Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 501
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
За Арвенчето стискам и аз палчета! Hug
Деси, бебка спи ли, та ти си тук? Mr. Green
White dove, добре дошла и от мен!  bouquet

Леле, още не мога да обядвам от вас. Laughing Гледам да ви изчета първо! Mr. Green

# 46
Аз все чакам да мерна сред физиономиите ви някоя позната и да кажа - Алоуууу, Ленче, ти ли си била Чокобела, мари  Mr. Green /примерно!/
White dove, добре дошла и от мен, мяркала съм те май в темата за тренировките.
Пънче, как я отсвири само  Joy Хайде сега покажи ни се с очила, иначе и ние ще те подминем без да те познаем  Mr. Green

# 47
  • В сърцето на любимия човек
Гълъбче - надявам се да не си се засегнала, ама имаше една случка тези дни и малко ми държи влага. По принцип не прелитам с метлата из темата  afwitch
Моме - специално за вас съм избрала най-хубавата си снимка ( а и не си личат килограмите  Mr. Green ). По принцип Ич не съм фотогенична, ама явно като не очаквам, че ще ме снимат излизам прилично. Имам още 1-2 по-хубави (и по-стари, съответно по-слаби), ама ще ги запазя за друг път, да не ми се наситите от веднъж  Mr. Green
Ама днес колко съм скромна  Mr. Green

# 48
  • София

Опааааааа.. и на 4та страничка чак лелееееееееей  ooooh!

Зузанас, много хубава тема си ни спретнала..  Hug

Бело гълъбче, добре дошла при нас, да не се задържаш много   bouquet

Мраве, много хубава пупа.

Пънче, видях снимката, следващата да е с коремче

Кучо, в отчетните винаги има по някоя и друга голяма изцепка. При Априлки е една от суфорумките дето звездите им говорят и чакат кораба майка да си ги прибере... така че тез' с предния капак бледнеят. Ама като се замисля в моята отчетна няма такива откачалки чак толкова....Весело изкарване на сватбата

Арвенче, стискам палци за ФМ  Praynig

Кокос, малката продължава да слушка, така ли? чакам с нетърпение снимка  Heart Eyes

Ние сме добре... нищо ново... Малката рогатка почти не ме оставя да спя или намира... 8 месеца кротува, а сега ми го връща. Постоянен побой ми нанася  hahaha Няма място за нея и тя си прави ясно, което издува корема ми двойно на момент, все едно извънземното се опитва да излезне  Mr. Green

# 49
  • София
Момичета, аз след малко тръгвам. Минавам да ви пожелая приятна почивка и се надявам когато успея да ви прочета да намеря много хубави новини!
Много прегръдки за всички!!!  Hug

# 50
Веси, ще ми липсваааааш  newsm45 Обаче искам хууубавко да си починеш   love001

Пънче, здравей  newsm51
Мравче, страхотно коремче.
Миши, лентичката е страхотна. Чоки, ти кога ще сложиш лентичка, да те следя. Сега коя седмица си  Hug

Исках още да пиша, ама не отварям втори прозорец, че пак ще изпиша темата аз  Mr. Green

# 51
Аууууууу, на 4-та страница се записвам. ooooh! Ми то човек да не смее да използва хубавото време навън бе. Mr. Green
Зузинка, прекрасна тема!  bouquet Можеш само да смениш линка към отчетната на родилите - вече имаме нова. Rolling Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714654.new#new
Да напълните тая тема с много много много положителни тестчета и хубави новини! Praynig
Аз отивам да видя какво ново има в албумчето. Crazy

# 52
  • Sydney
zuzi_79мерси за новата тема  Hug много е хубава Simple Smile
и чета аз за някакви таралежи?!?! и си викам от кога таралежът се свързва с хубавата новина?!?! после прочетох, че не става дума за таралеж  Mr. Green  Crazy  Laughing

# 53
Тедче, мерси за инфото, мила, сложих новия линк  Hug

Бени hahaha

Малеее, днес луднах, ще изям някой вече..

# 54
Ето ме и мен   newsm57 чак на 4 страница

Зузе благодаря за темичката  Hug  bouquet

Не съм ви чела, по късно ще наваксам, дано не съм изпуснала някоя хубава новина....

# 55
  • София
Момичета, приемате ли добре забравени стари попълнения? Wink

# 56
Момичета, приемате ли добре забравени стари попълнения? Wink

Изобщо не си забравена, искам да ти кажа  Mr. Green Добре завърнала се, мила!  Hug

# 57
  • София
Изобщо не си забравена, искам да ти кажа  Mr. Green Добре завърнала се, мила!  Hug

Пробвах се да заобиколя тази тема втория път, за съжаление неуспешно - мисед, сега знам, че с вас няма как да не стане  Hug

# 58
Уф, Джаки..кога стана тази гадост  Confused

# 59
  • Пловдив
Хоп троп и аз в новата тема
Добре дошли на новите момичета, лек и приятен престой ви пожелавам  Hug
Пънче - добре дошла в албумчето  Heart Eyes
Моме абе не мога да я намеря тази тема на пловдивчанките, в кой раздел да търся, рових,рових и никаде не я открих  Sad П.С аз съм си индианец де, та явно затова на мога да я намеря, ако може да ми пуснеш линк  Hug
Приятна петъчна вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт