Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Джаки, хайде и в тази тема заедно! Hug Заедно ще се справим! Praynig

# 61
  • София
Зузи, съвсем сега - последен цикъл 08.02, на 05.04 - абразио, кухо яйце, но за мен е минало, чакам 2 МЦ, правя едни изследвания и действам Wink

Дани, искрено го вярвам, първия път от тук тръгнах и стигнах до съвършен резултат Simple Smile

# 62
Джаки, срещах те, когато пишеше в Ноемврийките. Аз тогава само четях и ми докривя за теб. И сега плахо се включвам, много съм шубелийка аз. Изглеждаш толкова силна. Добре дошла тук и дано скоро се похвалиш отново. Стори ми се много силна в ситуацията. Пожелавам ти скоро  preggo и едно такова newsm32 на термин. Дани, и на теб миличка  Hug

# 63
Джаки, за жалост се случват тези неща..не знам дали помниш моята история..аз съм с 4 такива прелести (1 абразио и 3 пъти чистене сама), така че знам през какво си минала. Хайде, дано връщането ти в тази тема ти донесе втори перфектен резултат  Hug

# 64
Късмет на всички. Praynig Hug
Зузи,
  bouquet

# 65
  • София
Помня, мила, знам, че се случват на живи хора тези неща, но тайно се надявах да не ми се случи на мен... като всяка една от нас, разбира се  Wink

Тоничка, много силна не съм, плаках на стола от цялата си душа, но това беше, на онзи стол приключи всичко, сега гледам напред, няма смисъл от подсмърчане.

Хайде дано съм ви на късмет и изпратя всички към отчетните, докато чакам да мине времето, после ще дойда и аз      Praynig Praynig Praynig

# 66
Ехооо ей ме наааа  Party Party
изчезнах сутринта, защото ушите ми доловиха вълшебната дума НАААМАААЛЕНИЕЕЕ. Обади се брата на мъжа ми и каза, че в Техномаркет имало голямо намаление, до 50 процента, като миналата година, Ние така миналата година си купихме, пералня със сушилня, за около 500 лева/много съм доволна от нея -Зероват е , бачка без спирка, аз много пера, суша..../  купих си и епилатор и други джанджурийки. Та сега само като чух и забегнах и си имам нови придобивки, преса за коса, фритюрник ииииии една много готинка прахосмукачка.....сега я чакам да зареди и да прахосмуча на котанка космите, че хвърчат навсякъде/нямаме килими на ламинат сме....ама косматкото си е косматко и доминира, колкото и да бърша/

най готиното е , че е лилава, на мен почти всичко ми е в този цвят, крем и венге  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Добре дошли на новите и на старите муцуни, Пожелавам ви кратък и приятен престой в темата. Добре сте ни дошли  Hug Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 17:16 от Звезден^Прах

# 67
Добре дошли на новите и стари муцунки и скорошен успех на всички в темичката ни!!!   Hug

Валдеска, ето линкче към Пловдивската тема.

# 68
Прахи, супер е прахосмукачката, чакам да кажеш после как е! Grinning Тя е с батерия, нали? Браво и за останалите покупки! Hug
Тони, дано мила! Дано!  Толкова много го исках и чаках това мъниче, а Бог ми го взе! Cry На моменти съм много силна, а на мименти и слаба. Дано скоро дойде и второто ми детенце и всичко да е наред.

# 69
Еееее, аз пък чак къде се записах, но нищо де, важното е да не е на последната страничка!!!
Зузи, благодаря ти  Hug
Хайде сега да я напълним само с хубави новини и с много + тестчета, а и прекрасни, здрави бебоци!!!

# 70
Пънче не съм се обидила,разбира се  Simple Smile
Неродена мома да бях в темата за домашните тренировки ама съм ги позарязала в последно време,въпреки че сега им е времето преди морето..  Crazy

# 71
Звезден^Прах прахосмукачката е страхотна,всичко ли е на 50% или само домашни уреди?

# 72
Ами определени неща...но има доста изгодни предложения, особенпо перални, готварски уреди....в сайта можете да видите, важи до неделя акцията  Peace   Аз исках и една хлебопекарна, ама мъжо ми каза, че прекалявам  Blush Blush

# 73
  • София
Записче и от мен! Много гуш и късмет на всички!

# 74
Хоп тук  Simple Smile Довечера ще ви чета на спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт