, страшен сън. Joy Нормално е да сънуваш всякакви простотии през бремеността. hahaha

Мери, добре дошла!  bouquet

Пънче, приятна ти разходка, и да внимаваш с животните! Laughing

Феичка, мерси за закуската. Аз пих само кафенце, после ще хапна нещичко малко, че тия 2 килца трябва да ги сваля. ooooh!

Хайде и другите на отчет.

Общи условия

Активация на акаунт